2012 Ekim Anneleri

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için. üzülüyodum bende gece uyanıp uyanıp tuvalete gidiyorum. tecrübesizlik işte insanın aklına neler geliyo.. Bakalım daha neler gelecek:KK1: çok saolun arkadaşlar içim rahatladı

rica ederim cnm ne demek hepimiz yaşıyoruz gece uykunun en tatlı yerinde uyanıp defalarca gidiyoruz zorrr ama bebişimiz için değerr =)

benim midem bulanmıyor ve şu an bunu okuduğuma çok üzüldüm:KK43:lütfeeeeeeeen bişey deyin...........

aşkolsun arakadaşım herkesin bulanacak diye bir şey yok yaa belkide doktorum beni rahatlatmak için dedi benim cevremde yüzlerce insanın bulanmıyor vallahi pişman oldum yazdığıma üzüldüm bende şimdi benim gibi bulanan çok kişi olduğunu görünce onlarada moral olsun dedim sen sağlıklımısın bebeğin iimi ona bak ne güzel işte iğrenç birşey bulanması:KK14:

aşkolsun arakadaşım herkesin bulanacak diye bir şey yok yaa belkide doktorum beni rahatlatmak için dedi benim cevremde yüzlerce insanın bulanmıyor vallahi pişman oldum yazdığıma üzüldüm bende şimdi benim gibi bulanan çok kişi olduğunu görünce onlarada moral olsun dedim sen sağlıklımısın bebeğin iimi ona bak ne güzel işte iğrenç birşey bulanması:KK14:

Canım üzülme kafanı takıpta stres olma lütfen benimde bulanmıyor midem dr.um çok normal bişi olduğunu söledi herkesin bulanacak diye birşey yok. şanslı hisset kendini tadını çıkart hamileliğinin dedi bana bende uyguluyorum sende uygula sıkma canını =)

Canım üzülme kafanı takıpta stres olma lütfen benimde bulanmıyor midem dr.um çok normal bişi olduğunu söledi herkesin bulanacak diye birşey yok. şanslı hisset kendini tadını çıkart hamileliğinin dedi bana bende uyguluyorum sende uygula sıkma canını =)

aynı seyi banada dedi tatlım tadını çıkart bu vücüdunun sana hediyesi:) evet hepimiz ii olalımda allahın izni ile arkadaşım :26:yok üzüldüğüm sey yazdığım seyin yanlş anlaşılması insanları üzmek istemem o sebepten yoksa şükür herşey yolunda:KK34:merak etme sağol genede canım...

günaydın güzel anneler :KK16:

günaydın canım:)))

kızlar günaydın herkese mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum :)

kızlar 5+2 günlük hamileyim dün akşam mide bulantım başladı hafif ama sürekli sabah kalktığımdada vardı bu kadar erkenmi başlar mide bulantısı kızlar:26::26::26::26:

ya arkadaşım endokrinci nereden bulacağım ben,randevular dolu. manisa kulada yok,salihliye baktım yok,uşakta yok,izmirde bildiklerim randevuları dolu,izmirde sabah gidip bakılabilirim ama o da zor sabah yetişemem ki offfffffffffffff...demiyorum çok şükür Allahım....var mı izmirde endokrinci bilen???

canım endokrin uzmanının olmadığı yerde dahiliye uzmanları da takip ediyor. çok problem değil yani. ben ankaradayım. daha rahat endokrin uzmanı bulunuyor herhalde o yüzden ona gittim. olmasaydı dahiliye doktoruna gidecektim.

arkadaslar iki defa bilgilerimi yazdigim halde beni listeye eklememisler.bu arada herkese gunaydin.

aa liste mi var, beni de eklediniz mi bakim :)

günaydın güzel anne adayları okula gitmeden bi bakıyım dedim,nasılsınız?? benim az önce nereden geldiğini anlamadığım bir öğürtü geldi zor zaptettim kendimi. sonra geçti şükür..

bu arada dennis 9 marrtta gidersem endokrinciye geç mi olur?? anca o zaman denk getirebilecek gibiyim..10 hafta falan olacak sanırım..

günayydıınn. bak senin de miden bulanıyor artık :) bunu istediğine pişman olmazsın inşallah cimekacım :)
9 marttan önce dahiliye uzmanına git istersen daha iyi olur bence. ama bulamazsan yapicak bir şey yok tabi 9 martta gidersin canım.

günaydın güzel anneler,

Benım bi derdim var hamile kaldığımdan beri içim kuruyo çok su içiyorum ve acayip tuvalete çıkıyorum .. kan tahlillerimde de açlık kan şekerim 113 çıkmıştı. çok korkuyorum ve kafam karışık acaba neden bu kadar sık gidiyorum. aklıma kötü şeyler geliyo. hafta sonu gidicem yine doktora off:2:

günaydın :) keşke bütün dertler böyle olsa leyyliiii :) böyle derde can kurban valla iç içebildiğin kadar. suyun zararı olmaz. bilakis hamilelikte zaten çok çok su içmek gerekiyor. onun için endişe etme yine de açlık ve tokluk kan şekerini öğren. bir ölçüm yaptır. sınırı 140 diye biliyorum ben.

