Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok çok sevindim senin adına ya süper birgün senin için
neler yapıyorsun bakalım:lepi:
Nasıl sevindim anlatamam canım.
allahım bir daha ayrılık yüzü göstermesin hep mutlu olun inşallah.
Enişde ne süprizi yapcak merakla bekliyorum valla.
Kendini stresten uzak tutucaksın canım.İlaç çözüm değil.Daha yaşın kaç ki ilaca bağımlı kalasın.Çok iyi araştır ve öyle kullan derim.Çok geçmiş olsun tekrardan
anti depresanlar en fazla 6 ay kullanılır sakın bağımlılık yapma kendine sonra uzun süre kullanınca büyük hasarlar bırakabiliyo
SAOL CANIM BENİM NAPİM FATURLARALA UĞRAŞIYORUM BUGÜNDE O KADAR YOĞUNUMKİ
SAOL CANIM AMİN AAA BEN ONU UNUTMUŞTUMkaydirigubbakcemile3
BAK ŞİMDİ HEYECANIM DAHA FAZLA ARRTTTII:)
iyiyiz sen nasılsın?
sessizlik canım nasılsın
esmer herşey bir şekilde çözüme ulaşacak canım eninde sonunda iş bulacak canım ya bozma moralini sakın
esmer canim sevindim eskigi gibi olmamana
meltem hamd olsun bende iyi olmaya calisiyorum
siyahinci antidepresif almandan önce belki bi doktora görünsen nasil olur
bencede tehlikeli bir konu cünkü
Yok kızlar öyle devamlı ilaç kullanmasını seven biri değilimdir zaten... Kafaya takmamak mümkün olmuyo işte..Stress Stress
selam kızlar
bende 2011 istenecek ve sözlenecek gelin adayıyım Allah kısmet ederse inşallah :kedi:
sizin söz gününüz bellimi?
selam kızlar
bende 2011 istenecek ve sözlenecek gelin adayıyım Allah kısmet ederse inşallah :kedi:
Hoş gelsin aramıza canım...
Benimki belli gibi.
2010 Ekim sonu kasım başı gibi aileler tanışıcak.
Söz tarihinede karar verilecek muhtemelen kasım sonuna kadar söz olucak allahım nasip kısmet ederse.
selam kızlar
hoşbuldum canım :)
inşallah herşey gönlünce olur
az kalmış gelip tanışmalarına şimdiden heyecanlısındır sanırım opuyorumnanaktan
Hoş qeldin canımmm opuyorumnanaktan
Biras kendini anlat istersen canım tanımak isteriz seni ...
Yaşlarınız , işleriniz ne zamndır birliktesiniz
Sİzin söz tarhiiniz belli sanırım. Bizimki tarih olarak tam belli deqil 2011 Sonbahar die düşünmekteyiz sewdicewqimin işi olmadıqı için tam tarih koymadık şimdilik nasip kısmet diyorus bakalım ALLAh bize ne yol qösterecek
hoşbuldum canım :)
biz 7 aydır sevgiliyiz ben 22 sevgilim 26 yaşında güzellik uzmanıyım suan iş aramakdayım sevgilimde yurtdışına çalışmaya gidicek hayırlısıyla
bizim 2011 yaz sonuna doğru isteme ve sözümüz olucak Allahın izniyle :asigim:
seninde inşallah sevdiceğin yakın zamanda iş bulur söz tarihinizi belirleriniz :)
bende sizleri tanımak isterim bahsedermisinz biraz kendinizden?