2012 Ekim Anneleri

Dogum yapacak arkadaslar yapan arkadaslar Rabbim hepinizin yardımcısı oldun bizlere de dua edin insaalah :) mercim merak ettik. Senİ ins sag salın almışsindir yavrunu kucağına cnm :)
Azraaaaaa cim dualarınız senin e Mustafa asafinla ne olur üzülme cnm hersey düzelecek Allah'ın izniyle ayetel kursilerimizi okuduk ..

biz evimizdeyiz çok şükür...ilk gün emmekte zorluk çektik.sütüm de az az geliyodu.kan şekerimiz düşük çıkmış biraz mama verdiler hastanede.şimdi sütüm gelmeye başladı çok şükür güzel güzel emiyo oğluşum..hep memede kalmak istiyo.korktuğum gibi yara olmaya başladı bile göğüslerim:KK50:ama onun o kokusu bütün acıları unutturuyo.sezeryandan sonra hiiiç ağrım olmadı.sadece yataktan kalkarken biraz zorlandım o kadar.genel anestezi oldum.ameliyathanede kendime geldim.hemşirelerle güzel güzel konuşuyorum.sonra çıkınca beni odaya çıkarıyolar eşime bebişimizi soruyorum falan.hasta bakıcılar şaşırdı sen spinal mi oldun?baya kendindesin diyolar:KK1:ben de alıştım artık bu 4. ameliyatım,narkoz alışkanlık yaptı diyorum:KK1:çok çok rahattım yani.abimizle biraz işimiz var gibi.hep kardeşinin başında.kucağıma alcam,sevcem diyo hep gözümüz onda.şimdi annem,eşim yanımda.onlar gidince nasıl göz kulak olcam onu düşünmeye başladım.4 kişilik bi aile olduk.3 tane aşkım var artık benim diyorum:KK9:bu arada oğlumuzun adı Burak oldu:KK16:

bütün doğum yapan taze anneler hepinizin gözü aydın..doğumu bekleyenlere de çoook kolay bi doğum diliyorum...

kocamannnnn bir maşallah sizeee :nazar: :nazar: :nazar:

herkese merhaba arkadaşlar.çok şükür 21 eylül sabahı oğlumu kucağıma aldım.foruma çok sık yazamıyorum ama her zaman sizleri takip etmekteyim.oğlum sezeryanla dünyaya geldi.herşey yolunda gitti.3360 gr doğdu oğlum ama emme problemi yaşadığımıziçin 3 kg civarına düştü.göğüslerde yaralar uykusuzluk ağlama gaz :) hepsi çok zor ama bi okadarda güzel.şimdilik bu kadar allah herkezi sağsalim evlatlarına kavuştursun.:)))))

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh :nazar:

Herkese cok teşekkür ederim karmakarışık duygular içindeyim yrn bu saatlerde Allah'ın izniyle kızım yanımda olcak isallah. Bu geceki dualariniza benide katın. Allah hepinizden razı olsun...

Herkese cok teşekkür ederim karmakarışık duygular içindeyim yrn bu saatlerde Allah'ın izniyle kızım yanımda olcak isallah. Bu geceki dualariniza benide katın. Allah hepinizden razı olsun...

Cümlemizden Rabbim yar ve yardımcın Olun cnm ins Dualrimiz senin Ve bebeğinle saglikla alırsın insaallah kucağına :)

Canım benim.. aklım sendeydi zaten haberlerini bekliyordum.. sen üzme kendini.. hiç merak etme Mustafa Asafımız sağsalim kucağında olacak.. Dualarım sizinle şimdi tespih çekip size dua edeceğim.. bende zorlu bir süreçten geçiyorum her şey Allah'dan.. Benimde oğlumda gelişim geriliği başladı, kilosu artmıyor, kıpırdamıyor, kalbi çok yavaşbirde 2 kez dolanmış bir kordon var.. doktorumuz salı gününe sezaryen randevusu verdi.. uzun bir zaman kuvözde kalacağını, kendimizi hazırlamamız gerektiğini de söyledi.. benim sadece bu zaman değil 9 aydır başıma gelmeyen kalmadı zaten ama hep tevekkül ettim, sabrettim ve bekledim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun sende biraz sabret her şey iyi olacak ben eminim.. güzel düşün ki sütün azalmasın.. oğlunun sana en çok ihtiyacı olan bir dönemdesin.. çok öpüyorum tatlım sende bize salı günü için dua et..
CAnim ne kadar olmus kilosu haftada ne kadar aliyo bu hafta benim bebisimde kilo almamisti :KK5:

Gunaydın ekim anneleri ve terazi bebekleri :KK1: bugun eylulun 30 u :KK9::KK9:eee noluyor yani :44:demek oluyor ki gerçek ekim anneleri bizmişiz kızım,diğerleri aramızda ekım annesıyız dıye kandırmıs bizi,bugunune kadar ekım annesı dıye yazıstıklarımız eylul annesı cıktı iyimi....coyote bile benden 2 hafta sonraydı o da eylul annesıymıs meger maskeler düştü ajan bunlar ajan :KK1::KK1: bızde neyse o:KK45: ekım annesıyız dedık aslanlar gıbı ekımı bekledık,yaşasın Ekim anneleriiiiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KKEn Büyük KK bu kadar lafın ustune bırde bugun dogururmuşum hahahaha :KK52::KK52:

