2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

günaydınnn kıslarrr hepinize mutlu qünler opuyorumnanaktan
Nasılsınız bakalımm ?

Essss ve Perisko aramıza hoşqeldinizz kızlarr :1hug:
Essss_cim başınız saqolsun canım, ALLAHım qeride kalanlarınıza sabırlar we uzun ömürler wersinn inşş :Saruboceq:
Nekss canımm çok sewindimmm, ALLAH tamamına erdirsinn inşş :Saruboceq:
Sessizlik canımm çok qeçmiş olsunn şimdi nasılsın canım ?
Gelelim bendeki qelişmelere buyrunnnnnnnnn

C.yesi iki dirhem bir çekirdek qiyinip süsülenip aşkımın yanına qittim... C.tesi yarım qün çalışıyorus biz annemee yalan söyledim yine qeç çıkıcaz qeç qelirim dedimm. Kadında napsın hayır diyemez yha tamam dedi. Neyse qittim kızlarr ama nasıl anlatırlır bilemiyorum bu durum, sanki onun yaptıklarına ceza olarak qibi istemeden ona laf sokar oldum bile bile kırar oldumm... AŞkımsa sürekli alttan alan modda bende şımarık kızlar qibi sürekli kırmalar acı sözler... Çok üzdüm onuu çok qiderken öpmedim bile mnibüstede çıkardım yüzüqü aşkımada msj attım yarın qel al yüzüqünü bitti dedimm... Aşkım dio yapma bize bunu nolur, ben seni bu kıracak üzecek naptım dio dinlemiyorum hem canımı yakıyorum hem canını... Sonra dedim ne yapıyosunki bizim için ben seninle olmaya dewm edeyim ? Artık hiç umudum yok bitirdin tükettin bizi... Dedi aşkım ilk kendimden başlıcam düzeltcem kendimi yeterki sen benimle ol herşey düzene qircek ws ws tmm dedimm...
Dedi yarın buuluşuyor muyuzz tmm dedimm... Ewe qeldim anneme dedim yarın mutfak dolaplarını silip ben çıkıcam dışarı qezcem sıkıldım ewde annem yine tmm dedi...
Dünde çıktım Adapark'a gittik ben adaparkı alışweriş mezrkezi sanıyodum ( Cahillik iştekaydirigubbakcemile3) önüme tam qitmeyi istediqim ama bir türlü qidemediqim yer çıktı o adar mutlu oldum ki anlatamam çocuklar qibi sewindimm...
Ben hata yaptıqımı çok qeç anladım kızlar o kadar pişmanım ki yaptıklarıma anlatamam... Onun beni bu kadar sewmesi benim ona olan sewqim bunu haketmedi. Biz bi yola çıkmayı düşünüyoruz nasıl böyle bir hata yaptım nasıl yakıştırdım kendime hiçç bilmiyorum... Bundan sonra daima onun yanında onu suçlamadan, kırmadan destek olarak kalıcam. Bunların hepsinin bir süreç olduqunu cefa çekmeden sefa sürülmediqini unutmuş qibi dawrandım. ALLAHım affetsin beni
Birde kızlarr ben artık anneme yalan söylemek istemiyorumm. Annem biliyo ama ben demedim ki böyle böyle die komşumuz saqolsunn... Napim nasıl açıklım bana bi akıl werin canlarımm

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınızzz?

Nekss inan o kadar sevindimki adına anlatamam

Sessizlik çok geçmiş olsun canım ya

Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz

Esmerr adaparka yakın mı oturuyorsun?

Teşşekkürler kızlar iyiym ben çok saoLun sizler nasılsınız bayanssulusmile

Yakınmışım dün fark ettim canımm kaydirigubbakcemile3 Minibüsle yarım saatçik sadece kaydirigubbakcemile3 Yakın qeldi bana kaydirigubbakcemile2
Sen yakınsın qaliba adapark a canım ?

günaydın kızlarr

essmer cim ne yapmış öyle yahu çocuğa yazık günah .biraz burnunu sürtmüşsün belki ama ya ne yaprsan yap deseydi ne olucaktı peki kimi zaman hepimiz yapıyoruz ama çok şükür boşverip geçmiyorlar biz kızlarda az değiliz valla ya:)

kızlar nialaya ne olmuş ben okuyamadım çok geride sanırsam?

Aklıma qeldikçe yazıyorum :1:

Biz bayramda İzmit'e qitcez annem izmitlidirde :) Dayımın kızının nişanı olabilir... Dedim aşkıma biz qitcez İzmit'e die, Aşkımda sen qitmesen olmaz mı , beni yalnız bırakma falan dedi, ben dedim aşkım sen qel İzmit'e die. Tesadüf onunda arkadaşı dilowasında oturuyomuş çaqırıyomuş ne zamndır qel kal die... Canımda para olursa qelirimm hem arkadaşımı qörürüm hem biz qörüşürüs dedi.. İnş bi aksilik çıkmazsa aşkımda qelcekk.. İnş bişe çıkmazda sewdqimle bayramda birlikte olurus :Saruboceq:

Son düzenleme:
[QUOTE=tatlikis;15605605]günaydın kızlarr

essmer cim ne yapmış öyle yahu çocuğa yazık günah .biraz burnunu sürtmüşsün belki ama ya ne yaprsan yap deseydi ne olucaktı peki kimi zaman hepimiz yapıyoruz ama çok şükür boşverip geçmiyorlar biz kızlarda az değiliz valla ya:)

kızlar nialaya ne olmuş ben okuyamadım çok geride sanırsam?[/QUOTE]

Oturup aqlıcaktım nolcaktı yha kaydirigubbakcemile3 İşte sewdiqini biliom yha birazda suçlu yha hemen şımarıklık yaptım işte...

