• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 DENİZLİ gelinleri...

Kizilcaagac koyu canim :) Insallah dedigin gibi olur ya bakalim :)

kızılcaağaç kale taraflarında sanırım, oraya hiçi gitmedim ama kaleyi gördüm yemyeşil çok sevimli bir yer.
temmuzda bence orada çok güzel kır diüğünü olur.

vaktin ve hevesin varsa bence internetten kır düğünü fotolarına bakıp onlara benzer ufak tefek eklemeler yaparak farklı bir düğün yapabilirsin.

bu arada, denizlide köy düğünleri genelde yemekli olur ve mutlaka keşkek pişer, yemesine doyum olmaz ;)
hatta bizde evlenme yaşına gelenlere bi düğün yapın da keşkeğinizi yiyelim derler, umarım sizin düğünde de keşkek pişer.

Son düzenleme:
uyduruk şeyler dediğiniz yazıları üstüne alınan bir tek siz varsınız...
yazdığım uyarı neden sizi bu kadar rahatsız etti?

genel bir mesaj yazdım faydasız buluyorsanız okumazsınız olur biter, sancınız nedir çözemedim ama bu meseleyi de uzatmaya niyetim yok.
çünkü bu mesajları uzatmak bu konu başlığını amacından saptırıyor.
benimle sorununuz varsa özel mesajlarla devam edelim, buraya bilgi almaya gelen insanların vaktini çalmayalalım.

Vallahi ben de sizi çözemedim, siz hem doktor hem detektif hem mimar hem organizatör hem trol (sizin deyiminiz) avcısı, hem moderatör. Bakın ben sizin yaptığınız gibi ortaya falan değil, doğrudan size söylüyorum. Bırakın da nerede neyi yazacağımı ben bileyim, (özele davetlere atıf) onu da yönlendirmeyin.

kızılcaağaç kale taraflarında sanırım, oraya hiçi gitmedim ama kaleyi gördüm yemyeşil çok sevimli bir yer.
temmuzda bence orada çok güzel kır diüğünü olur.

vaktin ve hevesin varsa bence internetten kır düğünü fotolarına bakıp onlara benzer ufak tefek eklemeler yaparak farklı bir düğün yapabilirsin.

bu arada, denizlide köy düğünleri genelde yemekli olur ve mutlaka keşkek pişer, yemesine doyum olmaz ;)
hatta bizde evlenme yaşına gelenlere bi düğün yapın da keşkeğinizi yiyelim derler, umarım sizin düğünde de keşkek pişer.

Yemekli olcak canim, ama keskek ne demek hic bilmiyorum :26: Evet dedigin gibi Kale tarafindaymis...

Bi kac arastirma yapiyorum ya bakalim, insallah guzel bi gun olur :16:

Yemekli olcak canim, ama keskek ne demek hic bilmiyorum :26: Evet dedigin gibi Kale tarafindaymis...

Bi kac arastirma yapiyorum ya bakalim, insallah guzel bi gun olur :16:

keşkek ana maddesi buğday olan et ve tereyağı ile lezzetlendirilen lapa kıvamli bir yemek. nişanlına sor denizliliyse bilmemesine imkan yok.

düğününüz yemekli ve köy düğünüyse kesin keşkek pişer. şimdiden afiyet olsun :)

keşkek ana maddesi buğday olan et ve tereyağı ile lezzetlendirilen lapa kıvamli bir yemek. nişanlına sor denizliliyse bilmemesine imkan yok.

düğününüz yemekli ve köy düğünüyse kesin keşkek pişer. şimdiden afiyet olsun :)

Sagol canim :) Gel beraber olsun :29:

7000 liraya anlaşmışsın, kaç kişi olduğunu yazamamışsın, kaç kişi için geçerli bu fiyat, bir de 20 lira diyen bir yer nasıl uçmuş onu anlayamadım, 40 ile 50 arasında baya bir fiyat farkı var?

saraçoğlu 20 tl fiyat verdi ama bunun içinde sadece yemek var.geri kalan bütün organizasyonu siz hallediyorsunuz. masa giydirmeleri, süslemeler, müzik vs...

