2012 Ekim Anneleri

evet cnm yaa çok kötü bir sürü ilaç midem yanıyor gercekten ama arkadasın yazdıgı gıbı sadece decavit kullanmak gerekiyor sanırım içinde hersey var zaten tşkler arkadaslar diğerlerini bırakıyorum ben artık

benim burdaki dr um bıraktırmıyor ama arada kaldım bendee canımm..

senin ki bırak dediyse bence de hemen bırakk..

Tünaydın annişlerrrr,iyi haftasonları...

Cumartesi çalışanlara allah yardım etsin çok zor haftada 1 gün izin kullanmak, hele ki hamileyken..Bana 2 gün zor yetiyor.
Benim hiç midem bulanmıyordu ama ara sıra hafif rahatsız ediyordu..Dün ise öğlen yemeğinden iğrendim.. anladım ki ağır yağlı yiyecekler kokusundan dolayı rahatsız ediyor..çok kötü bir his, tam gün midesi bulananlara allah yardım etsin.Birşeyler daha anlatacaktım ama unuttum aklıma gelirse yazarım yine.. Kendinize ve bebiş(ler)inize iyi bakın :KK49::KK49::KK49:

ben bazen uayndığımda o kadar acımış oluyorlar ki ağlayasım geliyor... bu arada yatarken ne tarafa yatıyorsunuz??şimdiden dikkat etmek gerekli mi??hamilelerin sola yatmaları gerek bu kesin ama hemen mi yoksa ileriki aylarda mı?? ben yüzüstü yatmıyorum yatarsam nolur ki??
canım bana doktor,şu an isyediğin gibi yatabilirsin sınırlama yok demişti.nasıl rahat ediyorsan öyle yat sen....

kızlar günaydın ben dün doktora gittim 4haftalık hamileymişim haftaya keseyi görürüz dedi..bide bir şey sorucam en son adet tarihim 26 ocak şimdi ben ekim ayında mı yoksa kasımdamı doğum yapıcam tabi insallah allah nasip ederse..:KK49:

1 kasım ama büyük ihtimalle ekim olur,sen burda kal..

ben bazen uayndığımda o kadar acımış oluyorlar ki ağlayasım geliyor... bu arada yatarken ne tarafa yatıyorsunuz??şimdiden dikkat etmek gerekli mi??hamilelerin sola yatmaları gerek bu kesin ama hemen mi yoksa ileriki aylarda mı?? ben yüzüstü yatmıyorum yatarsam nolur ki??
ilk 3 ay istedigimiz pozisyond uyuyabiliriZ sonra sadece sol tarafta uyucaz ama inanın cok zorrrrrrr
arkadaşlar aranızda fetih 1453 e gideniniz varmıı.... bi arkadaşım gitme dedi çok ağlarsın bebeğe bişi olur filan dedii????

okadarr etkileyicimiiiii??
bence gitmelisin türk oldugunu osmanlı torunu oldugunu inssan birkez daha anlıyor ve gurur duyuyor...bebşe daha bişi olmaz okadar için cıkacak kadarda aglamıyorsun

günaydın kızlar sabah sabah sinirlerim çok bozuk banyomu su bastı, üstteki komşu evde yokmuş onun banyosundan bütün gece su damla damla banyom sırılsıklam

dolaplarına içine sızmış ,havlular herşey ıslak ; sigortalar bile atmış lambaya geldi heralde

işe de gelmek zorunda kaldım, yöneticiye söyledim vanasını kapatıcak komşunun

offf çok sinirim bozuldu ya :KK14:
offfff cok kötü olmus neyse sen sıkma canını stres bebişe iyi degil akşam eşinle temizlersiniz artık napcan :KK30:

günaydın kızlarrrrr
benim bugün bulantılarım daha belirginleşti sanırım yavaş yavaş başlıyoruzzzzz:KK8::KK8::KK8::KK8:
bende aynı durumdayım cok içten içten bulanıyor cıkarmıyorum ama fenayımmm:KK49:

slm kizlar persembe gunu dr gitdim 6 . haftamizdayiz . kalp atislarini goremedik dr gec dollenme olmus dedi ultrasona gore 3-4 haftalik cikdik haftaya tekrar gidecegiz folik asid ve vitamin verdi .birde kantesti ve hamilelik chek up verde bu hafta yaptiracagiz umarim haftaya kalp atislarini goruruz.
eykim anneleri umarim iyidir simdi cikmam gerek tekrar gorusuruz.
hadi hayırlı ugurlu olsun kalp atıslarınıda duyarsın inşallah

