• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar dün gece sancım hafif hafif başladı,şimdi merkeze gidiyorum 1,5 saat yol bana dua edin dönünce kızımla yazarım inşallah..

normal mi olur bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun..

sancım şimdi yok..ama nolur nolmaz suyum yavaş yavaş geliyor...

ne olur dua edin bize...........................

Amann doguruyosun,Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Zaman ne zor geciyor kizlar bugun yerleri sildim pazartesi kadin gelmisti ama yine toz olmus her yer sinir oluyorum :47:
Kizin odasina girip cikiyorum yapacak is bulamiyorum :50: pazartesiyi bekliyoruz ma aile cok sukur esim yanimda olucak o gunu kayinvalidemlerde geldi herkes bebisi bekliyor heyecanla bende gobegimi acip bakiyorum bu halini unutucam bir sure sonra Allahin izniyle kizimizi alip gelicez dusuncesi bile kalbimi heyecanlandiriyor cok sukur bu haftalara saglikla geldik :nazar:

simlara arkadasimiz 2 cm aciklik ve suyu azalmasi nedeniyle, suni snciyla dogumu baslatilmisti hatirlarsiniz. Saatlerce bekledikten sonra sezeryana alinmak durumunda kalmis. Saat 16,45 de 3 kilo 47 cm. Kizi dogmus. Suan ikiside iyiler sukur... Beni de heyecan basti. Pazartesi bakalim dr.um ne diyecek :)

sezeeryana iki gün kala ben de hastalandım
boğazım ağrıyo ,burnum tıkalı ve inanılmaz bi terleme var
nasıl atlatıcam bilemiyorum :43:

ahh canım eylülün 6 sından beri bu illetle uğraşıyorum, meyve ne buluyosan yee, nefes almak için duş yap pardon ama:17: salya sümük ne varsa akıyo rahat uyuyosun, ben terleyerek atlattım çok şükür geceleri yanına 2-3 atlet koy, yedek pijama hemen terini soğutmadan üstünü değiştir.geçmiş olsun tatlımm

biz evimizdeyiz çok şükür...ilk gün emmekte zorluk çektik.sütüm de az az geliyodu.kan şekerimiz düşük çıkmış biraz mama verdiler hastanede.şimdi sütüm gelmeye başladı çok şükür güzel güzel emiyo oğluşum..hep memede kalmak istiyo.korktuğum gibi yara olmaya başladı bile göğüslerim:50:ama onun o kokusu bütün acıları unutturuyo.sezeryandan sonra hiiiç ağrım olmadı.sadece yataktan kalkarken biraz zorlandım o kadar.genel anestezi oldum.ameliyathanede kendime geldim.hemşirelerle güzel güzel konuşuyorum.sonra çıkınca beni odaya çıkarıyolar eşime bebişimizi soruyorum falan.hasta bakıcılar şaşırdı sen spinal mi oldun?baya kendindesin diyolar:1:ben de alıştım artık bu 4. ameliyatım,narkoz alışkanlık yaptı diyorum:1:çok çok rahattım yani.abimizle biraz işimiz var gibi.hep kardeşinin başında.kucağıma alcam,sevcem diyo hep gözümüz onda.şimdi annem,eşim yanımda.onlar gidince nasıl göz kulak olcam onu düşünmeye başladım.4 kişilik bi aile olduk.3 tane aşkım var artık benim diyorum:9:bu arada oğlumuzun adı Burak oldu:16:

bütün doğum yapan taze anneler hepinizin gözü aydın..doğumu bekleyenlere de çoook kolay bi doğum diliyorum...

