2012 Ekim Anneleri

acılll yardımmmm bugun progestan kullanmaya basladım bu nedır boyle agızdan aldım basım ıçmışıde sankı felaket donuyor ıçım gecıyor ayaga kalkamıyorum kalkınca yere yıgılıyorum agzım uyuştu konuşamıyorm neden boyle oldu ne yapmam lazım

canım gece yatmadan hemen önce al o zaman bir sorun olmuyor dr um öyle tavsiye etmişti..

canım ben resmen tatlı ve çikolata canavarıydım eşimi gece 2 de 3 de tatlı almaya gönderdiğimi biliyorum..
özellikle özel günlerime yaklaştığımda tatlı diye deliriyordum..

ama hamile kaldığım günden beri görmeyi bırak kelimesi bile beni rahatsız etmeye yetiyor..

bütüm günüm süt peynir yoğurtla geçiyor :))

ayyy bende oyle cnm tatlıya bayılırdım gece bıle kalkar uşenmeden yapardım sımdı hıç cnm ıstemıyor mıgdemı bulandırıyor yesıl zeytıne takmış durumdayım sureklı agzımda

canım benim daha erken olduğundan tahlllerden filan haberim yok:26::26::26:
pazartesi gidicem doktora daha kalp atışlarımızı dinlicez inşallahhhhhh

bide 2kiz hamişlerrrrrrrrr benim kesemin biri çok minikti doktorum haftaya kalp atışını dinlemeye eldiğinizde ya kaybolmuş olur yada gelişir dedi sizler bu durumu yaşadınızmı?

canım benim şuan öyle bir durumum var..
ilk öğrendiğimde ikizdi..üçüncü kere gittiğimde ikinci keseyi göremedik..
biri diğerine göre küçüktü birazcık..
dr bir dahaki geldiğinde bakıcaz..belki biri kaynolmuş olabilir dedi..
önümüzdeki kontrolümde biri duruyor mu yoksa o gün göremedik mi netleştiricez inş..

kızlar hepinize merhaba
ben de ekim annesi olucam hayırlısıyla
satım 19 ocak
5 haftalık hamişim
bugün kesem göründü minicik daha
2 hafta sonra kalp atısı için çağırdı çok korkuyorum inşallah duyarız kalp atışını..
muhtemel dogum tarihim de 25 ekim..:nazar:

tebrik ederim canımmm :nazar:

ayyy bende oyle cnm tatlıya bayılırdım gece bıle kalkar uşenmeden yapardım sımdı hıç cnm ıstemıyor mıgdemı bulandırıyor yesıl zeytıne takmış durumdayım sureklı agzımda

canım ben de senin gibiyimm...
mide bulantısından sabah uyuyamadım...
akşam yemeğinden sonra lavabıya zor yetişiyorumm..
şimdide yatamıyorum..çok kötü mide bulantım var...
biraz daha artarsa hiç çıkamayacağım lavabodan..
allah yardımcımız olsunnn...

cnm gunde 2 kere bu gece almıcam yarın sabah esım ıse gıderken uyandırcak ıçıçem tekrar uyucam bu sekılde devam edıcem

canım benim dr um beni senin gibi çok etkilediği için ikisini bir al dedi yatmadan..
bende öyle yapıyordumm..
şuan tek kullanıyorum onu da gece yatmadan alıyorum..

günaydın kızlar benim midem hiç bulanmazdı bugün sabah çok kötü bulandı yaa neyseki uzun sürmedi bi yarım sürdü geçti ama mahvetti beni. sürekli midesi bulanan arkadaşların Allah yardımcısı olsun

günaydın kızlar benim midem hiç bulanmazdı bugün sabah çok kötü bulandı yaa neyseki uzun sürmedi bi yarım sürdü geçti ama mahvetti beni. sürekli midesi bulanan arkadaşların Allah yardımcısı olsun

hem tebrik ederim hemde mide bulantinn kisa zamanda gecmesini dilerim.

günaydın güzel anne adayları okula gitmeden bi bakıyım dedim,nasılsınız?? benim az önce nereden geldiğini anlamadığım bir öğürtü geldi zor zaptettim kendimi. sonra geçti şükür..

bu arada dennis 9 marrtta gidersem endokrinciye geç mi olur?? anca o zaman denk getirebilecek gibiyim..10 hafta falan olacak sanırım..

günaydın güzel anneler,

Benım bi derdim var hamile kaldığımdan beri içim kuruyo çok su içiyorum ve acayip tuvalete çıkıyorum .. kan tahlillerimde de açlık kan şekerim 113 çıkmıştı. çok korkuyorum ve kafam karışık acaba neden bu kadar sık gidiyorum. aklıma kötü şeyler geliyo. hafta sonu gidicem yine doktora off:2:

günaydın güzel anneler,

Benım bi derdim var hamile kaldığımdan beri içim kuruyo çok su içiyorum ve acayip tuvalete çıkıyorum .. kan tahlillerimde de açlık kan şekerim 113 çıkmıştı. çok korkuyorum ve kafam karışık acaba neden bu kadar sık gidiyorum. aklıma kötü şeyler geliyo. hafta sonu gidicem yine doktora off:2:

canım benim sık idrare çıkman çok doğal tüm anneler özellikle 6-11 hafta arası çok fazla su tüketmeleri gerekir ve normaldede çok çıkarlar zaten korkulacak bişi yok ama açlık kan şekerin 113 hakkında hiç bir bilgim yok

günaydın güzel anneler,

canm olagan bi durum.benm ikinci gebeligim sik idrara cikma ve cok su icme gibi durumlar gebelikte sikca karsilasilir.su icme istegi sana arti kazandirir gebelik boyunca amniyos sivisinda azalmayi onler.sik idrara cikma ise idrar kesesine suan cok minikte olsa hafif bir baski yasaniyor bu durum ilerleyen aylarda dahada artacak ve daha cok idrar cikacaksin.bol sivi tuketmek en mantiklisi.saglikli gebelikler dilerim.:nazar:aclik kan sekeri 80 ve 120 arasi normal kabul ediliyor.

Son düzenleme:

sağol canım aminnnn:) sanada allah yardım etsin anlamışsındır ne çektiğimizi demi?olağan birşey bebişlerimiz hissettiriyo burdayım anneeee diye işte:)

canm olagan bi durum.benm ikinci gebeligim sik idrara cikma ve cok su icme gibi durumlar gebelikte sikca karsilasilir.su icme istegi sana arti kazandirir gebelik boyunca amniyos sivisinda azalmayi onler.sik idrara cikma ise idrar kesesine suan cok minikte olsa hafif bir baski yasaniyor bu durum ilerleyen aylarda dahada artacak ve daha cok idrar cikacaksin.bol sivi tuketmek en mantiklisi.saglikli gebelikler dilerim.:nazar:aclik kan sekeri 80 ve 120 arasi normal kabul ediliyor.

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için. üzülüyodum bende gece uyanıp uyanıp tuvalete gidiyorum. tecrübesizlik işte insanın aklına neler geliyo.. Bakalım daha neler gelecek:KK1: çok saolun arkadaşlar içim rahatladı

X