- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk
sizlere o kadar özeniyorumki yazdıklarınıza ve hamilelik takvimlerinize baktıkça ne güzel mutlu sona yaklaşmışsınız o müthiş duyguyu yaşamaya çok az vaktiniz var ve içinizde yaşayanlarınızda var benim daha 30 haftam var geçer mi kızlar yaaa
kızlarrr dr dan geldık yarın doguma gırıyorum((( çok tırsıyorum kızım babasını beklemış resmen
hanı demıştım ya bıkaç gundur suyum gelıyor dıye evet suymuş ve azalmaya baslamış bebekte dogum kanalına ınmış ve sancım çıktı gece 12 den sonra hıçbışı yemıcem 10 da hastanede olcaz
19 Eylül Çarşamba........Gecem....Doğurdu......
20 Eylül Perşembe.......AsudeD...Doğurdu.......
20 Eylül Perşembe.......Benelse...Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Kayabebe Doğurdu.......
21 Eylül Cuma............Bircan Doğurdu............
23 Eylül Pazar...........Oğlusum12 ...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Mge...Doğurdu
24 Eylül Pazartesi..........Sevcanyk...Doğurdu
25 Eylül Salı...............Minataha.......Doğurdu
26 Eylül Çarşamba......Aazzrraa.......Doğurdu
27 Eylül Perşembe......Saturnn.......Bugun
27 Eylül Perşembe......İlaydakorucu.......Bugun
27 Eylül Perşembe.......Edaaammmm.......Bugun
28 Eylül Cuma............Cimeka.. Yarın...
28 Eylül Cuma..........Lara.....Yarın (ikiz)
1 Ekim Pazartesi.......Camoka.......
1 Ekim Pazartesi.......Felisim Felis.......
1 Ekim Pazartesi.......Masumiyet.......
1 Ekim Pazartesi.......Jakobi.......
1 Ekim Pazartesi......Ekimsude.....
1 Ekim Pazartesi............Duygu981...
2 Ekim Salı.............Gulubik.......
2 Ekim Salı............Duygu981...
2 Ekim Salı............Gamsu
3 Ekim Çarşamba......Artist.......
11 Ekim Perşembe...Bndnz....
14 Ekim Pazar..........Luna82....
dogrudum geldım kıslarrr ewimizdeyiz kızımız 3500 dogdu 50 cm boyu hastaneden cıkısımzda 3200 gr cıktı.testlerimiz ii çok şükür darısı basınıza hayırlısıyla inşallah.
kızlarrr dr dan geldık yarın doguma gırıyorum((( çok tırsıyorum kızım babasını beklemış resmen
hanı demıştım ya bıkaç gundur suyum gelıyor dıye evet suymuş ve azalmaya baslamış bebekte dogum kanalına ınmış ve sancım çıktı gece 12 den sonra hıçbışı yemıcem 10 da hastanede olcaz
yuppiiiiiii.... 37 artı 5, az kaldı... herkese güzel doğumlar diliyorum..
Ayyy 2 gün girmedim birsürü doğum olmuş olcakların da haberi gelmiş çok hareketli ve ben de korkmaya başladım daha cantam yok odam hazır değil beşiğim yokhep daha var diyip durdum ama heran herşey olabiliiiir (
aynı sorun bende de vardı yeni geçti ne illet bişey otursan oturamaz kalksan kalkamazsın.canım pamuğa z.yağı sürdüm birde kantaron yağı geçirdi yan etkisi de yok.istersen bie dene
2 ekim salı da benim sez im var :) beni de ekleyin kızlar
anlaşmayı bozdun cimeka
canım hayırlısıyla kucağına al bebeğini ben demiştim sana kesin gün verecek diye
maşalllaahhhh kızımıza tosuncuk olmuş allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
yarın başka sürpriz olmazsa 3 doğum olacak 4 bebek katılıyor topiğe.... çantamdaki son kontrolümü yaptım. hasta bezim eksikti onu da aldım koydum..girdim mis gibi duşumu da aldım.keselendim bile..sonra böyle uzun banyolar yapamam herhaldeşimdi tamamen hazırım artık. yarın 7.45te hastanede olacağız.7de çıkmamız gerek yola.. 6.30da kalkarız.. ya düşündükçe bir garip oluyorum.sanki arkadaş doğuracak ta ben de yanında yoldaş gidiyorum...
yarın başka sürpriz olmazsa 3 doğum olacak 4 bebek katılıyor topiğe.... çantamdaki son kontrolümü yaptım. hasta bezim eksikti onu da aldım koydum..girdim mis gibi duşumu da aldım.keselendim bile..sonra böyle uzun banyolar yapamam herhaldeşimdi tamamen hazırım artık. yarın 7.45te hastanede olacağız.7de çıkmamız gerek yola.. 6.30da kalkarız.. ya düşündükçe bir garip oluyorum.sanki arkadaş doğuracak ta ben de yanında yoldaş gidiyorum...
asude, elleriniz arsındaki oğlunuzun fotoğrafı mı? Sen doğum fotoğrafçısı ayarlamıştın diye hatırlıyorum
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?