selam kızlarcım.doğum yapan arkadaşlarıma acil şifalar bebeciklerimizede sağlıklı,uzunnn ömür diliyorumm.
veee bu sabah 11:30 da yan apt.oturan karşılaşınca selamlaştığım bir hamiş komşumu doğuma giderken gördüm.ellerinde port bebe, çantalar gittiler öylece.ayy gözlerim doldu ağlamaklı oldum, dua ettim arkasından.inşallah kurtulmuştur.:49::49::49:

biz evimizdeyiz çok şükür...ilk gün emmekte zorluk çektik.sütüm de az az geliyodu.kan şekerimiz düşük çıkmış biraz mama verdiler hastanede.şimdi sütüm gelmeye başladı çok şükür güzel güzel emiyo oğluşum..hep memede kalmak istiyo.korktuğum gibi yara olmaya başladı bile göğüslerim:50:ama onun o kokusu bütün acıları unutturuyo.sezeryandan sonra hiiiç ağrım olmadı.sadece yataktan kalkarken biraz zorlandım o kadar.genel anestezi oldum.ameliyathanede kendime geldim.hemşirelerle güzel güzel konuşuyorum.sonra çıkınca beni odaya çıkarıyolar eşime bebişimizi soruyorum falan.hasta bakıcılar şaşırdı sen spinal mi oldun?baya kendindesin diyolar:1:ben de alıştım artık bu 4. ameliyatım,narkoz alışkanlık yaptı diyorum:1:çok çok rahattım yani.abimizle biraz işimiz var gibi.hep kardeşinin başında.kucağıma alcam,sevcem diyo hep gözümüz onda.şimdi annem,eşim yanımda.onlar gidince nasıl göz kulak olcam onu düşünmeye başladım.4 kişilik bi aile olduk.3 tane aşkım var artık benim diyorum:9:bu arada oğlumuzun adı Burak oldu:16:

bütün doğum yapan taze anneler hepinizin gözü aydın..doğumu bekleyenlere de çoook kolay bi doğum diliyorum...

sevsinler çekirdek aile sizi:nazar::nazar::nazar: gözün aydın tatlım güle güle büyüsün minişimiz abiside haklı olarak ilgiyi üzerinde toplama çabasında belli ki kıyamam:9: hep mutlu olun inşallah

kızlar dün gece sancım hafif hafif başladı,şimdi merkeze gidiyorum 1,5 saat yol bana dua edin dönünce kızımla yazarım inşallah..

normal mi olur bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun..

sancım şimdi yok..ama nolur nolmaz suyum yavaş yavaş geliyor...

ne olur dua edin bize...........................

:18::18::18: hadi bakalım Rabbim bu yolda seni sağ salim kurtarsın inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alda gel aramıza

hastanede doğum yapmak istiyorum malum nedenledir ki dün sabah saat 08:00 de rutin muayene için düştük yollara.bana her zaman bakan doktor izinde olduğu için bir erkek doktordan aldık sırayı.bakalım ultrasonla dedi yattım.bakar bakmaz ne desene iidir.senin plasentan yaşlanmış bebek beslenemiyor demesin mi.allah allah dedim yanlış duydum galiba ne hocam falan tekrar sordum evet dedi plasentan yaşlanmış ve bebek beslenemiyor dedi yoksa çokmu tuz yiyosun dedi hayır dedim aksine, şişliğin ödemin varmı dedi hayır dedim sıfır ödemliyim.nasıl olur dedim ben kontrollu bir hastayım bir.prof.un hastasıyım daha gecen cuma ondaydık herşey çok normaldı dedim.bilemem dedi.tahlil yapalım dedi kan idrar ver.olmadı doppler yaptır.ama dedim daha geçen hafta yapıldı bilemem dedi.ayy nasıl kalktım ordan bilmiyorum allahım dedim bana evlat acısı yaşatma yardım et bana... dışarı çıktım eşimle göz göze geldik anladı hemen ne oldu ne oldu dedii yazık.dedim durum böyle.kan idrar vereceğim hadii koşturmaca başladı.nstye girdim herşey normal.saat 14:30 da sonuçlar çıkacak ama zaman durdu saftirik saftirik kaldık öyle hastanede.tansiyonum çıktı, kalbimde çarpıntı başladı hissediyorum.zaman geldi aldık sonuçları tekrar doktor beye aa dedi hayret sende zehirlenme yok ben kesin zehirlenme vardır diyodum dedi.peki dedim şimdi biz ne yapalım hocam git dedii doppler yaptır bu hastanede yok.saat oldu 15:00, 16:00 ankarada cuma trafiği başladı kızılaya ulaşmamız lazım düştük yollara havada cehennem sıcağı dayanacak gücüm kalmadı resmen, su içsem yolda cişim gelecek.aa bide hastane bahçesisinde kontrol için sırada beklerken bir öğretmen hamişle tanışmıştım 40.haftada günü bitmiş rapor tazelemeye gelmiş onada aynı teşhisi koymasın mıı allahım deli olduk kendi doktorumuza gitmek şart oldu dedik.neyse vardık doktorumuza nasıl kızdı nasıl anlatamam şu haline bak dedi bana neden inanıyosun böyle saçma bir teshişe.nasıl olurda seni ilk kez gören bir doktor sana bebek beslenemiyor der.neyse baktı oğluşuma.

