• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Birlikte oturmamızda söz konusu gerçi ben kabul etmedim böyle bir şeyi,anneside tamam o zaman demiş,ama düğün zamanı yine dile gelir diyede çok korkuyorum :(

sanırım ondna canım aman bi geçeydi ağzım yara içinde sabah bi kalktım:(
ne güzel kızlar sizlere öyle özeniyorumki
allah bozmasın

Amin canım..

O bekleme süresini çok iyi bilirim.
Bizimki daha kısaydı sevdiğimin annesini ziyarete gitmişti askerden gelince.Ama ne kadar zordu beklemek.Ben duygularımı pek açığa vurmam sevdiğim tam tersi.Ağladım diyordu hani pek alışık değilim erkeğin ağlamasına pek inandırıcı gelmiyordu.

Ogün doğum günümden kalan çiçekler elimde saatlerce dolaştırdım.Sonra otobüse bindim.Elimde çiçekler.Normalde sevdiğim eve bırakmıcaksa otobüs kalkana kadar bekler.Ogün beklemedi.Arkamı bir döndüm yok.Millet biniyor otobüse ben indim.Aradım dedim ben indim gidemiyorum.Gözlerim doldu ama ağlamıyorum.Sonra sevdiğim geldi sarıldım el ele tutuştuk yürüyoruz ama hiç konuşmuyoruz.Sonra banka oturduk sevdiğim gözlerime baktı.Başladık ağlamaya.Hadi ben ağlıyorum neysede sevdiğimde karşımda ağlıyor içini çeke çeke.Ben kendimi unuttum bu sefer sevdiğimi teselli ediyorum.Hey gidi hey ne günlerdi.

kizlar sahi görümce elti kayin ne durumda ?

benim bi büyük bi kücük kaynim birde eltim olacak : ))

Benim görümce daha 16 yaşında :)
Erkek kardeşi var o da 19 unda.. Onun bi kız ark. var Bir tv de programa çıkıyo güzel sanatlar da okuyor..Annesi hiç istemiyor kızı..Kızla tanışmadım ama bu gidişlede kısmet olmıcak herhalde..

öyle yaptım bende ben nasıl annemi bırakıp ona geliyorsam oda annesini bırkıp bana gelsin :))))
Babası aslında sadece kayınvalide diyorum istiyorum bir yandan ama benimde babam yok benimde annem yalnız hani hasta olsa Allah korusun bakıma ihtiyacım olsa birlikte oturunca annemi alıp evime getiremem ama ayrı olursa sorun olmaz

Benim sevdiğim benim gibi iki kardeş.

Bir ablası bir kendisi.Ablası evli ve batmanda görevli polis kendisi eşiyle birlikde.
Birde annesi var babası vefat etmiş sevdiğim 11 yaşındayken...

Sevdiğimin annesiyle pek arası yoktur.Anneci değildir kendisi.Hatta beklemeyelim teyzem istemeye gelsin bile dedi ama ben kabul etmedim.Anneni bekliyelim dedim...

Annesi orduda kendi evlerinde kalıyor.Nisanda gitti ekim sonunda bizim için gelcek.

Sevdiğimin aklında birlik gibi bir düşünce yada orduya gidip kalma gibi bir düşünce yok.Zaten kendi hayatta istemiyor benimde bir şey dememe gerek kalmıyor.

Ama annesi olduki istanbula geldi kışın tabiyki bizde kalır misafirimiz olur diyor.Ama şu ayrım var sen birlik oturmuyorsun annem bizim evimize gelcek misafir olarak diyor.

Anneme söyledim bu durumu sakın kısım kadın zaten tek başına saygını asla kaybetme diyor.

Benim sevdiğim benim gibi iki kardeş.

Bir ablası bir kendisi.Ablası evli ve batmanda görevli polis kendisi eşiyle birlikde.
Birde annesi var babası vefat etmiş sevdiğim 11 yaşındayken...

Sevdiğimin annesiyle pek arası yoktur.Anneci değildir kendisi.Hatta beklemeyelim teyzem istemeye gelsin bile dedi ama ben kabul etmedim.Anneni bekliyelim dedim...

Annesi orduda kendi evlerinde kalıyor.Nisanda gitti ekim sonunda bizim için gelcek.

Sevdiğimin aklında birlik gibi bir düşünce yada orduya gidip kalma gibi bir düşünce yok.Zaten kendi hayatta istemiyor benimde bir şey dememe gerek kalmıyor.

Ama annesi olduki istanbula geldi kışın tabiyki bizde kalır misafirimiz olur diyor.Ama şu ayrım var sen birlik oturmuyorsun annem bizim evimize gelcek misafir olarak diyor.

Anneme söyledim bu durumu sakın kısım kadın zaten tek başına saygını asla kaybetme diyor.

Bende bir kadın sadece annesi saygısızlık etmek istemiyorum,benimkinin annesi ile arasından su sızmaz annesine asla karşılık vermez ama benim kayınvalidede kızına çok yardımcı oluyo maddi anlamda ve ben kızına yardım edecek diye yanında oturmak istemyorum evlerinin biri kirada kirasi görümceme gidiyo,ona para gidecek diye ben kayınvalide ile oturmak istemiyorum açıkcası kızlar,biz evlenince kiracılar çıkacak ve biz o eve geçicez kaydirigubbakcemile2

Bende bir kadın sadece annesi saygısızlık etmek istemiyorum,benimkinin annesi ile arasından su sızmaz annesine asla karşılık vermez ama benim kayınvalidede kızına çok yardımcı oluyo maddi anlamda ve ben kızına yardım edecek diye yanında oturmak istemyorum evlerinin biri kirada kirasi görümceme gidiyo,ona para gidecek diye ben kayınvalide ile oturmak istemiyorum açıkcası kızlar,biz evlenince kiracılar çıkacak ve biz o eve geçicez kaydirigubbakcemile2

Senin durumun çok zormuş canım ya.Allah yardımcın olsun.
Bizde allaha şükür öyle bir durum yok.Sevdiğim diyor hatta eğer anlaşamassan annem kalmaz diye.Hiç düşkün değil.Düşünsene kadın bana soruyor üzerine gidemedim sigarayı bırakıyor mu diye.Ama ben ne olursa olsun saygımı asla kaybetmem..Buğün o kadına yarın bana.Asla büyük konuşmam yada davranmam.Kışın eğer gelmek isterse ki istanbuluda sevmiyor başımın üstünde yeri var.Ben zaten işimi bırakmıcam.En azından yardımcı olur bana gelirim yemekler hazır olur.:)

kızlar kaanda annesiyle hiç samimi değildir anneci değildir
ablası ayrıldı eşinden beraber oturuyorlarmışda bana sodu oturur musun diye hayatta dedim oda zaten bende istemiyorum beraber oturmak dedi:)

Kızlar birlikte otururum ama ablası olmasa idi,düşünsenize ben yanında oturuyorum o kızına destek çıkıyo gözüm götürmez biliyorum,ayrı oturalım o istediğini yapsın ben istediğimi kiradaki daire karşı apartmanda bende çalışmayı düşünüyorum,aksamları kayınvalidede yemek yeriz evimize öyle geçeriz diyorum sevgilime hatta :)

kızlar kaanda annesiyle hiç samimi değildir anneci değildir
ablası ayrıldı eşinden beraber oturuyorlarmışda bana sodu oturur musun diye hayatta dedim oda zaten bende istemiyorum beraber oturmak dedi:)

Benimkide öyle istemiyor.
Kızına gider diyor çok fena.
Ama gelirsede misafir olrak başımızın üstünde yeri var.

Back