• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar selam sabah bahsetmıstım hastaneye nst ye gıdıyorum coyoteye ugrarım demıstım..nst den once coyotemı goreyım moral vereyım dedım..zaten nst de aynı katta hemsıre odasını gosterdı ama bana bır sey demedı hayırlı olsuna geldım zannettı heralde..bende kapıyı tıklattım,içeri girerkende moral vermeyı düşünüyorum tabii :18:aman bır gırdım kii odayaaa:52::52: pespembe iloş anasının koynunda fosur fosur uyumuyor muuu :52::52::52: ben nasıl şok oldum boğazım düğümlendi başladım ağlamaya konusamadım:53::53: sadece bu neee demişim :9::9: minnocuk ,pespembe mis kokulu kokusuyla odayı kokutmus anasının koynundada bir uyuyor görmelıydınız,3400 g. dogmuş iloşşş maşşallah Allah nazarlardan korusun..o kadar duygulandım kı oğlumun yoldaşı ya iloşş...aynı zamanda anne karnındaydılar ...sizlerin dogumları benı çok etkılıyor ,:2::2: vallahı asağı ınıp bende doğuracam dıyesım geldi...coyotem de cok ıyı gorunuyordu..gece gelen kan fooşşşttt diye gelmiş,wc den çıktıgında akmadık yer kalmamıs evde ambulansla gelmısler tabı gelene kadar düşünün psikolojisini..hemen doktor acil sezeryana almış genel anestezi uygulamış,ama ben gormek ıstıyordum dogarken demıs olmaz şimdi yapamayız demıs coyote bayılmıs zaten,sonra birilerinin seslendıgını duymus dırek kızım nasıl demıs,vermısler koynuna bebiş hemen..dogdugunda kan sekerı dusmus mecbur mama vermısler karnı toktu mısıl mısıl uyuyordu..coyotede ıyı agrıları var ama iloşun yuzunu gorunce hepsi geçiyor dedi...ben nst ye cıktım benım sonucta ıyı cıktı masallah sonra tekrar odasına gırdım..anneyı emmeye calısıyordu..henuz cene kasları taze oldugu ıcın cabuk yoruluyor arada dınlenıyor,sonra esnıyor bırde uykucu... sonra meme arıyor sutu henuz gelmemıstı gelmesı ıcın emmesı lazım tabı ayyyyy Allahım hepımıze sağlıkla nasıp etsin yaabbimmmmmm....kucagında olması daha guzel bır duygu...bu arada ilaydanın ilk şekerinide biz aldık oğlumla ,:34:
Ayy çok dyygulandim ya mAsallah ne güzel Allah anali babali büyütsün ins :)
sizlere o kadar özeniyorumki yazdıklarınıza ve hamilelik takvimlerinize baktıkça ne güzel mutlu sona yaklaşmışsınız o müthiş duyguyu yaşamaya çok az vaktiniz var ve içinizde yaşayanlarınızda var benim daha 30 haftam var geçer mi kızlar yaaa :14:
cnm gecer gecer merak etme dün gibi sanki ilk haftalarım ;)

bence tadını çıkar her anın..gerçekten de ikinci üç aylık dönem çok rahat..bizim çoğumuzun sıkıntıları son ayda başladı..ben yarın kızıma kavuşacağım ,allah nasip ederse,ve karnımdaki hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim için hüzünleniyorum zaman zaman.
Rabbim hayirli bı sekilde kuUrtarsın sEnide yavrunu da ins dualarımız seninle :)
kızlarrr dr dan geldık yarın doguma gırıyorum :(((( çok tırsıyorum kızım babasını beklemış resmen

hanı demı bıkaç gundur suyum gelıyor dıye evet suymuş ve azalmaya baslamış bebekte dogum kanalına ınmış ve sancım çıktı gece 12 den sonra hıçbışı yemıcem 10 da hastanede olcaz
Tirsma cnm ya ins çok güzEl ve başarılı bı Sezeryan olacak dualarımız seninle aklımızdasin habersiz bırakmayın bizi :)
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...

MAsallah sana da Bebisinede cnnm normal mı Sezeryan mı yaptın cnm meraka ettim ?

canım benim oğlumda da biraz sıkıntı var boynunda 2 kez kordon dolanması ve bende de pıhtılaşma bozukluğu olduğu için son 20 günde gelişimi çok yavaşladı hatta durdu bu nedenle pazartesi günü sezaryen olacağım.. 2.200 civarı doğacak nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum.. biraz bilgi verir misin? korkuyorumda.. kuvözde kalır sanırım bir süre hastane arka sokağımda süt götürmem kolay olur diye düşünüyorum.. offf pazartesi sanki hiç gelmeyecek kafamda bir sürü soru.. ben 17 kilo almışken ona bu kiloları verememek.. nasıl bencil bir anneyim ben :) bütün yediklerim kendime yaramış :))

Canım sen bunları hiç düşünme şimdi...Benim bir arkadaşım 33 haftalık doğum yaptı.2000 gr doğdu.hiç küveze girmedi...bakarsın hiç gerek kalmaz...2200 de iyi ...hafta olarak da kurtarmışsın...Allah sağlıcakla kurtarsın...

