biz evimizdeyiz çok şükür...ilk gün emmekte zorluk çektik.sütüm de az az geliyodu.kan şekerimiz düşük çıkmış biraz mama verdiler hastanede.şimdi sütüm gelmeye başladı çok şükür güzel güzel emiyo oğluşum..hep memede kalmak istiyo.korktuğum gibi yara olmaya başladı bile göğüslerim
ama onun o kokusu bütün acıları unutturuyo.sezeryandan sonra hiiiç ağrım olmadı.sadece yataktan kalkarken biraz zorlandım o kadar.genel anestezi oldum.ameliyathanede kendime geldim.hemşirelerle güzel güzel konuşuyorum.sonra çıkınca beni odaya çıkarıyolar eşime bebişimizi soruyorum falan.hasta bakıcılar şaşırdı sen spinal mi oldun?baya kendindesin diyolar
ben de alıştım artık bu 4. ameliyatım,narkoz alışkanlık yaptı diyorum
çok çok rahattım yani.abimizle biraz işimiz var gibi.hep kardeşinin başında.kucağıma alcam,sevcem diyo hep gözümüz onda.şimdi annem,eşim yanımda.onlar gidince nasıl göz kulak olcam onu düşünmeye başladım.4 kişilik bi aile olduk.3 tane aşkım var artık benim diyorum
bu arada oğlumuzun adı Burak oldu
bütün doğum yapan taze anneler hepinizin gözü aydın..doğumu bekleyenlere de çoook kolay bi doğum diliyorum...