50 tl fiyat veren yer marla idi. orada her şey dahil 50 tl. müzik giydirme süsleme vs.. 7000 liraya anlaştığım yer 1000 kişilik.

kızlar müzik için de müthiş bir orkestra var denizlide. 7 kişiler. süper eğlendiriyorlar. 4000 tl. içinde saksafon, klarinet, klavye, gitar, bateri, ve bay bayan solist. bilginize.

saraçoğlu 20 tl fiyat verdi ama bunun içinde sadece yemek var.geri kalan bütün organizasyonu siz hallediyorsunuz. masa giydirmeleri, süslemeler, müzik vs...

50 tl fiyat veren yer marla idi. orada her şey dahil 50 tl. müzik giydirme süsleme vs.. 7000 liraya anlaştığım yer 1000 kişilik.

Tebrik ederim, gerçekten uygun bir fiyat almışsın. Mutluluklar dilerim. Havuz başında güzel bir düğün olur.

Herkese merhaba ! Bu yaz düğünüm var denizli merkezde ama benim oradaki düğün salonları hakkında pek bilgim yok.. buradan okuduğum kadarıyla tenis kulübü revaçta saraçoğlu hakkında da iyi şeyler söylenmiş eksi yönleriyle tabi. nişanlım kelleci kardeşler için iyi dedi ama gidip göremedğim için çok kararsızım orada bir düğüne giden varsa anlatabilir mi? Ben de herkes gibi ömrümün o en güzel gününde herşey muhteşem olsun istiyorum. Lütfen salonlar hakkında izlenimlerinizi dekorasyondan personelinden yemeğine kadar detaylı yorumlarınızı merakla bekliyorum .Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum GERÇEKTEN YARDIMLARINIZA VE YORUMLARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR...

Herkese merhaba ! Bu yaz düğünüm var denizli merkezde ama benim oradaki düğün salonları hakkında pek bilgim yok.. buradan okuduğum kadarıyla tenis kulübü revaçta saraçoğlu hakkında da iyi şeyler söylenmiş eksi yönleriyle tabi. nişanlım kelleci kardeşler için iyi dedi ama gidip göremedğim için çok kararsızım orada bir düğüne giden varsa anlatabilir mi? Ben de herkes gibi ömrümün o en güzel gününde herşey muhteşem olsun istiyorum. Lütfen salonlar hakkında izlenimlerinizi dekorasyondan personelinden yemeğine kadar detaylı yorumlarınızı merakla bekliyorum .Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum GERÇEKTEN YARDIMLARINIZA VE YORUMLARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR...

ben gidip kelleci kardeşler ile görüşmüştüm, hizmet olarak kesinlikle iyi bir yer, yemekleri de güzel. fakat düğün mekanı olarak benim çok içime sinen bir yer olmadı belki de ben açık hava düşündüğüm için.. gidip görmeni tavsiye ederim. Ama bir gelin odası yapmışlar, duş bile var :))

ben gidip kelleci kardeşler ile görüşmüştüm, hizmet olarak kesinlikle iyi bir yer, yemekleri de güzel. fakat düğün mekanı olarak benim çok içime sinen bir yer olmadı belki de ben açık hava düşündüğüm için.. gidip görmeni tavsiye ederim. Ama bir gelin odası yapmışlar, duş bile var :))

Peki yer olarak nereleri tavsiye edersiniz ? Nişanlım kelleci kardeşlerde ısrarcı şimdilik . Oranın kapalı mekanı değilde yarı açık bi yeri varmış orada yapmayı planlıyoruz. Tabi herşey bana bağlı.

açık alanı çok küçük, kaç kişi davet edileceğini bilmiyorum tabii ama bir de 1 ocakta yeni yasa çıkmış açık hava düğünleri ile ilgili, 1 km çevresinde yerleşim yeri varsa açık havada canlı müzik ruhsatları geçersiz. Ama yine de nişanlın bir görüşsün, bahçesi güzel çünkü.