doğuma 3 haftam var ve boyumuz 3 hafta önde 50 cm şimdiden:nazar::nazar::nazar:
suyumuz çokkk ii:nazar::nazar::nazar:
bir haftada, bir haftadan daha fazla kilo almışız:nazar::nazar::nazar:
kalp atışımız, damarlarımız herşey normal:nazar::nazar::nazar:

allah sizi inandırsın 13 saat dışarıda kaldım o sıcakta neler yaşadım ben bilirim, eşim o haliyle gece nöbete gitti tabii doktorun ailesine, gelmişine geçmişine selam göndererek:37:.nasıl böyle bir tanıyı hemen koydu anlayamaıyorum.allah bildiği gibi yapsın.

hastanede doğum yapmak istiyorum malum nedenledir ki dün sabah saat 08:00 de rutin muayene için düştük yollara.bana her zaman bakan doktor izinde olduğu için bir erkek doktordan aldık sırayı.bakalım ultrasonla dedi yattım.bakar bakmaz ne desene iidir.senin plasentan yaşlanmış bebek beslenemiyor demesin mi.allah allah dedim yanlış duydum galiba ne hocam falan tekrar sordum evet dedi plasentan yaşlanmış ve bebek beslenemiyor dedi yoksa çokmu tuz yiyosun dedi hayır dedim aksine, şişliğin ödemin varmı dedi hayır dedim sıfır ödemliyim.nasıl olur dedim ben kontrollu bir hastayım bir.prof.un hastasıyım daha gecen cuma ondaydık herşey çok normaldı dedim.bilemem dedi.tahlil yapalım dedi kan idrar ver.olmadı doppler yaptır.ama dedim daha geçen hafta yapıldı bilemem dedi.ayy nasıl kalktım ordan bilmiyorum allahım dedim bana evlat acısı yaşatma yardım et bana... dışarı çıktım eşimle göz göze geldik anladı hemen ne oldu ne oldu dedii yazık.dedim durum böyle.kan idrar vereceğim hadii koşturmaca başladı.nstye girdim herşey normal.saat 14:30 da sonuçlar çıkacak ama zaman durdu saftirik saftirik kaldık öyle hastanede.tansiyonum çıktı, kalbimde çarpıntı başladı hissediyorum.zaman geldi aldık sonuçları tekrar doktor beye aa dedi hayret sende zehirlenme yok ben kesin zehirlenme vardır diyodum dedi.peki dedim şimdi biz ne yapalım hocam git dedii doppler yaptır bu hastanede yok.saat oldu 15:00, 16:00 ankarada cuma trafiği başladı kızılaya ulaşmamız lazım düştük yollara havada cehennem sıcağı dayanacak gücüm kalmadı resmen, su içsem yolda cişim gelecek.aa bide hastane bahçesisinde kontrol için sırada beklerken bir öğretmen hamişle tanışmıştım 40.haftada günü bitmiş rapor tazelemeye gelmiş onada aynı teşhisi koymasın mıı allahım deli olduk kendi doktorumuza gitmek şart oldu dedik.neyse vardık doktorumuza nasıl kızdı nasıl anlatamam şu haline bak dedi bana neden inanıyosun böyle saçma bir teshişe.nasıl olurda seni ilk kez gören bir doktor sana bebek beslenemiyor der.neyse baktı oğluşuma.

allah sizi inandırsın 13 saat dışarıda kaldım o sıcakta neler yaşadım ben bilirim, eşim o haliyle gece nöbete gitti tabii doktorun ailesine, gelmişine geçmişine selam göndererek:37:.nasıl böyle bir tanıyı hemen koydu anlayamaıyorum.allah bildiği gibi yapsın.

