ben koliyi ters çevirip üzerine örtü örtücem onu kullanıcam paramız yok bizimm
alyans bol canım o yüzden kalsın. aşkım şimdi düğün için yine alyans alır kesin. gelir yine bi sürpriz
idare eder işte canım
sağol canım. sende iysindir umarım
canım evet fiyatı çok uygun ama markası ne ? ben inegöl mobilyadan almayı düşünüyorum kızlar, fiyatları çok uygun araştırdım genelde kullananlarda memnun almadıysanız mobilyalarınızı ordan bir bakın bence
lavantacım senin zevkini çözdüm galiba sanırsam yanibu nasıll ?
ay bende anlamaya baslıcam arıtk ne zaman boyle alengırlı bı olay cıkarıyo bana hafıften sezıyorum altından hep suprız cıktı kendısı bugun sehır dısına gıttı yarın doncek eve dogruca dıyor bana bende hedıye alcam onauamrım yakalanmam
Arkadaşlar dikkat ederseniz açılır kapanır kısımları kapalıyken göze batıyor, hemde o açılan kısımlar zamanla bozulacaktır(menteşeleri)
İnternetten mobilya almayın bence, bende netten çok alışveriş yaparım ama açıkcası bu ürüne cesaret edemem
canım benimmevett kız anlamışınnn ayrıca inegöl mobilya evet bizim burda meşhur ve çok uygun fiyatlarıı
yaa ölemi dersinn canım :26: neyse bizde modelini çalarız yaptırıız marangoz amcaya söleriz menteşelerinide güzel yapar
canım benimmevett kız anlamışınnn ayrıca inegöl mobilya evet bizim burda meşhur ve çok uygun fiyatlarıı
netten değil canım gidip görürüz yerinde öyle alırız, netten beğenilebilir sadece
canım ben istanbulsayım ama mağazaları yok galiba burda .. böle bi modelde görmedim hiç ben burdaki mağazalarda
tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine
ne kisti ? gecmıs olsun cnaım nerde kist
bende ankaradayım tatlım ama fiyatları okadar uygun geldiki gider gelirim yani, aşkımda orda zaten oda bakabilirücretsiz sanırım kargoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?