Peki yer olarak nereleri tavsiye edersiniz ? Nişanlım kelleci kardeşlerde ısrarcı şimdilik . Oranın kapalı mekanı değilde yarı açık bi yeri varmış orada yapmayı planlıyoruz. Tabi herşey bana bağlı.

ben geçen kasımda oranın yarı açık kısmında bir düğüne katıldım, pek sevmedim açıkçası. yemekeli bir düğün değildi, hizmet biraz zayıftı, masaya 1 tabak pasta ve kişi sayısı kadar kola bırakıp gittiler ama servis çok dağınık ve eksikti.

bir de oturma düzeni pek iyi değildi. dikdörtgen bir alanda herkes dağınık olarak oturduğu için düğün ortamı tam oluşmadı. gelin-damat misafirlerden biraz kopuk kaldı.
bir de volkan, sis vs. için ekstra para istediklerini duymuştum, buna rağmen bunlar çok çok az uygulandı. yani girişte 5 volkan dışında bir atraksiyon olmadı düğün boyunca.

açık alanı çok küçük, kaç kişi davet edileceğini bilmiyorum tabii ama bir de 1 ocakta yeni yasa çıkmış açık hava düğünleri ile ilgili, 1 km çevresinde yerleşim yeri varsa açık havada canlı müzik ruhsatları geçersiz. Ama yine de nişanlın bir görüşsün, bahçesi güzel çünkü.

Baht ya olur o gariiiii yasa da çıkartırlar :) ya maksimum 250 kişi falan gelir sanırım. Vay arkadaş ne zor iş bu be canıma canıma okudu yok gelinlik bak yok mekan bak :@

düğün mekanı için ne kadar bütçe ayırdığınıza da bağlı. 250 kişi gelecek, yemekli olacaksa saraçoğlu kasrı çok güzel bir mekan kişi başı yemek 15-20 tl. marla da çok güzel, müzik için de ekstra ödemek zorunda değilsin o da 40 tl.

Gidip görmem için nereyi tavsiye edersin kapalı ya da açık farketmez yemekli olacak ?

250 kişilik yemekli düğün için bütçeniz 10 bin civarı ya da üzerinde ise,

pamukkale civarındaki 4-5 yıldızlı oteller, anemon otel, tenis kulübü marla restoran, saraçoğlu kasrı, twentyx gibi yerlere bakabilirsin. bu arada denizlide mekanlar genellikle büyük ve düğünler kalabalık olduğundan çoğu mekan alt sınır olarak 300 kişi istiyor. kişi sayısı konusunda marla sorun çıkarmaz sanırım çünkü onların kapalı mekanı 300-350 kişilik.

eğer bütçeniz 10 binin altında ise,

zebrano, kelleci kardeşler, tuğba restoran vb. bağbaşı tarafındaki bazı restoranlara bakabilirsin.

bir de yemekli düğün menüsü çorba-köfte-pilav-salata şeklinde olan bazı klasik düğün salonları var. deda, katipoğlu, bahçelievlerdeki şehzade düğün salonu gibi, onlara bakabilirsin. ben bunlar arasından deda ile görüştüm; 5000 tl salon parası buna ek olarak 8-10tl kişi başı yemek parası şeklinde bir bütçe çıkardılar. bu haliyle 300 kişilik düğünün maliyeti 8000 olarak hesaplandı. tabi pazarlık payının da düşünmek lazım. mekanları gezerken yanınızda sıkı pazarlık eden bir tanıdıkla gidin mutlaka :)

bunlar benim baktığım yerler fakat bunlar dışında denizlinin merkezinde yıllardır çalışan düğün salonları var, daha ekonomik bir düğün alternatifi için onlara da bakılabilir.

mekan kesinleşene kadar sıkıntılı bir süreç oluyor gerçekten fakat mekanı bulunca herşey yoluna giriyor. allah kolaylık versin :)

Son düzenleme:
Back