Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim
Kizlar artist den haber var coyoteyle ayni hastaneye gidiyorlardi bugun de artist kontrole gidicekti aradi beni az once Coyoteyi de gormus maasallah kizi da kendisi de iyilermis
İlayda kizimiz 3400 gr dogmus daha vardi bdt sine maasallah ona guzel beslenmis anneciginin karninda
Coyoteyi de genel anesteziye almislar acil doguma plesentasi ayrilmis o yuzden cok kanamasi olmus. Cokkkk cok gecmis olsun arkadasimiza
Neyseki simdi iyiler agri kesicinin etkisiyle rahat konusabilmis artistle selam soyledim hepimiz adina gercekten bu kuzucuklarin sagi solu belli olmuyor her an gelebilirler hazirliklari bitirmek sart oldu.
Bende bugun kuafore gidicem kisisel bakimimi yaptirayim da rahat edeyim
Herkese merhaba dün kontrolumuz vardı suyumuzun azlığı sebebiyle minigize 4gun onceden kavuştuk hersey yolunda çok şükür oğlumuz 3400kg 50 cm doğdu hala hastanedeyiz dogum sezaryanla oldu
sabahın ilk bombası coyoteden oldubizim İloş kız acele etmiş annesine kavuşmaya maşallahh ikiside iyilermiş,,Rabbim daha iyi etsin ikisinide sağlık sıhhat versin inş.
Darısı diğer bütün arkadaşlarımızın başına,,sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar inş.
Herkese merhaba dün kontrolumuz vardı suyumuzun azlığı sebebiyle minigize 4gun onceden kavuştuk hersey yolunda çok şükür oğlumuz 3400kg 50 cm doğdu hala hastanedeyiz dogum sezaryanla oldu
Bayaaa xayifladim yaaa
kızlarım,canlarım,yoldaşlarım,bugün hastanede kontrolüm vardı,ve çooooook sancılandım.çatı muayenemde de doktorum evet sancıların var dedi. ve bebeğim 4200 olmuş,sezeryana karar verdik veeeeeee cuma alalım istersen dediben de tamam dedim. 28 eylül cuma günü kızımız liva kollarımızda olacak inşallah..değişik duygulardayım,karmakarışık oldum,heyecan panik neler saysam neler...şu anda da sancım var,fazla duramayacağım.detayları kendimi iyi hissettiğimde bildiririm....ilk defa geçmişi okuyamıyorum. bugün sabahtan itibaren bana özet geçerseniz çok sevinirim..hemen listeye al beni artistim
slm
ben 36+5 te normal dogumla oglumu dunyaya getirdimsarilik oldu onunla mucadele ediyorz
camako nerelerdesin şekerim. şu doğum tablosuna bi el at:))))) oğluşumla benide ekle....biz garip kaldık burda:)))))
profil fotoğrafına baktıkca meleğini yiyesim, bir an önce kızımı da doğurasım geliyor resmennnrabbim nazarlardan korusun sizi
Ambulansla gldk yatiyorunolur dua edin bize
aynen ya dogum hıkayelerın beklıyoruz.ben yatagımda yazdım ama olmuyor boyle..en hayırlınız ben cıktım bakın sızı her dk bılgılendırdım elımden geldıgınce bı baktım kı dogumhaneye gıderken teleonum yastıgımın kenarında esım guldu aldı telefonumu.....
Masallahhhh kizimaazkaldi sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?