Bizde 31 martta tanıstırıyoruz bakalımçok gerginim çokkk Hayırlısı ile bir atlatalım ondan sonrasına bakarız
Canım teşekkür ederim öncelikle.. Ama şöyle ki 7 yıllık bir birlikteliğimiz var. Artık adını koyalım dedik ama abisi ilk kendisinin evleneceğini söyledi, e benimki de küçük olunca bize susmak düştü.. Bakalım annesiyle konuşucam. En azından bi söz yapalım ki milletin ağzı kapansın, biz sözlü 2 yıl bile durabiliriz. Uzuyacak ama hiç olmamasından iyi..
Kız tarafının bir de bu olayı var. İnsanların ağzı torba değik ki.. Ağzı olan konuşuyo işte, ceremesini de biz çekiyoruz
1 senedir birlikteliğimiz vaz erkek arkadasımla. ve 2 hafta sonra istemeye gelecekler beni çok heyecanlıyım yaa. Isteme ve söz bir arada olsun diye konustuk kendi aramızda erkek arkadaşımla. Fazla teferruat falanda istemiyorum zaten. 1 ay sonrasınada nişan olmasını planlıyoruz bakalım :)
ona kalsa eylül-ekimde evlenelim die diretiyo ama ben seneye yaz olsun istiyorum. neyi bekliyoruz ki artık falan filan dil döküp duruyo.. aslında kızlar evlenelim artık diye diretir . ben diretiyorum diyoo . ben biraz korkuyorum sanırım evlenmekten.seviyorum onuama ya hersey kötü olursa şimdiki heyecanımız biterse diye korkuyorum. ve aileler tabiki sonuçta ailesiylende evlenmiş gibi oluyosun onlarlan anlaşamazzam bi sürü kafamda sorularr falan. birde assubay kendisi. şehir şehir dolanmak var ben izmir siz nasıl yapcaaam yaaaa
merhaba kızlar,şimdi biz 5 yıldır çıkıyoruz.aileler eski komşular zaten :) isteme yakında olacak ama erkek tarafı 24 saat uzaklıktan gelecek dolayısıyla söz +isteme beraber isteyecekler ama geçen gün babam olmaz diyordu .bir daha gelsinler söz için diyor.böyle olur mu ki ? e geldiler istediler baabam tamam dedi yüzük takmadan nasıl ocak ? bana yardım eder misiniz?
kızlar bende eylül sonu gibi sözlenebilirim inşallah erkek arkadaşım ve ailesi çok uzakta gelince tanışma isteme söz beraber mi olacak of bu işleri de hiç bilmiyorum ki
kızlar ayın 30unda ağustosta istemeye geliyorlar.sevgiliöm iskenderunlu ben erzurumdayım o yüzden önce isteme ardından 2 eylülde nişanım var.isteme de ne giyebilirim hiçççç bilmiyorum.bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?