Günaydıııııııııın:21::21::21: Şu dakika itibarıyla kendi "büyük kavuşmama" 24 saat kaldı! :KK42: 2 valiz ve bunun haicinde birkaç büyük paket yaptıktan sonra, hala usanmadan birşeyleri daha içine tepmeye çalışıyorum:KK1: En son hastanede lazım olur diye elektrikli sterilizatörü valize sokmaya çalışırken yakalandım, eşim gümrük memuru gibi valla, 4. kattan asansörsüz indireceği için ben koyuyorum o boşaltıyor!!! Acaba son teklif olarak mikrodalga sterilizatörü götürelim tamam ama o zaman fırını da yanımıza almamız lazım dersem 9 aydır tuttuğu sabrıyla balkondan uçmamı sağlar mı? Uçabilen en büyük memeli olur muyum? Narkoz verin banaaaaaaaaa!!!!:KK53::KK53::KK53:

Günaydıııııııııın:21::21::21: Şu dakika itibarıyla kendi "büyük kavuşmama" 24 saat kaldı! :KK42: 2 valiz ve bunun haicinde birkaç büyük paket yaptıktan sonra, hala usanmadan birşeyleri daha içine tepmeye çalışıyorum:KK1: En son hastanede lazım olur diye elektrikli sterilizatörü valize sokmaya çalışırken yakalandım, eşim gümrük memuru gibi valla, 4. kattan asansörsüz indireceği için ben koyuyorum o boşaltıyor!!! Acaba son teklif olarak mikrodalga sterilizatörü götürelim tamam ama o zaman fırını da yanımıza almamız lazım dersem 9 aydır tuttuğu sabrıyla balkondan uçmamı sağlar mı? Uçabilen en büyük memeli olur muyum? Narkoz verin banaaaaaaaaa!!!!:KK53::KK53::KK53:

ahahahaha felisss ay cok guldum ya sen bence mıkrodalgayıda koy annem ne olur ne olmaz:KK14: bende bugun uyandım valla aklıma ılk sen ve masumıyet geldı ayyyy çok heyecanlı ya bende salı gunu boyle heyecaanlı olacagım..:KK9::KK9::KK9: şimdiden sankı sınava gırecekmısım gıbı haller almaya basladı midem .....yarın senden ve masumdan hayırlı mesajlarınızı beklıyorum,mutlaka musaıt oldugunuzda..:KK34: ben kıme msj atacam ya hepınız dogurdunuz :26::26:

Sonunda dogum hikayemi paylastim,biraz gec oldu ama asude nin hikayesini de okuyunca duygulandim ve uzun uzun yazdim umarim begenirsiniz...

Bence o sabirla seni evde dogurtabilir felisim:))zorlama bence,bak hem hastane odasina baktin mi ya buzdolabi yoksa,onemli biliyorsun:)))

Geri sayiminiz cok heyecanli,masumla ayni gun ayni hastanede doguracak olmaniz da ayri bir hatira:)))dualarim sizinle olacak...

Gunaydın ekim anneleri ve terazi bebekleri :KK1: bugun eylulun 30 u :KK9::KK9:eee noluyor yani :44:demek oluyor ki gerçek ekim anneleri bizmişiz kızım,diğerleri aramızda ekım annesıyız dıye kandırmıs bizi,bugunune kadar ekım annesı dıye yazıstıklarımız eylul annesı cıktı iyimi....coyote bile benden 2 hafta sonraydı o da eylul annesıymıs meger maskeler düştü ajan bunlar ajan :KK1::KK1: bızde neyse o:KK45: ekım annesıyız dedık aslanlar gıbı ekımı bekledık,yaşasın Ekim anneleriiiiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KKEn Büyük KK bu kadar lafın ustune bırde bugun dogururmuşum hahahaha :KK52::KK52:

Gorursun sen aksama kadar bugun dogur diye dua edicem,lohusa kadininda duasi kabul oluyormuydu:))attin iki dk da bizi eylul annelerine...

Gunaydin kizlar malum okuyamiyorum.yakinlarda dogum yapacak arkadaslara kolay dogumlar diliyorum.sut sikintimizi astik.su an icin oturup yatmak kalkmak cok cok zor baya aciyor karnim.yatakta donebilmek mumkun degil..bir de ara ara bs agrim oluyor herhalde spinalden sonra olan basagrisi bu.gece evimizde ilk gecemizdi.kizimizi yatagina bile koyamadik.esimle aramizda uyudu. Sabaha karsi esimin koynundaydi. Cok tatlilardi.bir de sunu farkettim gercekten uyku saatleri karnimdakiyle ayni.kizlar sizin icin dua ediyorum.saglikla kavusun bebiklerinize.boyle bir guzellik var mi bilemiyorum.kizimin adi liva oldu hala kp triplerde.

