2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

straptez olacak. altını çok katlı falan istemiyorum düz yada işlemeli.
üstü yine aynı şekilde daha ağır istiyorum zemuszemus

Benim gelinlik zevkim sürekli değişiyo,ama straptez olmayacak büyük ihtimal,burdaki gelinliklerin hepsi kk dan kızlar şimdi sizin ekledim şimdiye kadar gözüme çarpan gelinlikler bunlar a.s

Eklentiler

• $lllf.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 13
  • $2762.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $HusniyeModa_KREM-(13).jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $HusniyeModa_KREM-(14).jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $ysmn628.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 15
bunlarda güzel ama altını çok işlemeli istemiyorum üst model ağır olacak.

Son düzenleme:
bunlarda güzel ama altını çok işlemeli istemiyorum üst model ağır olacak.

Senin arşivde güzel ama çoğu uzun boylu kızlara yakışacak gelinlikler benim naçizhane fikrim,artık herkes sade gelinliğe yöneldiği için acayip sıkıldım bu durumdan,önceden sanatçıları eleştirirdik en güzel gününde sade özensiz diye ama artık bizde sadeliğe yöneldik a.s o gün gelsinde hayal kurmak istemiyorum dün idealimdeki alyansı bulamadım sevgilimle bayağ bi üzüldüm mesela :çok üzgünüm:

[B]Sipaydi[/B] albümünü inceledim qerçekten çok zewklisinnn çok qüsel modeller war

canan baştaki e sonaki çok güzel:)

günesay annem ile ablam biliyor ama onun akrabaları felan biliyor bitek aabimle babm bilmiyor onlar görücekler diye ve evden pek çıkamıyorum malesef o yüzden buluşma sorunu yaşıyoz

kızlar sizin ne güzel tarihleriniz belli ya ne güzel heyecanlar bunlar darısı başıma ne diyeyim artık

Zaten yaşayacağınız duygularının hayali üzerine yoğunlaşın.
herşeyi zamanında daha net oluyor.
ben o albümü açalı çok oldu ama aklımdakiler değişmedi zemuszemus
nişanda sadeydim tam tersi düğnde sade istemiyorum ama hem üstü hem altı işlemeli olup karman çormanda istemiyorum. bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

albümünü inceledim qerçekten çok zewklisinnn çok qüsel modeller war

teşekkür ederim canım bayanssulusmile
[/B]

sipadii çok zevklisin valla gelinliklere bayıldım heleki 1 .olan çok güzel

Günaydin kizlar. Nasilsiniz? Speedy canim hosgeldin :1hug: sorularina bende cevap verecegim ama önce bir dün ki günümü anlatmak istiyorum.

Dün ise gittim sabah 9da bir toplantimiz vardi. Is yerinde sorunlarim oldugunu anlatmistim zaten. Ben ve benimle birlikte baslyan yeni bir kiz daha vardi patronumuz ve patronun yardimcisi yani 4 kisiydik. Patron sonradan geldi toplantiya.

Üc kisi otururken konusuyoruz sonra bunlarin konusmalarindan anladim ki dün bunlar benim hic bir haberim olmadan bir toplanti yapmislar bazi seyleri kararlastirmislar. Ben bunu ögrenince sinirlenmeye basladim. Öylesine haksizlik ediyorlar ki kim olsa dayanamaz.

Sonra patron geldi iste nasilsiniz felan diye sordu. Benim sinirden elim ayagim titriyor suratim o bicim asik. Dedim en son cikisimi almak istedigimden beri durumumda bi degisiklik olmadi. Yanimda ki kiz da cok bilmislik tavirlarini takiniyor. Daha cok sinirleniyorum.

Sonra müsterilerin paylasimini kararlastirmislar. Bana pazartesi günü suan yeni gelen kizda olan müsteriyi vereceklerini söylediler. Ama önce benim büromda ki iki bayanla konusmasi gerekiyormus patronun. Yanimda ki kiz 'aa o zaman benim sadece bi tane müsterim mi olacak' demesin mi birde.

Neyse dedim sus bir sey söyleme sadece kafami salladim. Meger ona basta bana verilecegi söylenen müsteriler verilecekmis. Ben dayanamiyorum odadan cikmak istiyorum artik kalp atislarimi bogazimda hissediyorum.

Sonra patron geldi yüzü kip kirmizi anladim ben bizim büroda bi sorun oldu diye. Bisey demedi ama sadece dedi ki pazartesi günü italyada ki müsteriyi ben alicam diye. Toplanti bitti ben gidiyorum büroya dogru patron benim önümde. Iceri girer girmez büroda ki bi bayan bagirmaya basladi 'ben ona yardim etmeeem ben o müsteriyi almaaam benim yeterince isim vaar'.

