• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ayyyyy cok heyecanlı yaaa :64:

Hayirli dogumlar olsun:emir_bebek::nazar: Guzel haberlerinizi bekliyorum:16: Saglikla sihhatle kavusun birbirinize:16: Cok heycanliiii:52:
hem de ne heyecan...amin kızlar..siz de yakında yaşayacaksınız bu hisleri...
oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...

:nazar::nazar::nazar:güle güle büyüt minişini...

oglusuma kavustum cok sukur..biraz minik dogduk ama sagligimiz yerinde.2760gr,49cm dogduk.cabucak ayaga kalktim.cok rahat bi dogum oldu.darisi bekleyenlerin basina insallah...

ohhh ne güzel bi ogluş daha geldi çokşükür yaa.. amin amin darısı basımısa

Canim hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun insaallah saglikla ::nazar::nazar:

Canim dogum seklin nasildi?

canım valla doğuranları gördükçe bende tırstım. bu gün ilk işim çantamı hazırlamak oldu. bebişimin beşiğini söktüm az önce sildim. yatağını nevresimlerini serdim. çok tatlı oldu yaaa...sonra kirlenmesin diyede üzerine çarşaf geçirdim.evimide temizlettim. halıalrımı yıkamaya verdim. ohhh mis gii oldu her yer. temizlikçi ablayı artık haftada bir cağırmaya karar verdim. doğumdan sonrada aynı şekilde devam. evle uğraşmak istemiyorum inşallah bütün zamaNIMI bebişimle geçireceğim..

bdt 25 ekim evi erkenmi temzilettim diyordum ama coyote de doğurunca( bdt miz aynıydı) iyiki temizletmişim dedim..

geri bebişi beklemek kaldı.. dün gece öyle bir bel ağrım olduki 3-4 dakika sürdü canım çıktı resmen. alt tarafımdan da sancı girdi. doğuruyorum sandım...evin içinde biaz dolaştım aklıma hep hazır olmayuan cantam geldi. ya acil bişey olursa napacam diye. evdede k,imse yok. eşim il dışında görevde....o hızla bu gün bütün işleri hallettim..çok yorulmuşum ama..birde üstüne 3 saat bankada kuyruk bekledim..

Ayyy canım ne guzel yapmışsın valla ya ellerine saglık ama fazla da yorma kendinii, ben de senin bu yaptıklarını aynennn haftaya salı yapcam inşallah o zmna kadar cil bi durumum olmaz, temizlik işini ben de düşünüyorum artık bi yardımcı lazım ama surekli bi mobilya geliyo yeniden toz duman oluyo heryer gibime geliyo:( ben yine de önümüzdeki haftayla başlayayım temizlik okayına dediğin gbi hiç belli olmuy bu işler:( benim de ani sancım olmuyo ama her daim hafif bi ağrı hwm belimde hem kasıklarımda:( coook yorgunum çooook:(

slm arkadaslar...
cok zamandir giremiyordum topige...
hatirlarsaniz hastanedeydim.. 10 hafta yattim sonra oglumu 32. haftasinda sezeryanla aldilar.. cok sükür oglumda bende iyim..
hepinizden allah razi olsun dualariniz icin...
rabbim hepinize kolay dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

Bende spinal olucam bakalim nasil olucak :44:
baş ağrısından çok bahsediliyor nette ama inşalah olmaz...3 lt su içmek gerekiyormuş,ardından birkaçgün...
slm arkadaslar...
cok zamandir giremiyordum topige...
hatirlarsaniz hastanedeydim.. 10 hafta yattim sonra oglumu 32. haftasinda sezeryanla aldilar.. cok sükür oglumda bende iyim..
hepinizden allah razi olsun dualariniz icin...
rabbim hepinize kolay dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

:nazar::nazar::nazar:korktuğun gibi olmamış ne güzel.. hayırlı olsun,güle güle büyüt..o zaman 1 aylığı bile geçmiştir oğluş

minik mii? 1950 den 1750 dusen benım kızıma ne demelı o zaman?:8:

canım benim oğlumda da biraz sıkıntı var boynunda 2 kez kordon dolanması ve bende de pıhtılaşma bozukluğu olduğu için son 20 günde gelişimi çok yavaşladı hatta durdu bu nedenle pazartesi günü sezaryen olacağım.. 2.200 civarı doğacak nasıl ve ne yapacağımı bilmiyorum.. biraz bilgi verir misin? korkuyorumda.. kuvözde kalır sanırım bir süre hastane arka sokağımda süt götürmem kolay olur diye düşünüyorum.. offf pazartesi sanki hiç gelmeyecek kafamda bir sürü soru.. ben 17 kilo almışken ona bu kiloları verememek.. nasıl bencil bir anneyim ben :) bütün yediklerim kendime yaramış :))

baş ağrısından çok bahsediliyor nette ama inşalah olmaz...3 lt su içmek gerekiyormuş,ardından birkaçgün...

:nazar::nazar::nazar:korktuğun gibi olmamış ne güzel.. hayırlı olsun,güle güle büyüt..o zaman 1 aylığı bile geçmiştir oğluş

Evet canim bas agrisi bel agrisi yan etkileri arasinda ama olabilir kesin olucak diye bisey yok
Sabah okumustum kim yazdi hatirlamiyorum spinal olmus yine doktor demis ki odaya gecince dik oturur vaziyette dur yatak da bacaklardaki uyusuklugun etkisi gecene kadar bol su ic demis 3 lt kadar sonrasinda da dumduz yatacakmisiz basimiz dik durmayacak bu sefer

canlarım herkese iyi geceler,uyuyabilirsem uyuyayım bakalım..dinlenmem lazım..en kısa zamanda aranıza dönüp hikayemi yazmak nasip olsun inşallah..

canlarım herkese iyi geceler,uyuyabilirsem uyuyayım bakalım..dinlenmem lazım..en kısa zamanda aranıza dönüp hikayemi yazmak nasip olsun inşallah..

Hadi canim Allah yar ve yardimcin olsun hayirli dogumlar dilerim
Bize de mutlaka bilgi ver spinalle ilgili :34: kismetse ptz de ben olucam

herkese mrb.ben de eskisi gibi çok giremiyorum.doğum yapanlar bebişlerini sağlıcakla büyütürler inşallah.doğum yapacaklara da Allah yardım etsin.benim daha hiç bişi belli değil normal mi sezeryan mı.sancım da cıkmamıstı gecen cuma nstde.yarın yine nstye bağlanacam bakalım hayırlısı..

Benim akıntım bayaa arttı. bir de bugün çamaşırım ıslanıyor, peçeteyle sildiğimde su gibi ıslanıyor.. ama çok küçük bir bölgesi ıslanıyor. öyle kıyafetlerimi ıslatacak, bacaklarımdan akacak gibi değil. sarı akıntı da geliyor. su gelmesi mi oluyor bu?

Back