2012 Ekim Anneleri

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok:KK43::KK43:

nasıl yaa gerçekten mi şuanda şoklardayım ne desem anlamsız daha öncede bebeginle ilgili problem geçirmiştin ama atlatmıstın diye hatırlıyorum Allahın takdiri demekten baska bişey bulamıyorum bi oğlun daha vardı ona sarıl ona tutun Allah sabrını verir inşallah dualarım seninle

kızlarrr saat 3te doktor randevumuz var bakalım ogluş ne durumda bi atak yapıp gelmekeye karar vericekmi bide kasıklarım agrımaya basladı ya sanki tuvaletimi cok tutmus gibi agrıyo tuvalete kosuyorum hiçbişey yok

kızlar bugun kontrolüm vardı doktor yine muayene etmedi.2 hafta önce muayenede 2 hafta geride çıkmıştı bebeğimin boyu ve kilosu
bugun nstye girdim asistanı bişey yokmuş dedi doktor suratıma bile bakmadı iyice sinir olmaya başladım
doğuma gidince istemiyorum başka doktor çağırın dicem
okadar ay boşu boşuna özel hastaneye gitmişim

bide kilodumda nişan gibi bişey gördüm ama kanlı değildi koyu sarıydı acaba bu nişanmı değilmi?

tanger Allah sabır versin canım.ben geçen gece rüyamda gördüm bu durumu kendime gelemediim çok zor bişey. o seni cennette bekleyecek inşallah.

dün kontrolumuz vardı. açılma falan yokmuş halen ama müsait normal doğuma deedi ebe. nst ye girince oğluş hep uyuyo yaa doğal olarak hiç bişi çıkmadı yine. pazartesi bekliyorum doğurmazsan eğer dedi dr. her şey ii görünyo şimdilik. hayırlısı

Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok:KK43::KK43:

Rabbim sabır versin..ne denirki..ne desek boş...meleğin seni cennette bekliyor olacak annesi...

kızlar uzun zamandır giremedim kimler doğun yaptı? bende dr gittim bebk 2hafta öndeymiş normal doğumu beklersek kilosu artacğından yine sezeryan olurmuşum.. 13 ekim e sezeryan tarihimizi aldık çok heyecanlıyım oğlumun geleceği günü bilmek çoook heyecan vericii :)):KK16::KK8::KK9::KK52::KK52:

Arkadaşlar dün kontrolümüz vardı. Oğlum iyiymiş. Dr.um cuma günü tekrar gel çatı muayenesi yapalım dedi. Nst nin en sonunda 60-70 arası gezinen bir sancım çıktı. Oldu mu böyle kasılması çıkan... Bundan önce hep 20 lerde geziyordu. Yalnız 70 e yaklaştığında hissediyorum sancı olarak. Tıpkı geçen gece hissettiğim gibi :) Eğer bunlar 70lerse 100lerde doğum oluyor diye duydum. Çok acı çekmem herhalde. Ama tabi aralıklarının sıklaşması ve en son anda kesintisiz olarak yarım saat ortalama sürecek olması da etken yani. Ozaman çok iyi acı verebilir. Yalnız normal doğumun çok da korkulacak birşey olmadığını düşünüyorum günden güne. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Bakalım cuma günü çatı muayenesinde benim parmak hesabı kaç cm. çıkacak :KK70::KK70::KK70:

Arkadaşım ne desem bilemiyorum. Allah sabır versin. İstediğin zaman yeniden anne olma şansı versin inşallah sana.

çok üzüldüm çookk ....Rabbim sabır versin , oğluna uzun hayırlı ömür versin inşallahhh

kızlar bugun kontrolüm vardı doktor yine muayene etmedi.2 hafta önce muayenede 2 hafta geride çıkmıştı bebeğimin boyu ve kilosu
bugun nstye girdim asistanı bişey yokmuş dedi doktor suratıma bile bakmadı iyice sinir olmaya başladım
doğuma gidince istemiyorum başka doktor çağırın dicem
okadar ay boşu boşuna özel hastaneye gitmişim

bide kilodumda nişan gibi bişey gördüm ama kanlı değildi koyu sarıydı acaba bu nişanmı değilmi?

canım o koyu sarı akıntıdan benden hep gelio günlük ped kullanıorum hatta okdr sık geliyo doktora sordum dogum yaklastıkca gelmesi artar dedi

kızlar uzun zamandır giremedim kimler doğun yaptı? bende dr gittim bebk 2hafta öndeymiş normal doğumu beklersek kilosu artacğından yine sezeryan olurmuşum.. 13 ekim e sezeryan tarihimizi aldık çok heyecanlıyım oğlumun geleceği günü bilmek çoook heyecan vericii :)):KK16::KK8::KK9::KK52::KK52:

Cnm oglun kac kilo ve kacinci haftandasin. doktorum banada ayni seyi soyluyo ama normal olsun istiyorum.

