canım endokrin uzmanının olmadığı yerde dahiliye uzmanları da takip ediyor. çok problem değil yani. ben ankaradayım. daha rahat endokrin uzmanı bulunuyor herhalde o yüzden ona gittim. olmasaydı dahiliye doktoruna gidecektim.
aa liste mi var, beni de eklediniz mi bakim :)
günayydıınn. bak senin de miden bulanıyor artık :) bunu istediğine pişman olmazsın inşallah cimekacım :)
9 marttan önce dahiliye uzmanına git istersen daha iyi olur bence. ama bulamazsan yapicak bir şey yok tabi 9 martta gidersin canım.
günaydın :) keşke bütün dertler böyle olsa leyyliiii :) böyle derde can kurban valla iç içebildiğin kadar. suyun zararı olmaz. bilakis hamilelikte zaten çok çok su içmek gerekiyor. onun için endişe etme yine de açlık ve tokluk kan şekerini öğren. bir ölçüm yaptır. sınırı 140 diye biliyorum ben.
günaydın :)
bünyeden bünyeye değişiyor, hatta aynı bünyede bile değişiyor bulantı durumu. ikimiz birbirimizden farklıyız, sende olması bende de olacağı anlamına gelmiyor. hatta benim ilk bebeğimde çok bulanıyordu, bunda çoooook şükür bulantım yok. çok rahatım. dilimi ısırayım :)