- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
Ayy çok dyygulandim ya mAsallah ne güzel Allah anali babali büyütsün ins :)kızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaapespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu
ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım
sadece bu neee demişim
minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,
![]()
cnm gecer gecer merak etme dün gibi sanki ilk haftalarımsizlere o kadar özeniyorumki yazdıklarınıza ve hamilelik takvimlerinize baktıkça ne güzel mutlu sona yaklaşmışsınız o müthiş duyguyu yaşamaya çok az vaktiniz var ve içinizde yaşayanlarınızda var benim daha 30 haftam var geçer mi kızlar yaaa![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Rabbim hayirli bı sekilde kuUrtarsın sEnide yavrunu da ins dualarımız seninle :)bence tadını çıkar her anın..gerçekten de ikinci üç aylık dönem çok rahat..bizim çoğumuzun sıkıntıları son ayda başladı..ben yarın kızıma kavuşacağım ,allah nasip ederse,ve karnımdaki hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim için hüzünleniyorum zaman zaman.
Tirsma cnm ya ins çok güzEl ve başarılı bı Sezeryan olacak dualarımız seninle aklımızdasin habersiz bırakmayın bizi :)kızlarrr dr dan geldık yarın doguma gırıyorum((( çok tırsıyorum kızım babasını beklemış resmen
hanı demı bıkaç gundur suyum gelıyor dıye evet suymuş ve azalmaya baslamış bebekte dogum kanalına ınmış ve sancım çıktı gece 12 den sonra hıçbışı yemıcem 10 da hastanede olcaz
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...
MAsallah sana da Bebisinede cnnm normal mı Sezeryan mı yaptın cnm meraka ettim ?