kızlarr mutlakaa okuyun bayılacaksınız
MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)
maşallah bebişineMerhaba kızlar.. doktordan geliyorum, çok sık idrara çıkıyorum diye şikayetim vardı bi idrar testi yaptırdık lökosit çıktı(( ama doktorum ilaç vermedi bol su iç dedi iki hafta sonra da açlkık kan şekerine baklılıcak. umarım şekerim çıkmaz dua edin yaa en korktuğum şey ( tek güzel olan şey bebişimin kalp atışlarını tekrar duydum bu sefer üstten.. 16 mm olmuş bile juniourum
herkese iyi hafta sonları
gözünaydın canım..tebrik ederim... senin muhtemel doğum tarihin 1 kasım görünüyo.belli de olmaz tabii ekim annesi de olabilirsinkızlar günaydın ben dün doktora gittim 4haftalık hamileymişim haftaya keseyi görürüz dedi..bide bir şey sorucam en son adet tarihim 26 ocak şimdi ben ekim ayında mı yoksa kasımdamı doğum yapıcam tabi insallah allah nasip ederse..
aynen bız onları bırakmak ıstemıyoruz onlarda bızı kolay kolay bırakmıyorlar.
ınsallah cnm hepımızın bebıslerını yuce rabbım ve meleklerı korusun ınsallahhh.eee aksam konu yazmıssınız dogum hedıyesı dıye neler ıstıyorsunuz dusundunuz mu hıc....
bana hamılelık hedıyesı ve 14 subat heıyesı karsık bır kolye geldı bakalım doguma kadar bısey olmassa onua goruruz ınsallah.
aday bu arada panık atagın ınsallah tutmaz ama bız bayanlar o kadar vesveselıyızkı bu hamılelık donumınde panık atak olmassak bıdada olmayız herhalde...ben kendımı hıc bu kadar pınpırık gormedım yawww
ne güzel bir duygu bende inşallah 2 hafta sonra duyucam...demek kilo vermişsin ayy bende alıyorum yaa hamile modunda bile degilim yemem normal ama off offff
aaa benimde kese sağ tarafımda bi manaya geliyormu acaba ????
eşimle beraber temizleriz artık, herşeyin yıkanması lazım banyoda bütün havlular falan. Tavan silinicek çok sinir bozucu
aranıza bende katıldım..2 kimyasal gebeliğin ardından şükür bhcg 4 gün önce 1361 çıktı:))) allahım sen koru bebişlerimizi
kızlar saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? 3. aydan sonra bitkisel boyalarla boyanabilir diye okumuştum ama ne derece güvenilir?
malesef beyazlar var bende ve boyayabileceğimi sanmıyorum ya bebeğe zararı olursa
bennn geldımmmm hemde pıt pıtları duyupta geldım super bışıydı yaaa ama anlamadıgım ben 6+4 olmam gerekırken 7 haftalık çıktı nasıl oluyor herseyımız cok guzel dedı dr amcmızdan çok memnun kaldık dr bebışımı gösterdı kalbını dınlettı bıde renklı ultrasondu okadar net gözuktukı göz yaslarımı tutamadım.bulantı ılacı verdı bızden bukadar gezdık gezdık geldık
kızlar merhaba inşallah bende ekim annesi olucam bu ılk hamıleliğim o yuzden tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum benım son adet tarıhım 4 ocak ama geç döllenme dedi doktor 7 haftalık hamıleyım daha kalp atışlarını duyamadık 2 hafta sonra çağırdı doktor benım sızlere sorum olacak benım hıc mıdem bulanmıyor ama ıştahım yok bırde adetım gectıktan bı kaç gun sonra göğsüm çok şişti ama şuan o şişliği ve koyuluğu yok sadece uçlarında acı var sizlerdede böyle olan varmı bırde kasık ağrım çok var
kızlar günaydın ben dün doktora gittim 4haftalık hamileymişim haftaya keseyi görürüz dedi..bide bir şey sorucam en son adet tarihim 26 ocak şimdi ben ekim ayında mı yoksa kasımdamı doğum yapıcam tabi insallah allah nasip ederse..
slm kizlar persembe gunu dr gitdim 6 . haftamizdayiz . kalp atislarini goremedik dr gec dollenme olmus dedi ultrasona gore 3-4 haftalik cikdik haftaya tekrar gidecegiz folik asid ve vitamin verdi .birde kantesti ve hamilelik chek up verde bu hafta yaptiracagiz umarim haftaya kalp atislarini goruruz.
eykim anneleri umarim iyidir simdi cikmam gerek tekrar gorusuruz.
kızlar ben az önce başka bir dr a daha gittim kalp atışını duymaya kendi dr.umun ultrason ses düzeyi bozulduğu için duyamamıştım sorun olmadığını sölemişti ama içi rahat etmedi sabah başka özel bi hastaneye gittim çok şükür duydum yalnız dr ilaç kullanımı için bana çok kızdı ben folicplus,ferrum (demir hapı) ve decavit kullanıyorum cok erken başlamıssın bu kadar hap kullanılırmı decavit kullanıyorsun neden diğerlerinide kullanıyorsun mideni mahvedersin zaten decavitin içinde demir ve folikasit var dedi kullanma dedi kullanmak istiyorsan sadece decavit kullan dedi şimdi ben şaşırdım ne yapacağımı siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaslar? yardımcı olursanız sevinirim
kızlar ben az önce başka bir dr a daha gittim kalp atışını duymaya kendi dr.umun ultrason ses düzeyi bozulduğu için duyamamıştım sorun olmadığını sölemişti ama içi rahat etmedi sabah başka özel bi hastaneye gittim çok şükür duydum yalnız dr ilaç kullanımı için bana çok kızdı ben folicplus,ferrum (demir hapı) ve decavit kullanıyorum cok erken başlamıssın bu kadar hap kullanılırmı decavit kullanıyorsun neden diğerlerinide kullanıyorsun mideni mahvedersin zaten decavitin içinde demir ve folikasit var dedi kullanma dedi kullanmak istiyorsan sadece decavit kullan dedi şimdi ben şaşırdım ne yapacağımı siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaslar? yardımcı olursanız sevinirim