Merhaba kızlar.. doktordan geliyorum, çok sık idrara çıkıyorum diye şikayetim vardı bi idrar testi yaptırdık lökosit çıktı:KK43:(( ama doktorum ilaç vermedi bol su iç dedi iki hafta sonra da açlkık kan şekerine baklılıcak. umarım şekerim çıkmaz dua edin yaa en korktuğum şey:KK43:( tek güzel olan şey bebişimin kalp atışlarını tekrar duydum bu sefer üstten.. 16 mm olmuş bile juniourum:KK70:
herkese iyi hafta sonları:KK16:
neysemm bol bol su iç cokta takma kafana cok büyük birsey degil .....seker bende p.tesi ölctürcem zaten hpoglisemi var bende bide hamilelik sekeri cıkarsa naparım b,lmem

selam anne adayları.akşamdan beri kasık ağrım var korktum doktora gittim doktorum klasik anne adayı gel bakalım dedi:)))
allahıma şükür bişeyimiz yok sabahtan bulantılarım var ve uykum var çarşamba tekrar gidicem kalp atışlarımızı duymaya sizler nasılsınız benim gibi kasık ağrınız varmı korkuyorum ağrım olunca sanki adet alacam dibi bu arada 5+4 olmuşuz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende de bugun sabahtan beri var kasık agrısı doktorum ilk bebegimde bebek yukarı hazneye cıkarken agrı yapar demişti

tşk ederim canım darısı en kısa zaman da başına inş..
ben lavabodan çıkamadığım için kilo verdiğimi hissetmiştim..
özellikle bu haftayı çok kötü geçirdim..
hem ilk üç ay kilo almamak en iyisi..
ben 4 ayımda almamak için özen gösteriyorum..
yediklerime de dikkat ediyorum..
aslında 3 ilacım var kilo yapan onları da almasan daha çok kilo vericem demek ki..

kese konusunda bende bilmiyorum ama bir kaç topikte cinsiyet tahmini okudum ama sanmıyorum herkeste farklılık gösterebilir..
bende dikkat ediyorum valla zaten doktorum kilo alınmasından yana deil onun için gerekli şeyler yiyorum hamileyim diye abartmıyorum

kızlar ben az önce başka bir dr a daha gittim kalp atışını duymaya kendi dr.umun ultrason ses düzeyi bozulduğu için duyamamıştım sorun olmadığını sölemişti ama içi rahat etmedi sabah başka özel bi hastaneye gittim çok şükür duydum yalnız dr ilaç kullanımı için bana çok kızdı ben folicplus,ferrum (demir hapı) ve decavit kullanıyorum cok erken başlamıssın bu kadar hap kullanılırmı decavit kullanıyorsun neden diğerlerinide kullanıyorsun mideni mahvedersin zaten decavitin içinde demir ve folikasit var dedi kullanma dedi kullanmak istiyorsan sadece decavit kullan dedi şimdi ben şaşırdım ne yapacağımı siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaslar? yardımcı olursanız sevinirim
ben saddece folicplus kullanıyorum içinde dvitaminide var kalsiyumda

canım bu konuda bende çok şikayetçiyim dr 6 tane ilaç verdi mide yanmasından ölüyorum resmen..
decavit-folis asit-projestan-marincap-colsişın (akdeniz ateşi rahatsızlığım için) ve mide bulantısı hapı..

