slmmmmm
kızlar sıze bır tavsıye ılk kez gıttıgınız bı dra kesınlıkle ınanmayın bakın benım drum bel fıtıgı amelıyatı oldu baska bır dra gıttım aynı hastanede bana demezmı bebek 36 haftalıktım bebek 2,890 geldı sen 34 haftalıksın bebek beslenemıyor suyun azalmış çok ve ben az daha dun dogum yapıyordum.çok şukur allahıma drum hemen geldı ve hayır hersey normal suyun gayet ıyı kılosuda normal dedı ve 8 ekım dogum yapıcam
allahım ben şimdi o doktora ne diyeyim
neyseki sonu güzel bitmiş bu olayın gerçekten sezeryan olsun diye yapmışsa allah onu bildiği gibi yapsın
neyseki sonuçlarınız harika
hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
sebebi belli sezeryan yapmak için bence öle demiştir netice anne adayları zaten evhamlıyız en kritik noktadan vuruyorlar Allah onun gibi doktorlara vicdan merhamet versin ne diyim çok geçmiş olsun iyi ki kendi doktoruna görünmüşsün çoğu kişi hemen kanıp sezeryan yaptırabilirdi ne diyim insan diyecek bişey bulamıyor(
artist az kaldı şafaklar bitmek üzere ben hastayım aman sen dikkat et kendine
bugün listede kimse yoktu galiba ama sürprizlerimiz var tabiki darısı bize inşallahhh
kız battaniye naptınız yediniz mi kekleri benim net gitti yine o gece bi de hastaydım zaten
Canim arkadas yapti ama bize gondermedi :) kocisinle yiyecekmis. Hahahahagagahaga
hmm demek öyle o arkadaşa söyle yapıp göndermeyecekse yazmasın buralara
2 gün sonra allah izin verirse doğuracam bu iki günü iyi değerlendireyim canım ne istiyosa söylüyom
bi de şu hastalık peşimi bıraksa
sezeeryana iki gün kala ben de hastalandım
boğazım ağrıyo ,burnum tıkalı ve inanılmaz bi terleme var
nasıl atlatıcam bilemiyorum
canımmm çok geçmiş olsun kıyamam sizeinşallah toparlarsın pazartesiye kadar canım benim
Gecmis olsun bu doktorlar nasil dusunmden boyle bi vebal altina giriyorlar anlamiyorum bu kadar basit mi yaa bnde ankaradayim hangi hastaneye gidiyorsun canim:26:mecburiyetten gittim tatlım ama nede olsa insan doktor deyip acaba diyo.allahım inşallah yüzüme bakarda doğumuma o denk gelmez yoksa beni öldürür yani doğum masasındasizede maşallah hayatım hadi hayırlı haberlerini bekliyorum
hmm demek öyle o arkadaşa söyle yapıp göndermeyecekse yazmasın buralara
2 gün sonra allah izin verirse doğuracam bu iki günü iyi değerlendireyim canım ne istiyosa söylüyom
bi de şu hastalık peşimi bıraksa
Gecmis olsun canim bende giribim dun bisey yoktu sabah bi kalkti, bogazim yaniyor ve ucuk,cikmismdudagimda gun icinde de hapsirik burun akintisi bi de snein dogumun var bol bol dinlen sivi al meyve filan ye canim ins duzelir pzt ye. Kadar
AsudeD cok guzel bi dogum hikayen olmus omur boyu guzel hatirlayip anlatacagin darisi hepimzie ins masallah
Canim arkadas yapti ama bize gondermedi :) kocisinle yiyecekmis. Hahahahagagahaga
artist az kaldı şafaklar bitmek üzere ben hastayım aman sen dikkat et kendine
bugün listede kimse yoktu galiba ama sürprizlerimiz var tabiki darısı bize inşallahhh
kız battaniye naptınız yediniz mi kekleri benim net gitti yine o gece bi de hastaydım zaten
kızlar dün gece sancım hafif hafif başladı,şimdi merkeze gidiyorum 1,5 saat yol bana dua edin dönünce kızımla yazarım inşallah..
normal mi olur bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun..
sancım şimdi yok..ama nolur nolmaz suyum yavaş yavaş geliyor...
ne olur dua edin bize...........................
simlara arkadasimiz 2 cm aciklik ve suyu azalmasi nedeniyle, suni snciyla dogumu baslatilmisti hatirlarsiniz. Saatlerce bekledikten sonra sezeryana alinmak durumunda kalmis. Saat 16,45 de 3 kilo 47 cm. Kizi dogmus. Suan ikiside iyiler sukur... Beni de heyecan basti. Pazartesi bakalim dr.um ne diyecek :)