- 20 Eylül 2009
- 359
- 1
- 37
kızlar, pekom un beylerbeyindeki yeri süpeerr, denize sıfır çok hoş bir mekan, bir bakın bence, bizim ki sanırım orda olacak
canım fıyatla ılgılı bı r bılgın varsa paylasırmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar, pekom un beylerbeyindeki yeri süpeerr, denize sıfır çok hoş bir mekan, bir bakın bence, bizim ki sanırım orda olacak
biz üniversiteden tanışıyoruz o benim üst devremdi ben 1 o 2 5 yıl bitecek önmüzdeki hafta.... o erken bitirice okulu geçen nisan celbiyle askere gitti eylülde geldi 5 aycık ben burda azıları okudukça heyecanlanıorum ki onlar gelince ne olacak bilmiorum
öyle canım yaa, nasılsa şimdi almayacağım diye de öyle çok aramıyorum iştebunlar cok hos yataga bayıldım canım prenses yataga
yatak oda takımını görmustum ınternette ıstıkbalın herhalde ama emın degılım
ınsallah gönlune göre alırsın bakalım daha 2012 de neler cıkacak hadı hepımıze kolay gelsın
canım sitesinde bir fiyatlandırma dosyası var, excel tablosu şeklinde, onu indiriyosun,canım fıyatla ılgılı bı r bılgın varsa paylasırmısın
çok teşekkür ederim canım benim ama kına için çok tuzluya patlamaz mı buralar,ben açık hava olsun ama yemekli olmasın kendim organizasyon yaptırayım açık büfe olsun diye düşünüyorum da. hiç fiyat aldığın bi yer var mı?
tatlım bende gıdıp gormedım hıc netten baktım ama organızasyonu ıstedıgın gıbı ayarlayabılıosun yemek falan fılan buldugum yerlerı ole yazdım yani.ben sadece düğün için bakırköy spor kulubu tesislerine baktım 11 mılyar dediler.baskada bı yere bakmadm
rica ederimgasoline tsk ederim canım
kızlar yoğun bir telefon trafiğinden sonra geldim yine
kuzenimle,askerimle ve arkadaşımla konuştum da
tatlım bende gıdıp gormedım hıc netten baktım ama organızasyonu ıstedıgın gıbı ayarlayabılıosun yemek falan fılan buldugum yerlerı ole yazdım yani.ben sadece düğün için bakırköy spor kulubu tesislerine baktım 11 mılyar dediler.baskada bı yere bakmadm
hosgeldın tatlım
canım avcılarda bener restaurant var,bener tesisleri diye arat nette.orasının fiyatları uygundu kokteyl tarzıda oluyormuş. orasıda hoş bir yer.
bir de silivride vardı bi yer 6 milyar falan tutuyordu sanırım yemekli garden dı adı galiba
çok sagol canım benım ya iki yerde çok güzel notumu aldım hemen
hele silivri garden müthiş tatlım ya önünden geçerken ahh çekiyorum hep,keşke düğünüm İstanbul'da olsaydı diye.ahhh ahhhhh
kına için çok pahalı buldum o yüzden hiç söylemedim bile annemlere..
biliyorum canım oraları eskiden haznedarda oturuyorduk,şimdi sinanobaya taşındık.pek içime sinen yerler değil oralar,ondan hiç düşünmedim bile.çok kalabalık olmaz herhalde ama aklımdaki şeyi tam oturtabileceğim bir yer bulamadım love garden varmış küçükçekmecede orası hoş gibi.şöyle açık büfe catering şirketiyle anlaşayım,akşam tören sırasında bi kaç havai fişek patlasın,açık alan olsun istiyorum çok şey mi istiyorum böhüüü böhüüüü
çok sey olurmu şekerim hkettıklerını ıstıosun dur baklm denk gelır mutlaka bı yer
sultancım nbr tatlım,perdeler çok güzel ayrıca takımlarınada bayıldım
selam canımın ıcı ben geldım
ıyım yorucu bı gundu benımkıyle telefonla konusuyorduk ancak vedalasabıldık senın nasıl gectı mısafırler yordumu
begendıne sevındım canım senın hosuna gıden takımlar varmı? sen nasıl perde dusunuyorsun?
yorucuydu tatlım,bide üstüne nişanlımla tartıstık tuz biber oldu.ben rustik perdeleri çok seviyorum canım ole bsy dusunuyorum