2012 Ekim Anneleri

offffffffff of biz normal bekleyenlerin sonu nolcak acabaaaaaaaa belirsizlik belirsizlik belirsizlikkkkkkkkkkkkkkk

her lavaboya gittigimde nişanım gelmiştir umuduyla bakmaktan sıkıldım tuvaletimide acaba suyummudur diye düşünür oldum kafayı yedim yaaa =))

maaşallah coyoteye yaa hepimizi şaşırttı Allah ona ve bebegine acil şifalar ve toparlanma gücü versin darısı bizim başımıza minnaklarımızı bizde koynumuzda uyutalım biran öncee

12 ekim cuma ........ supreme.... (normal dogumu bekliyorum bu tarihten öncede dogursam hiç fena olmaz =))

Artist im

Benim oglus 00:20 de geldi yani 24 eylul canim:))

Ayy herkes bir dogurmus ya yetisemiyorum,coyote saglicakla almis kucagina kuzuyu gozuaydin

sezeryan olan kizlar,dikis yerimin ustunde sislik var,boyle birsey yasayan,sorun olur mu???

kızlar selam gecen hafta oglusum atak yapmıstı bılıyorsunuz nst de kasılmalarım cok cıkmıstı ilaçlar serumlar neyse bu gune kadar her gun hastaneye gıt gel bugun en son kasılmalar hala var ama daha az bu sekılde dayandıgı yere kadar beklıyeceğız doktorum sezeryan ıstıyorum dıye tembel teneke dedi bana :) bugun bebeğim yaklasık 3300 olmuştu haftaya persembeye kadar gelme bi sorun olmadıgı surece dedı doktor az daha kadını öpücektım sevıncımden :) kasılmanın ne demek oldugunu bende bılmıyordum çıkana kadar ama karnınız bi yere toplanıp taş gibi olmaya başlıyorsa kasılmalarınız oluyor demekmiş zaten buna ağrıda eşlik ederse doğum başlamış oluyormuş bilgilerinize :) dogum yapan arkadaslarımın bebıslerıne allahım uuzuuunn omurler versın ınsallah.

merhaba anne adayları:)) zaman azalınca insan çok heyecanlanıyor hepimiz için hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah

bende çok heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkca.bir sorum var arkadaşlar kan sıvılaştırıcı iğne oluyorum günlük,böyle durumlarda serzaryan şartmı .normal dogum yapabilirmiyiz doktorum şartlar uygunsa normal olabilir dedi.

yok canım normal yapacakların bdt sını yazsınlar ki bilelim.sez lerın kesın bellı onların kı de bdt olsun.sana özelden msj attım gordunmu?
yeni gördüm canım mesajını yazdım

ayyyyyy canım gerçekten öyle güzel anlattın ki o odaya ben girdim konuştum resmen coyoteyle..yarın sabahı beklemeden şimdi gidip doğuracağım valla...
bu arada burcuerdemin doğum hikayesine benziyor,onda da plasenta ayrılmıştı,umarım yanlış hatırlamıyorumdur nikini..

ya ben saatleri saymaya başladım kızlar.. bu gece nasıl geçer sizce.. bir de 12den sonra su da içmicekmişim..yemeden durulur zaten o saattten sonra hiç yemedim hayatta..ama canım sıkıldıkça su içen bir insanım..nasıl durulur susuz..lavman ve sondayı da sormayı unutmuşum.detayları çok merak ediyorum..

Son düzenleme:
sizlere o kadar özeniyorumki yazdıklarınıza ve hamilelik takvimlerinize baktıkça ne güzel mutlu sona yaklaşmışsınız o müthiş duyguyu yaşamaya çok az vaktiniz var ve içinizde yaşayanlarınızda var benim daha 30 haftam var geçer mi kızlar yaaa

bence tadını çıkar her anın..gerçekten de ikinci üç aylık dönem çok rahat..bizim çoğumuzun sıkıntıları son ayda başladı..ben yarın kızıma kavuşacağım ,allah nasip ederse,ve karnımdaki hareketlerini gerçekten çok özleyeceğim için hüzünleniyorum zaman zaman.

selam kızlar doktorumuzdan geldik oğlum hiç kilo almamış 3800 gr ,oda usg nin verdiği sadece boyu uzamış,galiba geçen günki fiyaskodan sonra doktor kilo konusunda temkinli konuşuyor,neyse bende öyle olunca normal doğururum diyorum artık.Ama sancı mancı yok bende doktora alt bölgemdek kemiklerim ağrıyo diyince gögüslerine masaj yap dedi ne alaka anlamadım ama sanırım doğumu başlatmakmı istediki soramadımda neyse işte böyle annecikler haftaya tekrar randevu verdi biz hala doğurmuyoruz

çatı muayenesi yaptı mı??

ben ilk günden beri sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum önce kanama düşük tehdidi idrar yollarında enfeksiyon bitmek tükenmek bilmeyen kasık ve karın ağrılarım var ardına başlayan ve ağrılar gibi devam eden bulantı+kusma çok kötü hissediyorum kendimi düzelecekmiyim bilmiyorum henüz hiç sevinemedim bebeğime

inşallah sıkıntısız bir doğumun olur Rabbim senide bebeğinide korur kollar senin için vuslat vakti saatlerle sınırlı muhteşem bir duygu olmalı

teşekkür ederim dileklerin için.evet çok güzel duygular içindeyim..allahım kucaklarına almayı nasip etsin doğum bekleyen herkese,hamileliği bekleyen herkese de yaşatsın..

kızlarrr dr dan geldık yarın doguma gırıyorum ((( çok tırsıyorum kızım babasını beklemış resmen

hanı demıştım ya bıkaç gundur suyum gelıyor dıye evet suymuş ve azalmaya baslamış bebekte dogum kanalına ınmış ve sancım çıktı gece 12 den sonra hıçbışı yemıcem 10 da hastanede olcaz

benimde normal doğum inşallah 25 ekim bdt miz. oğluşumu n adı yasin. bizide ekleyin..diğer tarafada yazmıştım ama kaynamış arada................

her lavaboya gittigimde nişanım gelmiştir umuduyla bakmaktan sıkıldım tuvaletimide acaba suyummudur diye düşünür oldum kafayı yedim yaaa =))

aynen bende öyle az önce duştan cıktım karnımda catlak yoktu bu haftaya kadar bırde ne göreyım karnım catlamıs bıkac yerden üzüldüm umarım daha fazla çatlayıp patlamadan doğum yaparım son günler gercekten zor geciyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…