günaydın güzel anneler :KK16:

günaydın :)

günaydın canım:)))

kızlar günaydın herkese mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum :)

kızlar 5+2 günlük hamileyim dün akşam mide bulantım başladı hafif ama sürekli sabah kalktığımdada vardı bu kadar erkenmi başlar mide bulantısı kızlar:26::26::26::26:

bünyeden bünyeye değişiyor, hatta aynı bünyede bile değişiyor bulantı durumu. ikimiz birbirimizden farklıyız, sende olması bende de olacağı anlamına gelmiyor. hatta benim ilk bebeğimde çok bulanıyordu, bunda çoooook şükür bulantım yok. çok rahatım. dilimi ısırayım :):nazar:

canım endokrin uzmanının olmadığı yerde dahiliye uzmanları da takip ediyor. çok problem değil yani. ben ankaradayım. daha rahat endokrin uzmanı bulunuyor herhalde o yüzden ona gittim. olmasaydı dahiliye doktoruna gidecektim.

aa liste mi var, beni de eklediniz mi bakim :)

günayydıınn. bak senin de miden bulanıyor artık :) bunu istediğine pişman olmazsın inşallah cimekacım :)
9 marttan önce dahiliye uzmanına git istersen daha iyi olur bence. ama bulamazsan yapicak bir şey yok tabi 9 martta gidersin canım.

günaydın :) keşke bütün dertler böyle olsa leyyliiii :) böyle derde can kurban valla iç içebildiğin kadar. suyun zararı olmaz. bilakis hamilelikte zaten çok çok su içmek gerekiyor. onun için endişe etme yine de açlık ve tokluk kan şekerini öğren. bir ölçüm yaptır. sınırı 140 diye biliyorum ben.

günaydın :)

bünyeden bünyeye değişiyor, hatta aynı bünyede bile değişiyor bulantı durumu. ikimiz birbirimizden farklıyız, sende olması bende de olacağı anlamına gelmiyor. hatta benim ilk bebeğimde çok bulanıyordu, bunda çoooook şükür bulantım yok. çok rahatım. dilimi ısırayım :):nazar:

sağol canım, benim önceki gebeliğimde baş ağrım çok oldu şimdi bulantım başladı baş ağrım yok sağlık olsun ama insan endişeliliyo işte tşklr:KK48::KK48::KK48:

günaydın güzeller güzeli annişlerrrrrrrrrrr:KK16::KK16:.16:
nasılsınız bugün ben sabah biraz öğürdüm:KK9::KK9: çıkarmadım ama ilk defa oldu:KK9::KK9: ayyyyyy ne güzel hamileyiz ve midemiz bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür rabbim sana:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende daha çok başdönmesi var kızlar daha çok yataktan kalkarken yada sağa sola dönerken dönüyor başım bide aşırı yemek kokularına hassasiyetim başladı o kokulardan bulanıyorum zaten yoksa bende bulanmıcam:26::26:

günaydın hamiş canlarım:KK3:
benimde yemekten sonra kötü oluyor midem ilacı bile zor içiyorum
yemek yerken sorun yok yedikten sonra başlıyor hareketlenme yanma :KK23:

nasılsınız bugün ben sabah biraz öğürdüm:KK9::KK9: çıkarmadım ama ilk defa oldu:KK9::KK9: ayyyyyy ne güzel hamileyiz ve midemiz bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok şükür rabbim sana:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende daha çok başdönmesi var kızlar daha çok yataktan kalkarken yada sağa sola dönerken dönüyor başım bide aşırı yemek kokularına hassasiyetim başladı o kokulardan bulanıyorum zaten yoksa bende bulanmıcam:26::26:[/QUOTE

günaydınnnnn. bendede bi miğde bulantısı var akşamdan beri çok kötüü yaaa. bide yemek yiyirorum ama hiç yememmiş gibi miğdem kazınıyo sürekli

günaydın hamiş canlarım:KK3:
benimde yemekten sonra kötü oluyor midem ilacı bile zor içiyorum
yemek yerken sorun yok yedikten sonra başlıyor hareketlenme yanma :KK23:

bak ben seni takip ediyorum demiştim :)) benimde başladı bulantılarrr. allah yardımcımız olsun

bende daha çok başdönmesi var kızlar daha çok yataktan kalkarken yada sağa sola dönerken dönüyor başım bide aşırı yemek kokularına hassasiyetim başladı o kokulardan bulanıyorum zaten yoksa bende bulanmıcam:26::26:[/QUOTE

günaydınnnnn. bendede bi miğde bulantısı var akşamdan beri çok kötüü yaaa. bide yemek yiyirorum ama hiç yememmiş gibi miğdem kazınıyo sürekli

kuzum keselim geldinmi sende bizim aramıza :KK19:
aynısı bende de var canım ya sık sık acıkıyorum yiyincede midem bi tuhaf oluyor:KK50:

Günaydın güzel hamişler:))):KK3::KK3:nasılsınız bugün.benim akşam kasık ve bel ağrım vardı ama bugün daha iyi şükür.bide arada alttan bi ağrı giriyo.çok kuvvetli değil ama genede beni korkutuyor.böle olan varmı acaba kızlar:18:

ne zaman geçicek kızlar bu yiyip yiyip aç hissetmeler, bulantılar :KK14: yediğim hiçbişeyden tat alamıyorum :KK25: yedikten sonra yine açlık ve bulantı hissediyorum :KK25:

büyüsün bebişler de göbüşümüzde hissede hissede, keyfine vara vara yaşayalım hamileliği inşallah

ne zaman geçicek kızlar bu yiyip yiyip aç hissetmeler, bulantılar :KK14: yediğim hiçbişeyden tat alamıyorum :KK25: yedikten sonra yine açlık ve bulantı hissediyorum :KK25:

büyüsün bebişler de göbüşümüzde hissede hissede, keyfine vara vara yaşayalım hamileliği inşallah

geççek elbet bu bulantılar.napalım küçük meleklerimize kavuşmak için bazı yollardan geçmemiz gerekiyo.zor olcak ama sonu daha güzel olacak o yüzden içimiz rahat olsun

X