rahimde. ben iki buçuk yıl kanser tedavisi gördüm. iyileşmiştim ama şimdi yinemi offffff
tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine
kargo dahil diyo ama doğrudur heralde ayrıca sehbayada 2 yıl garanti veriyolar canım..niye istanbulda yok ya bak morelim sinirlendi şimdik
kızlar ya bu nasıl hoşuma gitti sankim benim :26:
çook geçmiş olsun kuzuu, ihmal etme iç ilaçlarını, dikkat et kendineGünaydın canlarrr napıyosunuz bakim ben doktordan geldim şimdik işe bi çanta dolusu ilaçla :2::2:
ankarada nerelerde uygundur bilmem ama sana kabataslak şöyle bilgi verebilirimhoşbuldum tatlımm.açıkcası bende pek anlamıyorum canım yaa :26: senin bilgin varsa ki almışsınız vardır, nasıl birşey almalıyım sence? evet cnm ankaradayım ben
ben istiyorum onlara da ufak minik bişeyler alayım, severim ben hediye almayı :114:Başka fikir var mı? Ne alsam bilemiyorum, alınabilecek her şeyi de aldım.
Kayınvalidem de yılbaşında yanımızda olacak, ona da bir hediye gerekir mi acep?
balım peteğiimm, gecekuşum göndermişti face ten adesleri ama sonra mesaj attı tekrardan, onları silin, ben tekrar göndericem diye :114:bu arada kızlar adresler gönderildimi? ben hep kaçırıyorum
çok güzel fikir pinkim lavımGene herkezcikler gitti
Merhaba Kızlarrr
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...
Lavantacımm
süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi
benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama
çok kağıt yerine sadece bir tane
kazak : 24,9
kargo bedeli : 5,90
çikolata 10,9 krş
bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz
die not yazsak nasıl olurr???
kampanyalı fiyatmış, belki o yüzden bu kadar uygundur ama netten pırlanta yüzük alınır mı ki yaa, ben güvenemeyebilirim :26:FIRSAT ÜRÜNÜ: Toplam 0,26 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük Modelleri ve Fiyatları
acaba burada neden bu kadar uygunki kazıkmı yedı acaba
canım üzülme doktorlar kızları tam muane edemedikleri içn kist diyebiliyolar evlenince anlaşılıyo çoğu zman..
ve sana şunuda sölim annemde yaşamış böle bi sorun hemde en iyi araştırma hastanesinde anneme demişler rahmini alıcaz diye çok korkutmuşlar annem bi kaç yere gitmiş ve sadece iltihap olduğu anlaşılmış biraz fazla iltihabı varmış ilaçlarla tedavi görünce geçmş ve sonra bana hamile kalmış .. Düşün yani kadına resmen kist var diyip rahmini alacaklarmış
çok koyu değilmi kuzum kahvesi
tam sorunlar kalmadı derken tam iyi gidiyo derken ufak tefek sorunlar takmıyoruz mutluyuz derken neden ki. niye her defasında bizim başımızdan aşağı kaynar sular dökülüyo. offffff oooof. hiç bişey istemiyorum benyaaa
evet braz koyu biz zaten seçtikte henüz almadık krem rengi seçtik ama nebilim buda bian gözüme güzel geldi sankim model ve duruş olarak ..
çook geçmiş olsun kuzuu, ihmal etme iç ilaçlarını, dikkat et kendine
ankarada nerelerde uygundur bilmem ama sana kabataslak şöyle bilgi verebilirim
örneğin,
tek taş 0,50karat ,
H (iyi bir renktir, G her yerde bulunmaz ve daha pahalı olur ama zaten I-H-G gibi renkleri bizim gözlerimiz pek ayırt edemez)
vs berraklık taki bir yüzük,
atasay, altınbaş vs gibi yerlerde yaklaşık olarak 5.000-5.500tl gibidir, daha pahalı bile olabilir ama mağazadan aldığım fiyatlar bböyleydi
ama sertifikalı satan, güvenilir kuyumcular var, oralarda marka bedeli olmadığı için yüzüğün fiyatı 3.000 lere kadar düşüyor
eğer bütçen bu kadar yüksek değilse, 0,20-0,25 civarı birşey de montürü güzel olmak kaydıyla gayet zarif durur, emin ol :)
ben pırlanta severim ve az buçuk ilgi alanıma girer :114:
ben istiyorum onlara da ufak minik bişeyler alayım, severim ben hediye almayı :114:
balım peteğiimm, gecekuşum göndermişti face ten adesleri ama sonra mesaj attı tekrardan, onları silin, ben tekrar göndericem diye :114:
çok güzel fikir pinkim lavım
kampanyalı fiyatmış, belki o yüzden bu kadar uygundur ama netten pırlanta yüzük alınır mı ki yaa, ben güvenemeyebilirim :26:
bu aradaaaa cümleten merabayın hatunlarııııımmmmm
iyide ben kanserdim zaten. hata falan yok bende. tekrar kist oluştu işte
canım bozma hemen moralini, biyopsi yapıldı mı ki? patoloji raporu falan yok sanırım daha?tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine
sağol yavruşummteşekkr ederim gasomm içiyom mecbur napim :2: hoşgeldinn bu arada
havin kusura bakma ben sadece morel olsun diye söyledim.
teşekkr ederim gasomm içiyom mecbur napim :2: hoşgeldinn bu arada
havin kusura bakma ben sadece morel olsun diye söyledim.
güzel zaten model olarak hoş duruyo tatlım
kızlar geleneksel atasay altın çadırında 8-9-10-11 aralıkta zararına satış yapılcakmış.tek taş 890 lira ve 222 liralıkta hediye para veriyolarmış ama sadece istanbulda imiş bu çadır galiba
tam sorunlar kalmadı derken tam iyi gidiyo derken ufak tefek sorunlar takmıyoruz mutluyuz derken neden ki. niye her defasında bizim başımızdan aşağı kaynar sular dökülüyo. offffff oooof. hiç bişey istemiyorum benyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?