2012 Ekim Anneleri

artist az kaldı şafaklar bitmek üzere ben hastayım aman sen dikkat et kendine
bugün listede kimse yoktu galiba ama sürprizlerimiz var tabiki darısı bize inşallahhh

kız battaniye naptınız yediniz mi kekleri benim net gitti yine o gece bi de hastaydım zaten

slmmmmm

kızlar sıze bır tavsıye ılk kez gıttıgınız bı dra kesınlıkle ınanmayın bakın benım drum bel fıtıgı amelıyatı oldu baska bır dra gıttım aynı hastanede bana demezmı bebek 36 haftalıktım bebek 2,890 geldı sen 34 haftalıksın bebek beslenemıyor suyun azalmış çok ve ben az daha dun dogum yapıyordum.çok şukur allahıma drum hemen geldı ve hayır hersey normal suyun gayet ıyı kılosuda normal dedı ve 8 ekım dogum yapıcam

mecburiyetten gittim tatlım ama nede olsa insan doktor deyip acaba diyo.allahım inşallah yüzüme bakarda doğumuma o denk gelmez yoksa beni öldürür yani doğum masasındasizede maşallah hayatım hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

sağol canım annemde sizin gibi düşündü acaba sezeryan ol diyemi öyle dedi, dedi. kocaman adam utanmıyoda dedi

evet canım bizde en son bu sebebi bulduk sezeryan yapmak istedi herhalde şimdi bide puan sistemi geldiya doktorlara.allah merhamet versin tabi.hadi benim kendi doktorum var gidip rahatladım yaa başka bir yere gidemeyen bir kadın ne yapar, düşün düşün yazık yaa

Canim arkadas yapti ama bize gondermedi :) kocisinle yiyecekmis. Hahahahagagahaga

Canim arkadas yapti ama bize gondermedi :) kocisinle yiyecekmis. Hahahahagagahaga

hmm demek öyle o arkadaşa söyle yapıp göndermeyecekse yazmasın buralara

2 gün sonra allah izin verirse doğuracam bu iki günü iyi değerlendireyim canım ne istiyosa söylüyom

bi de şu hastalık peşimi bıraksa

Gecmis olsun canim benim. Limon ye. Bana hep iyi gelir kabuklu limon :)

Gecmis olsun bu doktorlar nasil dusunmden boyle bi vebal altina giriyorlar anlamiyorum bu kadar basit mi yaa bnde ankaradayim hangi hastaneye gidiyorsun canim:26:

Gecmis olsun canim bende giribim dun bisey yoktu sabah bi kalkti, bogazim yaniyor ve ucuk,cikmismdudagimda gun icinde de hapsirik burun akintisi bi de snein dogumun var bol bol dinlen sivi al meyve filan ye canim ins duzelir pzt ye. Kadar

AsudeD cok guzel bi dogum hikayen olmus omur boyu guzel hatirlayip anlatacagin darisi hepimzie ins masallah

Gecmis olsun canim bende giribim dun bisey yoktu sabah bi kalkti, bogazim yaniyor ve ucuk,cikmismdudagimda gun icinde de hapsirik burun akintisi bi de snein dogumun var bol bol dinlen sivi al meyve filan ye canim ins duzelir pzt ye. Kadar

sağol canım aynen anlattıklarını ben de yaşıyorum inşallah düzelirim dua et pazartesi sorun çıkmasın

sen de şimdiden çok dikkat et bu hastalığın ne zaman geleceği belli olmuyo

Bugun yine haftalik toktor ziyaretimizi tamamladik. Bebegin sadece kalp atisina baktik eh artik gerek yoktu haftaya son bir kez bakacagiz dedi toktorumm:) Sonra bana acil durumlar icin bugune kadar olan tahlil kagitlarimi verdi. Acil bir durumda bunlari vereceksiniz dedi. Siritmama ragmen icimden ; lutfen zamanini bekle oglum diye geciriyordum Biraz sisligim vardi normalmis ve mide bulantim vardi eh o da normalmis. Bebegi uste tasidigim icin olabilirmis. Oglum halaaaa donmedi ve rahatsizlilarimin tumu bu nedenleymis Ters benim oglum ters 9 Ekim son kontrol ve 14 Ekim final Bizden bugunluk bu kadarrr

aşkolsunnnnn:))) verin adresleri göndereyim hemen..napaiyim kocişim 1 aydır yoktu ona bi kek yapayim dedim..bilseydim bu kadar bcanınız cekti kargoya verirdim bu gün:)))

dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini de alırız hayırlısıyla

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

Dogum yapacak arkadaslar yapan arkadaslar Rabbim hepinizin yardımcısı oldun bizlere de dua edin insaalah :) mercim merak ettik. Senİ ins sag salın almışsindir yavrunu kucağına cnm :)
Azraaaaaa cim dualarınız senin e Mustafa asafinla ne olur üzülme cnm hersey düzelecek Allah'ın izniyle ayetel kursilerimizi okuduk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…