- 24 Ocak 2012
- 506
- 43
isterim tabi canım eğer sana da uygunsa 20 şubat pazartesi günü okuyabilir misin
okurum canım ama ozelden mesaj at sen bana ben ozel sms gonderemıyorum hatırlatıver okurum seve seve 20 subat dımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isterim tabi canım eğer sana da uygunsa 20 şubat pazartesi günü okuyabilir misin
selam kızlar bende bu gun dün gelmesi gereken adetim gelmeyince sabah test yaptım ilk önce hafif varla yok arası bi çizgi oldu sonra bi baktım giderek koyulasıyo en azından görülür ama yinede silik bir çizgi sanırım öyle oluyormus herkezde ben şimdi iş çıkışı hemen kan testi yaptırıcam insallah hep birlikteyizdir yarın artık sonucu paylaşırım sizlerle. İnsallah test yanılmıyordur.
yanılmıyordur canım benımde oyleydı gonlunu ferah tut sen
allah razı olsun canım 19 şubat pazar günü okuyabilir misin
selam kızlar bende bu gun dün gelmesi gereken adetim gelmeyince sabah test yaptım ilk önce hafif varla yok arası bi çizgi oldu sonra bi baktım giderek koyulasıyo en azından görülür ama yinede silik bir çizgi sanırım öyle oluyormus herkezde ben şimdi iş çıkışı hemen kan testi yaptırıcam insallah hep birlikteyizdir yarın artık sonucu paylaşırım sizlerle. İnsallah test yanılmıyordur.
canım aynı mesaj banada geliyor evet bende ertken diye düşünmüştümde onlar şu şkeilde düşünülüyor 6 haftamız doldu 7. Haftaya girdik bu haftanın sonuna kadar olacak olan gelişim süreci oymş yani benm anladığım canım
canımmm çok sevındım gördunmu boşuna uzulmuşun o doktoruda allaha havale et
Harika bir haber. Çok sevindim darısı bana ve tüm pıt pıtları bekleyenlere... Bu arada öteki doktorun yüzüne bu durumu vurmayı düşün müyor musun??
eve canım gercekten harıka bende sesı duymadım ama kalp atısını gordum.Allah 'ından bulsun o dr bana bır haftayı zehır ettı
Harika bir haber. Çok sevindim darısı bana ve tüm pıt pıtları bekleyenlere... Bu arada öteki doktorun yüzüne bu durumu vurmayı düşün müyor musun??
eve canım gercekten harıka bende sesı duymadım ama kalp atısını gordum.Allah 'ından bulsun o dr bana bır haftayı zehır ettı
Rabbım ıns herkese yasatır sana da canım
sımdı nasılmıs ıyımı bır sorun yok degılmı
valla ben ovulasyon testını kullandım ılk ayımda hamıle kaldım kı 3 ay once kurtaj olmama ragmen suan 5 haftalık hamıleyım yanı tum ay ogunmu bugunmu demene gerek kalmadan 2 gunde oluverdı hersey ıyı bır test alın bence pıyasada ne oldugu bılınmeyen bırsuuru ucuz test var ben 5 testi 27.5 aldım arastırın derım
hayırlı olsun canım..ben regl günüm geçmeden test yapmıştım. ikincisi biraz silik olmakla beraber çıkmıştı. akşamda kan tahlilinde öğrenmiştim. idrarda çıkıosa genelde yanılmıo merak etme
kan sonucunu muhakkak paylaş canım
okurum canım ama ozelden mesaj at sen bana ben ozel sms gonderemıyorum hatırlatıver okurum seve seve 20 subat dımı