arkadaşlarıma bakıyorum da bu kadar ilaç kullanan 1 kişi bile yokk...
yaa sen niye marincapa basladınki o hap son 3 ay içiliyor sadece diye biliyorum bence tekrar baska bi doktora yada eczaneye falan sor son 3 ay içilcek o ben kızımda danısmıstım öyle içmiştim

merhabalar
kasık agrısıyla uyandım bugun ve hiç ama hiç halim yok gözümü acamıyorum
midemde bulanıyor içten içten ama cıkarcak gibi yada öğürcek gibi degilim
sürekli bir uyku havası var
kızımla gittik markete gğnlük süt falan aldım yatarken içiçem artık napim
bugun tartıldım 61.800 cıktım doktora gittigimde 62 kiloydum 200 grm vermişim :KK49:
buralardayım oturamıyorum azcık uzancam görüşürzzz

yaa sen niye marincapa basladınki o hap son 3 ay içiliyor sadece diye biliyorum bence tekrar baska bi doktora yada eczaneye falan sor son 3 ay içilcek o ben kızımda danısmıstım öyle içmiştim

dr verince mecbur kullanıyorsun canım ne yapayım..
marincapı ben hafta da 2 kere balık yiyorum dememe rağmen verdi..
her gün 1 tane al dedi ama bende kaşıntı yapıyor hafta da 1-2 tane alıyorum şuan...

kızlar merhaba herkese :emir_bebek:

ben dün akşamdan beri öksürüyorum..dr umu aradım telle bağlamıyorlarmış eşimi gönderdim..
eşime ilk 3 ay öksürük ilacı vermemeye çalışıyoruz bir de dahiliyeye sorun demiş..
dahiliyede kadın doğuma sorun demiş ama ben de vermemeye çalışıyorum demiş..
ama öksürük devam ederse düşüğe neden olabilir o yüzden ilaç yazalım biz demiş ne olur ne olmaz diye..
kreval-minoset ve antibiyotik yazmış..
kreval C kategoride..sadece onu aldım..antibiyotiğe cesaret edemedim..
ama 1 saat önce ateşim 37.5 dereceye çıkınca 1 tanede minoset aldım çok şükür hemen düştü..
öksürdükçe karnıma kramp giriyor..dün akşamdan beri çok korktum..
allahtan şimdi daha iyiyimm :nazar:

geçmiş osun
ilac yerine dogal bişiler içerek gecirsene tatlım
mesela tarcınlı pekmez
zencefilli bal yada ıhlamur,kuşburnu cayı hem direnc verir hem öksürügü yumusatır bence ibunlarlada takfiye yapmalısın

geçmiş osun
ilac yerine dogal bişiler içerek gecirsene tatlım
mesela tarcınlı pekmez
zencefilli bal yada ıhlamur,kuşburnu cayı hem direnc verir hem öksürügü yumusatır bence ibunlarlada takfiye yapmalısın

tşk ederim canım bende öyle yapıyorum zaten..
kalktığımdan beri 2 kupa ballı limonlu ıhlamur içtim..
ve zencefilli bak yedimm..
ama 1 ölçekte öksürük ilacı aldım mecbur..
şimdi iyiyim allaha şükür :nazar:

tşk ederim canım bende öyle yapıyorum zaten..
kalktığımdan beri 2 kupa ballı limonlu ıhlamur içtim..
ve zencefilli bak yedimm..
ama 1 ölçekte öksürük ilacı aldım mecbur..
şimdi iyiyim allaha şükür :nazar:

aman iyi ol yaa öksürük zaten zor hamile olunca insan daha bir tedirgin oluyor inşallah en kısa sürde atlatırsın

kızlar merhaba herkese :emir_bebek:

ben dün akşamdan beri öksürüyorum..dr umu aradım telle bağlamıyorlarmış eşimi gönderdim..
eşime ilk 3 ay öksürük ilacı vermemeye çalışıyoruz bir de dahiliyeye sorun demiş..
dahiliyede kadın doğuma sorun demiş ama ben de vermemeye çalışıyorum demiş..
ama öksürük devam ederse düşüğe neden olabilir o yüzden ilaç yazalım biz demiş ne olur ne olmaz diye..
kreval-minoset ve antibiyotik yazmış..
kreval C kategoride..sadece onu aldım..antibiyotiğe cesaret edemedim..
ama 1 saat önce ateşim 37.5 dereceye çıkınca 1 tanede minoset aldım çok şükür hemen düştü..
öksürdükçe karnıma kramp giriyor..dün akşamdan beri çok korktum..
allahtan şimdi daha iyiyimm :nazar:

çok geçmiş olsun.inşallah çabuk atlatırsın...