O kadar kötü oldum ki oofff dedim telefonumu aldigim gibi ciktim bürodan kendimi disariya attim. Agliyorum ve ablami aradim ne yapacagimi sasridim böyle böyle durumlar dedim dayanamiyorum artik aglamaktan zaten zor konusabiliyorum. Oda sonra dedi iste lafi fazla uzatmadan sadece söyle ki kendimi iyi hissetmiyorum eve gidicem doktora gittikten sonra da haber ederim size diye öyle cik git eve dedi.

Sonra eve geldim babamla tekrar konustum babam yine pek hosnut kalmadi bu durumdan. Ama artik canima tak etti kizlar. Ben kendimi deli yerine koydurtmam. Esit davranmiyorlar haksizlik ediyorlar dayanilir gibi degil suan ki durum. Doktora gittim oda beni neurolojiye havale etti bugün oradan randevu almam lazim. Sinirlerim alt üst oldu.

Zaten üzerimde baski var evliligim icin para biriktirmem gerekiyor bunu biliyorum. Ama bu yüzden de her gün her gün o timarhaneye katlanmak istemiyorum. 2 bucuk ay icinde 4 kilo verdim. Is yerinde 9 saatte hic bir sey yemiyorum eve geliyorum bi tabak yemek yiyorum ama hic istahim yok. Cok kötüyüm ama kimseylede konusamiyorum.senağlamasenağlama

Allah razi olsun ablamlar ve sevdigim bana cok destek ciktilar. Hele kurban oldugum bitanem sözleriyle mesajlariyla konusmasiyla bana gercekten cok destek oldu o kadar kötü bir gün olmasina ragmen onun var olusu bana umut verisi yanimda olusu günümü daha cekilir kildi. Allahima sükürler olsun ki hayatimda kendisi.

Neyse kizlar cok uzattim lafi kusura bakmayin ama artik iyice doldum yani belki suan beni anlayamazsiniz ve önemli olan isin olmasi ve para biriktirmen diyebilirsiniz inanin haklisiniz ama psikolojik olarak dayanamiyorum artik. Sevdigimde Allah razi olsun calisip para biriktireyim diye hic bi türlü baski yapmiyor üzerimde. Tam tersi senden daha önemli hic bir sey yok bu hayatta diyor. Yerin dibine batsin o is diyor. Canim benim o bana destek cikmasa napardim bilmiyorum. :kedi:

Ekimin sonunda cikisimi alicam kizlar. Burda öyle bir yasa var cikisni aldiktan sonra bir ay daha mecburi olarak o firmada calismak zorundasin. Yani kasimin sonunda tamamen kurtulmus olucam Allahin izniyle. Lütfen dua edin kizlar hayirlisi olsun ve bende bana huzur veren ve istekli olarak calisabilecegim bir is nasip eylesin Rabbim insaAllah. :Saruboceq:

Dün ki günümde böyle gecti kizlar.

Speedycim tekrar sana dönmek istiyorum. Konumuza hosgeldin. Bu günleri atlatmis biri olarak tavsiyelerine nasihatlerine her zaman acigim kendimce. Benim sözüm Allahn nasip ederse Haziran yada Temmuzda olacak 2011 de yani. Burda ki bi kac arkadas 2010da sözlenecek ama benim ki gelecek yaz olacak insaAllah. Neden o kadar gec diye sorarsan ben yurt disindayim ve ancak yazlari türkiyeye gidiyoruz. Dügünüde Allah nasip ederse 2012 bahar da düsünüyorz. Nisan yada mayista olabilir demis müstakbel kayinvalidem. Ama nisan ne zaman ve nasil olur onu hic bilemiyorum. Yasimiza gelince ben mart 89 luyum oda subat 86li.

Simdilik benden bu kadar en az pazar gününe kadar evdeyim daha sIk ugrama sansim olacak sanirim...

Coook uzattim dimi kizlar. Ama son günlerde pek takip edemiyordum acisini cikarmis oldum tüm derdimi paylasmis oldum sizlerle.

Birde bugün de niyetlendim borcumu tutuyorum kizlar eger is cikisimi alrisam ve daha uzun evde kalirsam daha fazla tutarimda simdilik haftada bir gün tutayim diyorum. Allah kabul eder insaAllah. Bugün kendimi toparlayabilirsem bi kac ev islerim var onlarida yaparim insaAllah.

Evet bu kadar yeter degilmi...

a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…