sebebi belli sezeryan yapmak için bence öle demiştir netice anne adayları zaten evhamlıyız en kritik noktadan vuruyorlar Allah onun gibi doktorlara vicdan merhamet versin ne diyim çok geçmiş olsun iyi ki kendi doktoruna görünmüşsün çoğu kişi hemen kanıp sezeryan yaptırabilirdi ne diyim insan diyecek bişey bulamıyor:((

herkese merhaba arkadaşlar.çok şükür 21 eylül sabahı oğlumu kucağıma aldım.foruma çok sık yazamıyorum ama her zaman sizleri takip etmekteyim.oğlum sezeryanla dünyaya geldi.herşey yolunda gitti.3360 gr doğdu oğlum ama emme problemi yaşadığımıziçin 3 kg civarına düştü.göğüslerde yaralar uykusuzluk ağlama gaz :) hepsi çok zor ama bi okadarda güzel.şimdilik bu kadar allah herkezi sağsalim evlatlarına kavuştursun.:)))))

Cok gecmis olsun canimbende hastaydim kac gundur yeni yeni kendime geliyorum ama hala biraz burnum tikali :50: sen kotu olursan ameliyat etmeyebilir doktorun bana oyle demisti

biliyorum aynı durumdayız canım
nasıl böyle oldu anlamadım kendimi temizliğe kaptırdım ondan sanırım ahhh ahhh
boğazımda yanma var ve çok terliyorum inşallah yarına düzelirim biraz yarın il merkezine gidicez bir gece orda kalıcaz ertesi gün hastaneye hayırlısı olsun inşallah atlatırız sen de çok dikkat et kendine :nazar:

Hey allahım yarabbim yaa.... Ne biçim dr.lar var allah aşkına.. Nasıl yapar bunu bile bile yaa... Töbe yarabbim bende içimden küfür edeceğim ama allah a havale ettim. İyi ki hemen kendi dr.una gitmişsin. Aslında hemen gitmemişsin ama o dr.a da itimam etmemişsin. Gelmiş geçmş olsun canım benim...

ahh canım eylülün 6 sından beri bu illetle uğraşıyorum, meyve ne buluyosan yee, nefes almak için duş yap pardon ama:17: salya sümük ne varsa akıyo rahat uyuyosun, ben terleyerek atlattım çok şükür geceleri yanına 2-3 atlet koy, yedek pijama hemen terini soğutmadan üstünü değiştir.geçmiş olsun tatlımm

sanada geçmiş olsun canım
ya benim saçlar çok uzadı dün duş aldım kurutmadan oturdum biraz ondan mı oldu acaba anlamadım
meyve yiyorum sıkıp içiyorum ama boynum ve ensemden akan terin haddi hesabı yok
ıhlamur kaynatıyorum aynen dediğin gibi sürekli kıyafetlerimi değiştiriyorum inşalllah düzelirim pazartesiye sezeryanım var umarım doktor vazgeçmez dua edin bana :ssz:

Amanınnnnn oğluşumun adaşı Burak gelmişşş hoş gelmişşş:46::46::46:darısı benim Burak'ıma inşallah...3 ekım çarşamba :46::46:3 gün kaldı yavruma kavuşmaya sağlıkla huzurla olsun inşallah aimnnnnnnnnnn.........

allahım ben şimdi o doktora ne diyeyim:47:
neyseki sonu güzel bitmiş bu olayın gerçekten sezeryan olsun diye yapmışsa allah onu bildiği gibi yapsın
neyseki sonuçlarınız harika :nazar::nazar::nazar:

Bugün Dr gittim tans yine 15 10 suyum cok azalmış yrn acil sezeryan...saat 12 de hastanede olcam 15.00-16.00 arasi sezeryan vakti dua edin:)

hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin:nazar:

slm kızlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..
azra canım inşallah sağlıkla bebişini alacan kucağına en kısa zamanda dualarım seninle..
doğum yapacak arkadaşlarımda sağlıkla kavuşur bebişlerine inşallahhh..
benim daha belli değil pazartesi dr kontrolüm var ozaman sölicek drum sezeryan günümü hepinizi öpüyorumm

Back