Gunaydin kizlar malum okuyamiyorum.yakinlarda dogum yapacak arkadaslara kolay dogumlar diliyorum.sut sikintimizi astik.su an icin oturup yatmak kalkmak cok cok zor baya aciyor karnim.yatakta donebilmek mumkun degil..bir de ara ara bs agrim oluyor herhalde spinalden sonra olan basagrisi bu.gece evimizde ilk gecemizdi.kizimizi yatagina bile koyamadik.esimle aramizda uyudu. Sabaha karsi esimin koynundaydi. Cok tatlilardi.bir de sunu farkettim gercekten uyku saatleri karnimdakiyle ayni.kizlar sizin icin dua ediyorum.saglikla kavusun bebiklerinize.boyle bir guzellik var mi bilemiyorum.kizimin adi liva oldu hala kp triplerde.

Gunaydin canim masallah size:)agrilari bu kadar siddetli hiiseden tek ben degilmis bende mi sorun var diyordum artik...kizin adiyla yasasin,kp i bosver,atlaticaktir:)))uyku duzeni konusunda da kesinlikle katiliyorum icimdeki duzene gore takiliyorum...

CAnim ne kadar olmus kilosu haftada ne kadar aliyo bu hafta benim bebisimde kilo almamisti :KK5:

canım, benim bebeğim son bir aya kadar normal değerlerde gidiyordu.. sonra yavaş yavaş her kontrolde birer hafta geriden gelmeye başladı değerleri.. 15 gün önce 35 haftalıkken kilosu 2060 olmuştu bu doktorumuza az geldi ama bende minyon olduğum için çok iri bir bebek beklemiyorum senden dedi 15 gün sonra tekrar gittik 2160 olmuştu 15 günde 100 gram almış.. 3 gün sonra tekrar çağırdı 3 günde bu sefer 90 gram almıştı çok dengesizdi kilo alımları ama nst sonuçlarında kalp atımları kordon yüzünden bir iyi bir kötü çıkıyordu.. riske atmak istemedi ve 3 gün sonrasına randevu vererek şuan 2250 ile salı günü sezaryene alınacağım.. 1 hafta kilo almayabiliyor ama ondan sonraki haftalarda kilo alıyor tatlım sen rahat ol bak benimkine.. doktorun bunun takibini yapacaktır.. ayrıca kilo alması senin yediklerinle hiç bir alakası yok almayınca almıyor işte..

Hala inanamiyorum aylari haftalari gunleri saya saya saatlere kaldik simdide :18: bu ne buyuk heyecanmis bugune kadar yasadigim heyecanlarinda ustunde bir duygu. Ne girdigim sinavlara benziyor ne de evlendigim gunku heyecana yok yok bu bambaska...
9 aylik maraton sona eriyor bu sure zarfinda neler neler yasadik 3 kere acile gittim kordosenteze girdim ne korkular yasadim. İlk titresimlerini hissettim sonra tepmeler en sonunda da yer degistirmeler :KK1:
O beni merak etti bende onu :KK34:
O bir pirinc tanesiyken basladi bagimiz askimiz duydugum en canli en guzel sesti kalp atisi yarin da Allah nasip ederse o aglarken bizde ona gulumseyecez

Hos Geldin Melegim Seni Ne Cok Bekledik Ne uzak Yollardan Geldin Cennet Kokunu Alacagim An Dunyanin En Mutlu İnsani Ben Olucam.... ANNEN

Rabbim 1 ekimde bebişini kucağına alacak arkadaşlarımaaa yardım etsin sorunsuz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşalahhh ... :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

darısı biz bekleyenlern başınaaaa:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Hala inanamiyorum aylari haftalari gunleri saya saya saatlere kaldik simdide :18: bu ne buyuk heyecanmis bugune kadar yasadigim heyecanlarinda ustunde bir duygu. Ne girdigim sinavlara benziyor ne de evlendigim gunku heyecana yok yok bu bambaska...
9 aylik maraton sona eriyor bu sure zarfinda neler neler yasadik 3 kere acile gittim kordosenteze girdim ne korkular yasadim. İlk titresimlerini hissettim sonra tepmeler en sonunda da yer degistirmeler :KK1:
O beni merak etti bende onu :KK34:
O bir pirinc tanesiyken basladi bagimiz askimiz duydugum en canli en guzel sesti kalp atisi yarin da Allah nasip ederse o aglarken bizde ona gulumseyecez

Hos Geldin Melegim Seni Ne Cok Bekledik Ne uzak Yollardan Geldin Cennet Kokunu Alacagim An Dunyanin En Mutlu İnsani Ben Olucam.... ANNEN

Canim ne guzel yazmissin,burnum sizladi okurken,ece cok sansli senin gibi annesi olacagi icin...yarin bu saatlerde kizim koynumda mesajini bekliyoruz...

X