2012 Ekim Anneleri

he he golfettin koyucamm çocuğumun adınııııı:)))

maşallah bebişine
benim ilk hamileliğimde de lökosit fazla çıkmıştı.şu suda eriyen tek seferlik ilaçlardan vermişti dr,geçmişti.başka ilaç vermiyolar zaten.şimdi de lökosit düşük,eritrosit fazla çıktı.yani kan görüldü bolca.idrar kültüründe bişey çıkmadı Allahtan.bol su içmemiz lazımmış işte bunun içinde..

gözünaydın canım..tebrik ederim... senin muhtemel doğum tarihin 1 kasım görünüyo.belli de olmaz tabii ekim annesi de olabilirsin

aminnn canımmm...
canım eşim bana sordu bende tablet bilgisayar istedim müjde hediyesi..
ama yüzük yada kolyeyle değiştirebilirim daha net karar veremedim..

doğum hediyesine çok düşünmemiz lazım hem ilk çocuk hem de kolay değil doğurmak

ne güzel bir duygu bende inşallah 2 hafta sonra duyucam...demek kilo vermişsin ayy bende alıyorum yaa hamile modunda bile degilim yemem normal ama off offff
aaa benimde kese sağ tarafımda bi manaya geliyormu acaba ????

tşk ederim canım darısı en kısa zaman da başına inş..
ben lavabodan çıkamadığım için kilo verdiğimi hissetmiştim..
özellikle bu haftayı çok kötü geçirdim..
hem ilk üç ay kilo almamak en iyisi..
ben 4 ayımda almamak için özen gösteriyorum..
yediklerime de dikkat ediyorum..
aslında 3 ilacım var kilo yapan onları da almasan daha çok kilo vericem demek ki..

kese konusunda bende bilmiyorum ama bir kaç topikte cinsiyet tahmini okudum ama sanmıyorum herkeste farklılık gösterebilir..

Kızlarrr işteyim ve şuanda hiç çalışmak istemiyorum uykum var sürekli midem bulanıyo ama öyle kusacak kadar değil çok sinir bozucu birde sağ sağlım şu tehlikeli dönemleri atlatıp bebeişlerimizi kucağımıza alsak ne güzel olur ya.

kızlar yaa sürekli rüyalarıma giriyor özel hastanelerde doktorlar genelde sezeryan yapar diyorlar ya ben de rüyalarımda sürekli sezeryana sokuluyorum. şimdiden ndoğum rüyaları başladı napıcaaaz

benim dr um sadece son ay boyamaya izin var dedi canım..

bende son aya kadar bekliceksem doğurur öyle boyarım dedim

gözün aydın canımmm

tebrik ederim canımmm

korkma aynı sorunları bizde yaşadık..
yavaş yavaş atlatıcaz inş canımm...

tebrik ederim canımmm
doğum tarihin 1 kasım oluyor..

tebrik ederimmm

kızlar ben az önce başka bir dr a daha gittim kalp atışını duymaya kendi dr.umun ultrason ses düzeyi bozulduğu için duyamamıştım sorun olmadığını sölemişti ama içi rahat etmedi sabah başka özel bi hastaneye gittim çok şükür duydum yalnız dr ilaç kullanımı için bana çok kızdı ben folicplus,ferrum (demir hapı) ve decavit kullanıyorum cok erken başlamıssın bu kadar hap kullanılırmı decavit kullanıyorsun neden diğerlerinide kullanıyorsun mideni mahvedersin zaten decavitin içinde demir ve folikasit var dedi kullanma dedi kullanmak istiyorsan sadece decavit kullan dedi şimdi ben şaşırdım ne yapacağımı siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaslar? yardımcı olursanız sevinirim

canım bu konuda bende çok şikayetçiyim dr 6 tane ilaç verdi mide yanmasından ölüyorum resmen..
decavit-folis asit-projestan-marincap-colsişın (akdeniz ateşi rahatsızlığım için) ve mide bulantısı hapı..

arkadaşlarıma bakıyorum da bu kadar ilaç kullanan 1 kişi bile yokk...

ben sadece folbiol kullanıyorum

kızlar merhaba herkese

ben dün akşamdan beri öksürüyorum..dr umu aradım telle bağlamıyorlarmış eşimi gönderdim..
eşime ilk 3 ay öksürük ilacı vermemeye çalışıyoruz bir de dahiliyeye sorun demiş..
dahiliyede kadın doğuma sorun demiş ama ben de vermemeye çalışıyorum demiş..
ama öksürük devam ederse düşüğe neden olabilir o yüzden ilaç yazalım biz demiş ne olur ne olmaz diye..
kreval-minoset ve antibiyotik yazmış..
kreval C kategoride..sadece onu aldım..antibiyotiğe cesaret edemedim..
ama 1 saat önce ateşim 37.5 dereceye çıkınca 1 tanede minoset aldım çok şükür hemen düştü..
öksürdükçe karnıma kramp giriyor..dün akşamdan beri çok korktum..
allahtan şimdi daha iyiyimm

Canim bende sadece decavit kullaniyorum doktorum folik asiti kullanma artik dedi sende doktorun dedigini yap

evet cnm yaa çok kötü bir sürü ilaç midem yanıyor gercekten ama arkadasın yazdıgı gıbı sadece decavit kullanmak gerekiyor sanırım içinde hersey var zaten tşkler arkadaslar diğerlerini bırakıyorum ben artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…