2012' de yazın evlenecekler

biz beyaz eşyayı aldık mobilyayı alcz bu hafta yada sonraki haftalarda mart nisan gibi işte bende süpürge ararştırıyorum bosh alcm süpürgemide fırınımıda alcm geriye perde tül ıvırı zıvır kaldı mobilyalarıda aldıkmı çoğu tamam salonumuz felan tutuldu borçları nasıl ödüyecez die düşünyorum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: offf offffffffffff

tvyi ben alcam aşkım çok sıkıştı garibim ev kredisi var 2 ay kaldı annesigilin de bitecek şükür martta bizde kirada oturcz hayırlısı orçlar bittince ancak önce borçlar biteydi herşey kolay olck inş. yaa

İnsallah hersey yolana girecek bizim pilanımız zaten cok esya almayacagız ucuz alaıp dügüne kadar ödeyecektik birkac eksigimiz kalırsada onlar tamamlayacaktı canım ama
Altınalıp esyalarıda kendileri almak istediler ben teklifimi sundum
d Nişanlım dedi dügünden sonra borc kalmaması lazım ev alacagız sadece onu ödeye biliriz
Hayırlısıyla su dügün bitsede herkes rahatlasa:44:

bizdede aynen oyle canım sosyal falıyet yok
dısarıda ıkı cay ıcıyoruz o kadar
nısanlımın kredı kart borclarını aılesı bılmıyor
bılmedıkce bu parasını napıyo dıyolar
soylemekmı gerek bılemedım
bılmıyorum benımde odemem cok odemesıne yardım etmelımıyım dıye dusundum bı sende yazınca

ah cnmm :KK43: al bendende okadar 1 senedir git gel git gel ant. zong. arsı su yolu yaptım ama ne oldu hiç bişey şuan ortada hiç bişey yok çok sıkıntıya giriorum kredi sıkıntısı bizdede var... fazla zaman kalmadı çıldırcak gibiyim kızlar.. çok zor gerçekten :KK43:( nişanlımın tarafından kimsede ilgilenim annemi aramıyorlar bide sanki dul kadın alıyolra nişanlımında arası iyi değil babasıyla adamın umrumda değil baya canım sıkkın yani :KK43:( allah hepimizin sonunu hayır etsin dicek bişe bulamıyorum artık

evet cnm belli 14 haziran benim bi an önce belli olur sizinde inş. bende bi çeyiz hazırlı yaptım sdce zaten merk etme :)

hmmm.benim de bi tek çeyizlerim var zaten.bi de ayakkabı aldım.geçen gün gördüm çok beğendim dayanamadım.gelinlik falan yok daha.mekana da karar vermedik.seninki nerde olcak inş?

oda güsel gelinlik almadan aykbı almak :KK70: cnm düğün zonguldak da olucak salonu kasımda tuttuk biz inan yerler dopdoluydu keşke sizinde belli olsada ayarlasınız ...

Ben de geldiimm :KK3: Düğünüm 14 temmuzda. Ne hazırlıklar yapıyorsunuz şimdiden kızlar. Biz beyaz eşyalarımızı mobilyalarımızı ve bikaç çeyizlik şey daha aldık, yavaş yavaş gelinlik denemeye başladım. Şimdilik böyleee :KK31:

Ne zamandır uğramamıştım
selam herkeseeeEn Büyük TÜRKİYE
Bu hafta nişanlım sürpriz yaptı yanıma geldi:KK69:
hazır gelmişken bazı işlerimizi de hallettik.

fotograf ve kamera işlerini görüştük ayarladık,başka yere gelin gideceğim için düğün gecesi ve ertesi gece memleketimde otelde kalıcaz malesef onun rezervasyonunu yaptırdık.

balayı için hala araştırma içindeyiz...

bence otelde kalmak harıka fıkır gece kusumm :)
bizde dün aldık sonunda takımı :KK70: soguk su iceyim paraların ustunee :KK47: şaka şaka
ama gördümki erkekler bizim kadar duyarlı degıller hanı bu butceye uyarmı su uyarmı :KK51: rahatlar aslında aılecek gıdılseydı gorurdu o :KK8: şaka yapıyorumm
ucuz degıl pahalıda degıl makul bısıler aldık
ama bı yerde adamın gostedıgı pantolon ceket 800 tl
bildiğiniz gönlü kaydı benide aldı bi stres
zor yanı zorrrr :KK1: :KK14: :KK14::KK14::KK14::KK14:
biraz gezıneyım gelıcem gene

ah cnmm :KK43: al bendende okadar 1 senedir git gel git gel ant. zong. arsı su yolu yaptım ama ne oldu hiç bişey şuan ortada hiç bişey yok çok sıkıntıya giriorum kredi sıkıntısı bizdede var... fazla zaman kalmadı çıldırcak gibiyim kızlar.. çok zor gerçekten :KK43:( nişanlımın tarafından kimsede ilgilenim annemi aramıyorlar bide sanki dul kadın alıyolra nişanlımında arası iyi değil babasıyla adamın umrumda değil baya canım sıkkın yani :KK43:( allah hepimizin sonunu hayır etsin dicek bişe bulamıyorum artık
kımset bu ısler cnaım benım 2.evliliğim...

bence otelde kalmak harıka fıkır gece kusumm :)
bizde dün aldık sonunda takımı :KK70: soguk su iceyim paraların ustunee :KK47: şaka şaka
ama gördümki erkekler bizim kadar duyarlı degıller hanı bu butceye uyarmı su uyarmı :KK51: rahatlar aslında aılecek gıdılseydı gorurdu o :KK8: şaka yapıyorumm
ucuz degıl pahalıda degıl makul bısıler aldık
ama bı yerde adamın gostedıgı pantolon ceket 800 tl
bildiğiniz gönlü kaydı benide aldı bi stres
zor yanı zorrrr :KK1: :KK14: :KK14::KK14::KK14::KK14:
biraz gezıneyım gelıcem gene

Hadi hayırlısı canım bunu da atlattın..

Demek ki herkes aynı durumda, ailelerimizin durumu ne olursa olsun, borçsuz evlenilmiyor.
İçimizi ferah tutalım. Mutlu olalım da ödenir gider inşallah hepsi.

X