2012 Ekim Anneleri

canım dönem dönem bendede oluyor aynı zamanlardayız seninle dün benimde bi ağrı girdi tuvalette bebeğime bişi oluyo sandım anlamadımkı ne ağrısı bunlar bi solum geçiyo bi sağıma beklicez görcez valla dr kontrolünede daha çok martın 20 sinde randevum

günaydın kızlar sabah sabah sinirlerim çok bozuk banyomu su bastı, üstteki komşu evde yokmuş onun banyosundan bütün gece su damla damla banyom sırılsıklam

dolaplarına içine sızmış ,havlular herşey ıslak ; sigortalar bile atmış lambaya geldi heralde

işe de gelmek zorunda kaldım, yöneticiye söyledim vanasını kapatıcak komşunun

offf çok sinirim bozuldu ya

ayy kıyamam canım allah yardımcın olsun aman bide temizleyemeden işe git ne kadar zor neyse takma stres yapma kendine

arkadaşlar aranızda fetih 1453 e gideniniz varmıı.... bi arkadaşım gitme dedi çok ağlarsın bebeğe bişi olur filan dedii????

okadarr etkileyicimiiiii??

ben gittim.sadece 1 2 sahnede gözlerim doldu bikaç yaş aktı ama öyle hıçkıra hıçkıra ağlayacak bir sahnesi yok. bence bişey olmaz... 6aydan sonra sinema tehlikeli olabilir çünkü çocuk sesleri duyuyor...

kızlarr mutlakaa okuyun bayılacaksınız

MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari)

bence kasım.. benim 5 ocak muhtemel doğum 11 ekimse ekim sonu kasım başıdır. 2 topiği de takip edebilirsin..bize göre baya geç olacak kasıma göre de erken gideceksin..bu arada hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin

ayyyy çok sinir bozucu,geçmiş olsun,ama takma kafana artık olan olmuş,sen eğilme kalkma iş yapma çok...

günaydın kızlarrrrr
benim bugün bulantılarım daha belirginleşti sanırım yavaş yavaş başlıyoruzzzzz

ayy kıyamam canım allah yardımcın olsun aman bide temizleyemeden işe git ne kadar zor neyse takma stres yapma kendine

ayyyy çok sinir bozucu,geçmiş olsun,ama takma kafana artık olan olmuş,sen eğilme kalkma iş yapma çok...

eşimle beraber temizleriz artık, herşeyin yıkanması lazım banyoda bütün havlular falan. tavan silinicek çok sinir bozucu

bak sen yaramaza

bacım hayırlı olsun diyeyimmm yemiş oluyosun ayvayıı bide senin 2 tane RABBİM yardımcın olsun

allahımm ya inan üzülemiyorum böyle olduğuma hem öğürüp hem gülüyorum ya mutluyum halimden hamlelikten kusuyorummmmm
tabi dahada şiddetlenirse nasıl düşünürüm bilemiyorummmm

gunaydin arkadslar.cok sukur benm bulantim simdilik yok olsa napardim bilmiyorum cunku henuz 10 aylik bir oglum var.

günaydın güzel anne adayları:80:bugün nasılsınız.ben bugün ilk kez yediklerimi çıkardım.istifra etmek çok zormuş gerçekten.hala hafif bulantım var.ama bunada çok şükür.istifra ederken biryandanda bebişim benim diye seviyorum.o iyi olsunda razıyım.

slm kizlar persembe gunu dr gitdim 6 . haftamizdayiz . kalp atislarini goremedik dr gec dollenme olmus dedi ultrasona gore 3-4 haftalik cikdik haftaya tekrar gidecegiz folik asid ve vitamin verdi .birde kantesti ve hamilelik chek up verde bu hafta yaptiracagiz umarim haftaya kalp atislarini goruruz.
eykim anneleri umarim iyidir simdi cikmam gerek tekrar gorusuruz.

Merhaba kızlar.. doktordan geliyorum, çok sık idrara çıkıyorum diye şikayetim vardı bi idrar testi yaptırdık lökosit çıktı(( ama doktorum ilaç vermedi bol su iç dedi iki hafta sonra da açlkık kan şekerine baklılıcak. umarım şekerim çıkmaz dua edin yaa en korktuğum şey( tek güzel olan şey bebişimin kalp atışlarını tekrar duydum bu sefer üstten.. 16 mm olmuş bile juniourum
herkese iyi hafta sonları

selam anne adayları.akşamdan beri kasık ağrım var korktum doktora gittim doktorum klasik anne adayı gel bakalım dedi:)))
allahıma şükür bişeyimiz yok sabahtan bulantılarım var ve uykum var çarşamba tekrar gidicem kalp atışlarımızı duymaya sizler nasılsınız benim gibi kasık ağrınız varmı korkuyorum ağrım olunca sanki adet alacam dibi bu arada 5+4 olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…