2012 Ekim Anneleri

offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk

rabbim yardımcımız olsun sekerim gercekten normal doğuracakların beklemesi daha zor ha geldi ha gelecek derken ömrümüzü yedik var ya

tatlım inşaAllah sıkıntılarını atlatıp hamileliğinin tadını cıkartacağın günler yakındır.

su içmemezlik ve yemek yememezlik yapma sakın. idrar yolu enf nedir cok iyi bilenlerdenim. acık konusucam istifra etsen de su iç bişiler ye

o zaman galip sen gelirsin... daha dün sanki 11 haftalık olduğum günler ama şimdi 36. haftam bitmek üzere. rabbim sana da nasip etsin bu günleri sağlıkla

anaa suyun geldiğini nasıl anladın kuzum sen ?

sürekli wcye gitme isteğim oluyor ne zaman baksam iç çamasırım nemli ve beyaz akıntıdan cok renksiz sıvı var anaa evham yaptım iyi mi :S inşaAllah pzt günü dr.a gittiğimde bişi cıkmaz

selam kızlar. ben de birkaç gün önce fark ettim çatlaklarımı. kasıklarımın üst tarafında var maalesef. oysa bu güne kadar ne kaa güzel gelmiştik oğluşum 4 kilo olduğunun belirtilerini vermiş demek ki bana daha önceden. şuan sezeryan ve normal doğumun tam ortasında bekliyoruz. pazartesi inşallah doktorumuzla konuşup karar vercez, hakkımızda hayırlısı olur inşallah. sanırım Ekim ayının ortasında doğurmayanımız kalmayacak

ben yine değişmişim canımm..
1 ekim benim ki..

hadi hayırlısı canımm..
sezeryen olucaksın dimi??

Ayyy 2 gün girmedim birsürü doğum olmuş olcakların da haberi gelmiş çok hareketli ve ben de korkmaya başladım daha cantam yok odam hazır değil beşiğim yok hep daha var diyip durdum ama heran herşey olabiliiiir(

azraa,coyote,minetaha ve sayamadığım tüm taze annelerin gözü aydın...
Darısı başımıza...
topic sessiz çünkü doğuranlar doğurmayı bekleyenleri geçti galiba....
sanırım...
bugün bizimde kontrolümüz vardı önceden bebiş kilolu senin çatı dar 3700 geçerse doğuramazsın diyen dr.um.Bugün kasılmalar var ama su ya da kasılma yok bekleyelim dedi anlamadım....neyse artık hayırlısı bakalım diyorum...

canım valla doğuranları gördükçe bende tırstım. bu gün ilk işim çantamı hazırlamak oldu. bebişimin beşiğini söktüm az önce sildim. yatağını nevresimlerini serdim. çok tatlı oldu yaaa...sonra kirlenmesin diyede üzerine çarşaf geçirdim.evimide temizlettim. halıalrımı yıkamaya verdim. ohhh mis gii oldu her yer. temizlikçi ablayı artık haftada bir cağırmaya karar verdim. doğumdan sonrada aynı şekilde devam. evle uğraşmak istemiyorum inşallah bütün zamaNIMI bebişimle geçireceğim..

bdt 25 ekim evi erkenmi temzilettim diyordum ama coyote de doğurunca( bdt miz aynıydı) iyiki temizletmişim dedim..

geri bebişi beklemek kaldı.. dün gece öyle bir bel ağrım olduki 3-4 dakika sürdü canım çıktı resmen. alt tarafımdan da sancı girdi. doğuruyorum sandım...evin içinde biaz dolaştım aklıma hep hazır olmayuan cantam geldi. ya acil bişey olursa napacam diye. evdede k,imse yok. eşim il dışında görevde....o hızla bu gün bütün işleri hallettim..çok yorulmuşum ama..birde üstüne 3 saat bankada kuyruk bekledim..

aynı sorun bende de vardı yeni geçti ne illet bişey otursan oturamaz kalksan kalkamazsın.canım pamuğa z.yağı sürdüm birde kantaron yağı geçirdi yan etkisi de yok.istersen bie dene

canım dr um fitil ve krem verdi, acilden de bir krem daha almıştım, bi de halacığım verdi, valla hangisini kullanacağımı şaşırdım oğuma kadar küçülsün diye, aslında ilaç kullanmak istemedim ama, artık çocuk büyüdü etkilemez dediler, artık ALLAH a emanet

2 ekim salı da benim sez im var :) beni de ekleyin kızlar

ayyy beni de ekleyin lütfen
11 ekim

anlaşmayı bozdun cimeka

canım hayırlısıyla kucağına al bebeğini ben demiştim sana kesin gün verecek diye
maşalllaahhhh kızımıza tosuncuk olmuş allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım

ay canım benimki de 11 ekim güya, seni görünce şimdi bi tuhaf oldum:18::18::18: bu arada maşallah güzel kızına , nasıl da güzel beslemişsin 4200 haaaaaaaaaaaa

yarın başka sürpriz olmazsa 3 doğum olacak 4 bebek katılıyor topiğe.... çantamdaki son kontrolümü yaptım. hasta bezim eksikti onu da aldım koydum..girdim mis gibi duşumu da aldım.keselendim bile..sonra böyle uzun banyolar yapamam herhaldeşimdi tamamen hazırım artık. yarın 7.45te hastanede olacağız.7de çıkmamız gerek yola.. 6.30da kalkarız.. ya düşündükçe bir garip oluyorum.sanki arkadaş doğuracak ta ben de yanında yoldaş gidiyorum...

ayyyyy cok heyecanlı yaaa

Hayirli dogumlar olsun Guzel haberlerinizi bekliyorum Saglikla sihhatle kavusun birbirinize Cok heycanliiii

oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...

oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...

geçmiş olsun canım bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…