2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
uzun zaman oldu giremiyorum kk ya ara ara bakmaya çalışıyorum ama yazmak ne mümkün
bu sefer biraz bulantılı ve sancılı geçiriyorum ama iyiyim çok şükür

oğlumda 2 haftadır peşpeşe hastalıklar atlatıyor, önce kusma ve ishal şimdi ateş soğuk algınlığı derken günler nasıl geçiyor anlamıyorum...

okuduğum kadarıyla zammbak doğum yapmış.. gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişlerin
duygucum sen de geri gelmişsin canım çok sevindim seni gördüğüme

bir de hamileler artmaya başlamış hadi hayırlı işler kızlar

umarım herkes iyidir, kimsede bir yaramazlık yoktur

Son düzenleme:
Bebeğimi kaybettim. Kalbı durdurduğu için bugun sonlandırdılar gebeliğimi minik prensesimle opuyoruz hepinizi geçmiş yapamadım herkes ıyıdır umarım.

canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş demek
inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin daha olur
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

aysre geçmiş olsun.. bana doktor taylol hat vb. şeyler içme bebekte çarpıntı yapar demişti ama mayıs ayında artık büyüdüler demekki birşey olmuyor.
ela iyi dün hiç kızarmadı, ilaç vermedik geçiyor galiba.. annem yine biraz üzüyor beni.. ela hasta oldu ya, yıllık izin alıp yanında olsaymışım iyi olurmuş.. ben de biliyorum herhalde de yurtdışından müvekkil gelmiş toplantı var aylar önce ayarlanmış nasıl alayım onu bilmiyorum
iris sıvı sadece kabine alınmıyor, valize alınıyor.
ice daisy dişler hayırlı olsun:)

Napiyonuz okudugum kadariyla kimsnin durumu ic acici degil
Tull allah diger evladina saglikli uzun omurler versin sabir diliyorum
Aysre sanada cok gecmis olsun poyraza dikkat et onada bulasmasin ins
Iris hecc karismazmi herif bu aralar limoniyiz bende sabir tukendi cok sinirli ve tahammulsuzum bu aralarberayin aglama modlari tam gaz disleri fena ve sizin gibi haftasonu piknikte usuttu sanirim burnu akiyor hirilti var ates yok aferin veriyorum baska ne vereyim coldmix ne damlami? umayimada gecmis olsun bendede bi halsizlik iki gundur pofff:26:
Feliz gecti gitti insaallah elanin hastaligida
Zambakcim acil sifalar diliyorum hemen atlatip gecsin gitsin bu gunler unutun bu olumsuzluklari insaallah
Dido cok fena bu cadilar yaa
Tatliskom kolay gelsin sen hemen becerirsin bu isleri bi haftaya kalmaz ustalara tas cikarirsin
Alsencim sanada cok gecmis olsun kolay gelsin islerin icin de
Msoe bakici durumlari nasil alistinizmi birbirinize en onemlisi mira napiyor sevdimi gerci yanima geliyor demissin ama detay bekliyoruz
Aklimda kalanlar...
iki gundur halsiz gecmeyen basagrisi sonbaharin vermis oldugu ic kararmasi tahammulsuzluk uyku uyumak istemi bendeki durumlar...operim hepinizi

seval cold mıx okalıptus içerikli damla ama direkt buruna uygulamıyorsun çoçugun kıyafetine yada yastıgına damlatıyorsun burnunun açlmasıı için,

Slm kızlaar nasılsınız, bende artık sizdenim, hem ağustos hem eylül annesiyim :)
Gebelik günleri geride kaldı şükürrr :)
Herkes 3.yü doğurursun diye dalga geçiyor, amann Rabbim büyük konuşturmasın ama bana kimse geblik ve doğum demesin.
He bu arada 2.yi düşünenlere bir tavsiye, 2. doğum kolay oluyor, 3 saatte oğlum dünyaya geldi.
Son 1 saat suni sancı aldım sadece, yani kolay oldu gibi bişey...

kızın ateşi çok yüksek ya, bu da mı 6. hastalık acaba:26:
sabahtan beri ateşi 39-39.3 civarında, başka bişeyi de yok burun akması vs. biraz ishal gibi, ama az. ilaç da anca 38.3 e indiriyo, daha düşmedi. bakacam yarın öğlen hala inmezse dooğru hastaneye.