Canım Nilay babasına açıklamış durumu bayanssulusmile Babası 2 ay içinde düqün demiş... Sözlü , Nişanlı bekletmem seni demiş. Kardeşi olaya el atmış kaydirigubbakcemile3 işler hal olmuş ekşm sonu qibi aileleri tanıştırcaklarmış ALLAhın izniyle zemuszemus
Doqrumu anlattım mı Nilaycımm
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
[QUOTE=tatlikis;15605605]günaydın kızlarr

kızlar nialaya ne olmuş ben okuyamadım çok geride sanırsam?

Oturup aqlıcaktım nolcaktı yha kaydirigubbakcemile3 İşte sewdiqini biliom yha birazda suçlu yha hemen şımarıklık yaptım işte...

Canım Nilay babasına açıklamış durumu bayanssulusmile Babası 2 ay içinde düqün demiş... Sözlü , Nişanlı bekletmem seni demiş. Kardeşi olaya el atmış kaydirigubbakcemile3 işler hal olmuş ekşm sonu qibi aileleri tanıştırcaklarmış ALLAhın izniyle zemuszemus
Doqrumu anlattım mı Nilaycımm
kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

heheh
aman hep bunları yapıyoruz beraber olduğumuzdada hep ağlıyoruz biz zaten

ayy çok sevindim nilaın adına ya ne güzel haber bu böyle umarım herşey gönlünce olur nilaycım

esmer hosbuldum sagol canım amin..
güzelim olayı cok bılmıyorum ama sevgılınle sorun vardı snaırım cozmussunuz tekrarlanmaz ınsallah.
annene soyleme konusunda eger anlayıslı bırıyse annen yanı rahatca konusabılıyosan al karsına sakın bı zamanda kıms eyokken anlat anne senınle paylasmak sıtedıgım bsıey var dedı daha once soylıycektım ama soyleyemedım de ıste anlat guzleım kımın nesı nerde tanıstınız ne kadrdır var nerelı vsvs zaten konusma akar gıder yakın zmanda evlılık gıbı bı durum varmı canım ??? varsa hıc bekleme konsu bıran once annenle

Ben geldimm

Çok teşekkür ederim kızlar...
İnanın karmakarışık duygular içindeyim...

Artık evde herkes biliyor.Elimde tel olsa kimse ses etmiyor.
Hatta kardeşim dün birtek senin mi sevgilin var elinden de telefon düşmüyor diye esprii bile yaptı.

Dün yine sevdiğimleydim.İşleri allaha şükür yolunda kızlar.O kadar seviniyorum ki.Annesini aradk haber vermek için.Sevdiğim dediki ilanlara nilay başvuruyor ben bir şey yapmadım.Annesi tele beni istedi.Güldük konuştuk.Hayırlısı olsun dedik.

Sevdiğim dedi biz şuan bir çemberin içindeyiz kimsenin bizi etkilemesine izin verme.Unutma biz olmasak onlar olmazdı diye.Birde demez mi ben düşündüm 2 ay içinde düğün yapabiliriz diye:)Dedim oldu hayatım deli sevdiğim benim ne olcak.

Sonra dün bana birlikde alışveriş yaptık yine.Artık alıştı laf etmiyor.Benimle birliktee dolaşıyor mağaza mağaza canımdan can o benim.

Ben geldimm

Çok teşekkür ederim kızlar...
İnanın karmakarışık duygular içindeyim...

Artık evde herkes biliyor.Elimde tel olsa kimse ses etmiyor.
Hatta kardeşim dün birtek senin mi sevgilin var elinden de telefon düşmüyor diye esprii bile yaptı.

Dün yine sevdiğimleydim.İşleri allaha şükür yolunda kızlar.O kadar seviniyorum ki.Annesini aradk haber vermek için.Sevdiğim dediki ilanlara nilay başvuruyor ben bir şey yapmadım.Annesi tele beni istedi.Güldük konuştuk.Hayırlısı olsun dedik.

Sevdiğim dedi biz şuan bir çemberin içindeyiz kimsenin bizi etkilemesine izin verme.Unutma biz olmasak onlar olmazdı diye.Birde demez mi ben düşündüm 2 ay içinde düğün yapabiliriz diye:)Dedim oldu hayatım deli sevdiğim benim ne olcak.

Sonra dün bana birlikde alışveriş yaptık yine.Artık alıştı laf etmiyor.Benimle birliktee dolaşıyor mağaza mağaza canımdan can o benim.

hoşgedin canım ayy ne güzel ya
umarım 2 ay içnde evlenirsiniz herşey gönlünüzce olur tatlım:3:

Esmerr canım annen anladığım kadarıyla komşudan az çok duymuş olayı.

Sana bir şey söylemediğine göre belliki anlayışlı.Al anneni karşına.Anne seninle paylaşmak istediğim bir konu varde.Senden gizlemek saklamak istemiyorum de.Daha önceden söylemek isterdim ama çekindim de.Eminim anlayışla karşılıcaktır.

Ama şunlarıda göze al tabi.Bazı şeyleri bilmeleleri inan bana pekde kolaylık sağlamıyor.En azından yüzük parmağa takılana kadar.

Back