Arkadaşım Allah sabır versin, sana şu an ne desek boş. Çok zor bir durum.

Arkadaşlar dün kontrolümüz vardı. Oğlum iyiymiş. Dr.um cuma günü tekrar gel çatı muayenesi yapalım dedi. Nst nin en sonunda 60-70 arası gezinen bir sancım çıktı. Oldu mu böyle kasılması çıkan... Bundan önce hep 20 lerde geziyordu. Yalnız 70 e yaklaştığında hissediyorum sancı olarak. Tıpkı geçen gece hissettiğim gibi :) Eğer bunlar 70lerse 100lerde doğum oluyor diye duydum. Çok acı çekmem herhalde. Ama tabi aralıklarının sıklaşması ve en son anda kesintisiz olarak yarım saat ortalama sürecek olması da etken yani. Ozaman çok iyi acı verebilir. Yalnız normal doğumun çok da korkulacak birşey olmadığını düşünüyorum günden güne. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum. Bakalım cuma günü çatı muayenesinde benim parmak hesabı kaç cm. çıkacak :KK70::KK70::KK70:
Ben ne 70, ne 100 çıkan sancıları hissettim.
Bende normal doğumdan tırsmaya başladım, dün ki kontrolden sonra.
Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Ben ne 70, ne 100 çıkan sancıları hissettim.
Bende normal doğumdan tırsmaya başladım, dün ki kontrolden sonra.
Allah yardımcımız olsun.

Canım yaa korkma ne korkuyorsun? Benim demek istediğimi mi anlamadın acaba? Yada ben mi anlatamadım. Korkulacak birşeymiş gibi gelmedi bana. Sen de kendini rahatlat. Herkes yapıyor biz mi yapamayacağız yani. Benim sancı 70 e vurduğunda kasıklarımda adet sancısı gibi sancım oldu. Birde kasılma oldu tabi hafif. 100 lere gelince doğum anında çok sıkıntı olmaz bence. Tabi tekrar diyorum ki aralıkları azalacak, saatlerce sancı çekmenin yorgunluğu olacak ve en son da yarım saat kesilmeden devam edecek :KK70: Ama sonra ne olacak?? Bebeğimizi viyak viyak kucağımıza verecekler ve herşeyi unutacağız....

Canım yaa korkma ne korkuyorsun? Benim demek istediğimi mi anlamadın acaba? Yada ben mi anlatamadım. Korkulacak birşeymiş gibi gelmedi bana. Sen de kendini rahatlat. Herkes yapıyor biz mi yapamayacağız yani. Benim sancı 70 e vurduğunda kasıklarımda adet sancısı gibi sancım oldu. Birde kasılma oldu tabi hafif. 100 lere gelince doğum anında çok sıkıntı olmaz bence. Tabi tekrar diyorum ki aralıkları azalacak, saatlerce sancı çekmenin yorgunluğu olacak ve en son da yarım saat kesilmeden devam edecek :KK70: Ama sonra ne olacak?? Bebeğimizi viyak viyak kucağımıza verecekler ve herşeyi unutacağız....

cok güzel motive ediyosun normal doğumdan daha çok ben çatı muaynesinden korkuyorum..

ya seziyorum sende var bi hafiften psikopatlık , beni korkutuyon burda son yarım saat kesintisiz sancı filan die :18: senin yüzünden sezoş olcam az kaldı :KK9:

Bizde az once kontrolden geldik bebegim 3 160 gr olmus cati muayenesinide olduk normal dogum icin bi problem gormedi 27 ekim son tarih ama bebegim 1 hafta buyuk gorundugu icin 1 hafta erken olabilir dedi epidural normal dusunuyorum bkalim hayirlisi ins rahat guzel bir dogum olur ve bizde tecrubelerimizle baska anne adylarini rhatlatiriz ayyyyy cok gerginim keske bir an once aralik ocak ayi gelmis ve ben bebisime ugrasiyor olsaaaam :) :KK49:

cok güzel motive ediyosun normal doğumdan daha çok ben çatı muaynesinden korkuyorum..

H,ç korkma canım benim... Normal doğum yapacaksın da çatı muayenesinden mi korkuyorssun? Oda bebeğine ulaşmak için bir yol. Olacak bitecek. Ne dr.dan utanmaya ne de korkmaya gerek yok. Belki utanıp çekineceğimiz için acı verebilir ama kendimizi kasmamamız gerek. Ozaman daha kolay olur. Daha önce oldum ben genital muayene birkaç defa. Hiç öyle korkulacak birşey değil inanki.

X