yok canım ya bitmedi, halıları da silecem işte ev zaten güya profesyonel ekip tarafından temizlenmiş. bi de ben temizliyorum, içime sinmedi onların yaptığı. bi de burda zaten pek dikkat etmiyolar sanırım zaten temizliğe gelen kadınlar da. süpürüp silip çıkıyolarmış, onda zaten bişe yokki.
e hadi işallah, moral verdin valla. adapte olmak filan bilmiyorum fena gitmiyo da, çocukla gidince tam bi eziyet. birinden biri illa bi problem çıkarıyo, anlamıyolar tabi. bi de o kadar işin içinde yemek yap, temiz tut, mümkün olduunca yerleş filan sıkıyo insanı. yoksa gençken gelsem şahane olurdu tabi, yemek derdi yok bi sandviç ye yeter, bi oda da kiraladınmı tamam. bi de kociş işe başladı, bütün abuk subuk işler bana kalıyo, yoksa daha zevkli olurdu tabi.
oh ohh, yarasın bal. en çok 1 yaşını geçince bu bal işine seviniyorum valla. korkudan veremiyodum, artık veririm. burda da vardır ya kekik balı
o bi dolu insanı alayım ben canım. hemen memlektime dönebilirim yani, tam anca düzenimi oturtmuşken bozmak mantıklı değil çünkü. eğer tr de kaybedeceğim bişey olmasaydı gelirdim tabi koşa koşa da, ben zaten orda hedeflediim yere gelmiştim. ya da baya yaklaşmıştım, ama durumumdan memnundum

okurken dedim ki suyu içmiş heralde olsun ya bişe olmaz ondan. benim de korkum şu: burda klozetler tr deki gibi diil, yarısına kadar su dolu duruyo, elini daldırcak bi gün merak edip
papatyaaaaam
uçakğın içine almazlar, ama bavula koyabilirsin. sırt çantasına alırsan atmak zorunda kalırsın ama

Günaydın topikolar:)
Bugün daha bir pozitif uyandım. Ela iyi, ateş de kızarıklıklarda geçti..
Ceyda, seval geçmiş olsun, çabucak iyîleşsinler.
Seval aferinin çocuklar için olanı mı var?? Ben kendim bile oek içmem onlardan sinîr sistemine ve kalbe zarar verebiliyorlar. Mayıs ayında hasta olduğumda bana içme demişti doktor sütten geçip çarpıntı yaparmış.. Beraya vermeden iyice araştır bence..
Aysre nasıl oldun??
Umayın da burnu akıyordu ilerlemez inşallah..

canım benden sana tavsiye ne olursa olsun kapısını açık bırakmayacaksın inşallah öyle bir vukuat işlemezz.. bavula mı alabiliyoduk işde vardıı öyle bişeler boru değilmişim demekki iriss

çok sevindim elanın iyi olmasına inşallah bi daha yaşatmaz Allah annenle nasıl düzeldinmi

günaydınnnn topik hastalıklar geçsin gitsin güzel bir gün olsun

didooo ne oldu senin süt izni

Selam sevgili topikolarımmmmm
Biz hala biraz sümüklüyüz , öksürük ve ateş yok çok şükür.....Coldmix iyi bişey sanırım ,gece çok tıkanmadan uyudu - ilk bikaç saat bayağı mızıkladı ama sonrası iyiydi.-

yine uykusuz bir geceden sonra günaydınlar...
bizimki gece leri guguklu saat gibi saat başı ağlayıp duruyo artık geceleri kabus gibi olmaya başladı zombi gibi işe geliyorum

Cok sagol aysrecim alalim bizde su coldmixi..
Feliz bize dr vermisti bilmiyodum du bi arastirayim evde de hep bulundururum
Bizimki de hala tikanik ihlamur ve bal icirmeyi dusunuyorum..ama aktivitemiz yerinde maasallah topik kendine gel biran evvel hepimiz döküldük yaa çıksın gitsin şu hastaliklar

günaydn canm 15 ay oldu canım kasıma kadar devam yaniii çok zor da olsa aldımm

canım süt iznini birleştirerek mi kullanıyorsun bizim daire başkanı buna pek sıcak bakmadı ama daha önceki arkadaşlar hep öyle yapmış bende öyle yapıyorum şimdilik bir sorun çıkmadı benimde kasımda bitiyo

kız olacak o zaman - hemen bilmişlik yapayım -

ben valize de almıyolar diye biliyodum da nerden biliyodum onu bilmiyom

seninki de karışıyo demek

ilerlemedi ama bitmedi de sümüğe devam

yine uykusuz bir geceden sonra günaydınlar...
bizimki gece leri guguklu saat gibi saat başı ağlayıp duruyo artık geceleri kabus gibi olmaya başladı zombi gibi işe geliyorum

sizin de mi diş geliyor

hee al bacım al ,işe yarıyo bizde

evet canım birleştirdim bizim de müdür laf söyledi ama cazgırlık yapınca birleştirmeme bişe demedi cuma mı gitmiosun sende benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…