kızlar ben az önce başka bir dr a daha gittim kalp atışını duymaya kendi dr.umun ultrason ses düzeyi bozulduğu için duyamamıştım sorun olmadığını sölemişti ama içi rahat etmedi sabah başka özel bi hastaneye gittim çok şükür duydum yalnız dr ilaç kullanımı için bana çok kızdı ben folicplus,ferrum (demir hapı) ve decavit kullanıyorum cok erken başlamıssın bu kadar hap kullanılırmı decavit kullanıyorsun neden diğerlerinide kullanıyorsun mideni mahvedersin zaten decavitin içinde demir ve folikasit var dedi kullanma dedi kullanmak istiyorsan sadece decavit kullan dedi şimdi ben şaşırdım ne yapacağımı siz hangi ilacı kullanıyorsunuz arkadaslar? yardımcı olursanız sevinirim

ben sadece folik asit alıyorum.. folbiol günde bir tane. 12.haftadan sonra elevite geçeceğiz folik asiti bırakıp..

benim midem de hassaslaştı,yani bulantı yine yok ama böyle aralarda.hiç yemek yapmak istemiyorum.. aslında hiçbişey yapmak istemiyorum.. depresyon gibi oldu:) mesela canım kek yapmak istiyor 1 ay falan oldu yapmayalı. ama kek yaparkenki görüntü geliyor aklıma yumurta şeker,vazgeçiyorum.. böyle işte.. pek bi mızmız gördüm kendimi..

benim burdaki dr um bıraktırmıyor ama arada kaldım bendee canımm..

senin ki bırak dediyse bence de hemen bırakk..

kendi dr.umla daha konusmadım cnm yaa ama bu dr.un dediği mantıklı geldi decavitte kullandıgın tüm vitaminler var zaten extradan baska bır ılac alıp midene yuklenme dedi prespektüsünü okudum decavitin hakketten öyle kullandığım tüm vitamınler mevcut zaten o yuzden bırakacam mantıksız gelseydı bırakmazdım.kendi dr.uma 12.haftayı doldurdugum zaman gidecem daha çok var bilmiyorum belki telde yinede sorarım :)

kendi dr.umla daha konusmadım cnm yaa ama bu dr.un dediği mantıklı geldi decavitte kullandıgın tüm vitaminler var zaten extradan baska bır ılac alıp midene yuklenme dedi prespektüsünü okudum decavitin hakketten öyle kullandığım tüm vitamınler mevcut zaten o yuzden bırakacam mantıksız gelseydı bırakmazdım.kendi dr.uma 12.haftayı doldurdugum zaman gidecem daha çok var bilmiyorum belki telde yinede sorarım :)

haklısın cnm bende biran önce azaltmak istiyorum ilaçlarımı..insanın midesi mahvoluyor...

kızlarrr
cok kötüyüm kahverengi bir leke gelmiş
aslında sadece camasırıma bulaşmıs gibi duruyo peceteyle falan sildigimde bişi gelmiyor
doktoruda aramadım acaba normalmı
suan 4 hafta 7 günlük hamileyim
offf cok kötü oldum sabah kalktıgımdada vardı camaırıma bulaşmıs tı hemen camasır degiştim bidaha olmaz inşallah diye şimdi gittim gene var
kasıklarımda belimde agrıyor napmalıyım sizceeee

kızlarrr
aslında sadece camasırıma bulaşmıs gibi duruyo peceteyle falan sildigimde bişi gelmiyor
offf cok kötü oldum sabah kalktıgımdada vardı camaırıma bulaşmıs tı hemen camasır degiştim bidaha olmaz inşallah diye şimdi gittim gene var

öncelikle panik yapma,buradaki hemen hemen herkes bu kahverengi lekeleri gördü,bence doktoruna git çünkü sanırım bi ilaç veriyor adı progestan olmalı,düşüğe karşı önlem..ben yaşamadım ama çok kişide oldu hatta birkaç hafta sürenler var sanırım..sen en iyisi doktorunu ara..

kızlarrr

canım panikleme. ama doktoruna görünmeyi ihmal etme..bhcg değerlerin umarım yüksektir..

kızlarrr

canım sıkıntı yapma yerleşme aşamasında uçuk renkli lekeler yada kahverengi lekeler olabiliyormuş herkezde olmuyor ama bazı kişilerde olabiliyormuş yinede dr.una sor tabi ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum

X