Benim akıntım bayaa arttı. bir de bugün çamaşırım ıslanıyor, peçeteyle sildiğimde su gibi ıslanıyor.. ama çok küçük bir bölgesi ıslanıyor. öyle kıyafetlerimi ıslatacak, bacaklarımdan akacak gibi değil. sarı akıntı da geliyor. su gelmesi mi oluyor bu?

bende bu durum uzun zamandır var :(

anneme soruyorum o da bilmiyor. 4 tane doğum yapmış ama suyu hep doğum esnasında gelmiş yani keseyi patlatmışlar öyle gelmiş. suyum azalır falan diye korkuyorum ben de.

benim zaten 15. hafta nişanım ve bir kızım suyum geldi hastanede yattım sonra aylarca evde yattım. 28. haftadan beri bebek alışverişi için eşimle dışarı çıkıyorum bol bol oturuyorum alışverişlerde az yürümeye çalışıyorum ama ayakta durduğum bu sürelerde çok sıvı kaçıyor. dr suyu iyi dedi. Allah a emanet napalım

kızlarrr..dün temizliğim var artık kızımı bekliycez demiştim.bugün kontrolümüz vardı.2 cm açılmam olmuş suyum azalmış yarın suni sancı verecekler.olmazsa sezeryan.dua edin benim için.

Ay ne güzel yaa... Hemşire kızkardeşinin olup yanında kalabilecek olması da şahane :) Gözünde büyütme kalan şleri. Bir giişildi mi bitecek nasılsa. Ben sinrden ağlamıştım bile :D :9: Sonra bir baktım olmuş bitmiş... Ay ne stresse giriyordum o işlerin içinde. Nevresimleriniz de çok cicidir eminim ki. Bu arada bebeğinin üstünü örtecek misin? Ben örtme taraftarı değilim açıkcası. Nevresim aldım ama çarşafları dışında kullanılmayacak şimdilik. Anca seneye kışın geçerim yorgana diyorum. Onun yerine uyku tulumu aldım. Onu kullanacağım. Hatta dedim ki kendi kendimi çarşafların 2side kirlenir ve kurumaz ise yorgan kılıflarını çarşaf gibi sererim yatağa :D Oda kullanılır o şekilde yani :D

evet canım bende işlerim yapılmayınca çok kötü psikolojim bozuluyor,senin gibi.

ben anneme minik bir(battaniye boyunda)yün yorgan yaptırdım,ince bir yorgan.kış bebeği bunlar yün olmazsa üşürler,bizde yünlerde yatıyoruz kış gelince.ben uyku tulumu falan ısınmaz bebeğim,üşür hastalanır,kızımada örtüm ben geceleri,onun yorganı büyüktü biraz yaz bebeğiydi kızım kışa kadar biraz büyüdü onu kullandık,ama bu direk kış bebeği olacağı için ona minik yaptık.göğüs hizasında örtüyorum yorganı zaten sık sık kontrol ederim gece uykum hafiftir.
sen battaniye falandamı örtmeyeceksin?sadece tulummu.

normal doğumu bekliyorum........:119::119::119:

şafak 9 olmuş.....

çok heyecanlıyım.....

günü gününe mi?gelecek bebeğim acaba....

şimdilik tık yok...

kızlarrr..dün temizliğim var artık kızımı bekliycez demiştim.bugün kontrolümüz vardı.2 cm açılmam olmuş suyum azalmış yarın suni sancı verecekler.olmazsa sezeryan.dua edin benim için.
Cm ins suni ile normal rahat bı dogum yapabilirsin aslında BDT doldu muki 2 cm açıkla kaç hafta sancısını bekleyenler biliyorum :44:
normal doğumu bekliyorum........:119::119::119:

şafak 9 olmuş.....

çok heyecanlıyım.....

günü gününe mi?gelecek bebeğim acaba....

şimdilik tık yok...

Benim de 11 oldu ama henüz tık yok aksam sabah ama geceleri çok kasiliyor karnım sona geldik artık ins :)

Bence sin BDT nin dolmasını bekleyebilirsin 2 cm suyun filan mİ azaldı niye hemen suni sancıya başvuruyor Dr anlamadım ??

ben yatağa gitmeye korkuyorum sabaha kadar dön dur babamız maşallah saat 10 dan beri horul horul karşımda uyuyor :50: bu nasıl adalettir anlamadım yaa.. sancım var diyip yataktan fırlatmak ne güzel olurdu ama oda çözüm değil 5 sn içinde tekrar uykuya dalabiliyor biz niye uyuyamıyoruz yaaaa offffffffffffffff

ben yatağa gitmeye korkuyorum sabaha kadar dön dur babamız maşallah saat 10 dan beri horul horul karşımda uyuyor :50: bu nasıl adalettir anlamadım yaa.. sancım var diyip yataktan fırlatmak ne güzel olurdu ama oda çözüm değil 5 sn içinde tekrar uykuya dalabiliyor biz niye uyuyamıyoruz yaaaa offffffffffffffff

Aynen cnm Yaa ben inleyince ne oldu die uyanİyor bisey yok diyorum hemen tekrar dalıyor bende sabaha kadar onu izliyorum oğlumla :) şimdiden alışıyoruz doğumdan sonra da onlar geceleri ana evlat neler yasıyoruz cogunu kaçıracaklar hayatın kanunu bu sanırım :) ama yine de bizim aldığımiz hazların cogunu hic bilemeyecekler hele su tekmeleri hissedememeleri cok büyük kayıp dunyanın en tatli şeyi :))
Neyse ben uyumaya çalışayım yarın kontrolumuz var bakalım ne alemdeyiz :)
Hayirli geceler :)

hadi bakalım allah kolaylıkla sağlıkla almayı nasip etsin kucağına...

hmmmm ,ben,lara,simlara,çınarefeninannesi..dörtledik bugünü..ama dikkatinizi çekerim bebek sayısı beşşşşşşşşşşşşşşş!!!

ben hiç bu saatte burada olmazdım.. ama malum,uykum kaçtı..beklediğim bişeydi,sabah olmuştur diye bir uyandım heyecanla,bir baktım 1.30muş,bu ssaate kadar uyumaya çalıştım,zorlamanın anlamı yok değil mi:9::9:benim kızım da sanki anlamış gibi,o da çok heyecanlı..normalde gecede bir defa ben wcye kalktığımda uyanır hafif hareketleri olurdu. ama çok hareketlendi.hani 32-33. haftalarda nasılllardı bebişler aynen öyle,,yeri çokmuş gibi..elimi koyunca enerji mi veriyorum nedir daha bir coşuyor..korktum resmen...yavrum şimdi rahat tabi..ekmek elden su gölden...doğunca yavrucuklar doymak,işemek,s...mak,yıkanmak,gaz çıkarmak ohooooo bir sürü sıkıntıları olacak:9::9::9:hu huuuuu bebeğim sen de korkuyor musun???

evet canım bende işlerim yapılmayınca çok kötü psikolojim bozuluyor,senin gibi.

ben anneme minik bir(battaniye boyunda)yün yorgan yaptırdım,ince bir yorgan.kış bebeği bunlar yün olmazsa üşürler,bizde yünlerde yatıyoruz kış gelince.ben uyku tulumu falan ısınmaz bebeğim,üşür hastalanır,kızımada örtüm ben geceleri,onun yorganı büyüktü biraz yaz bebeğiydi kızım kışa kadar biraz büyüdü onu kullandık,ama bu direk kış bebeği olacağı için ona minik yaptık.göğüs hizasında örtüyorum yorganı zaten sık sık kontrol ederim gece uykum hafiftir.
sen battaniye falandamı örtmeyeceksin?sadece tulummu.

Canim sen sicagi seviyorsun galiba. Yun yorgan bana fazla valla :) bebegide sadece tulumla yatiracagim. Zaten oradaki amacim ustunu ortmemek herhangi birseyle. Yoksa ince birseyle ustunu orterim olur. Aralik ayinda da daha kalin tuluma gecerim diyorum. Kiyefetlerini de ona gore giydirir yatiririm....

yıne uyku yok yaaa offf:25: sıkılıyorum artık gecelerı tv de bı sey yok,kitap okuyamıyorum çunku konsantre olamıyorum 1 sayfayı 50 kere okuyorum anlamıyorum,aklım oğlumda hastanede koklaşıyoruz hayalı kurunca hep tabı zor okursun:1: artık kocamın yanındada yatmıyorum epeydır dön dön adamı uyutmuyorum ,salonda 40 tane yastıkla arkadas oldum böööyyyle sabaha kadar vakıt gecırmeye calısıyorum :1:

Canlarim o kadar saskin ve yorgun ama mutluyum ki...hepinize ayri ayri tesekkur ederim,su an pek okuyamiyorum cunku benim kucugum dun hasretimize dayanamadi illa gelicem dedi ve geldi,hosgeldi safa geldi...su an emme sorunumuzvar,benden sut gelmiyo o da emmiyo tabii.mama verdiler,insallah bugun gelir sutum,su an Allaha sukur ediyorum ki kizim iyi.hepiniz saglikla alin insallah,simdilik telden bu kadaryazabiliyorum,minnakimla sizi cok opuyoryz.

Canlarim o kadar saskin ve yorgun ama mutluyum ki...hepinize ayri ayri tesekkur ederim,su an pek okuyamiyorum cunku benim kucugum dun hasretimize dayanamadi illa gelicem dedi ve geldi,hosgeldi safa geldi...su an emme sorunumuzvar,benden sut gelmiyo o da emmiyo tabii.mama verdiler,insallah bugun gelir sutum,su an Allaha sukur ediyorum ki kizim iyi.hepiniz saglikla alin insallah,simdilik telden bu kadaryazabiliyorum,minnakimla sizi cok opuyoryz.

canım ikinize de kocaman maşallahhh:nazar:
artistten aldık haberlerini
inşallah en kısa zamanda sütün de gelir iloşumuz aç kalmaz günler geçmiyo dedin bak bizlerden önce minnakına kavuştun
artık sabah şarkılarını kızınla birlikte söylersin
bizlere de dua et canım :nazar:

Back