• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Sen bilirsin canım benim söz nişan bir arada olacak,büyük nişan yapmayacağım için:3:

Yüzükler çok içime sindi bakalım bulabilecek miyim orası var

Ben kayınvalidem ile çok kez görüştüm aramız iyidir,biraz mesafeli benimki

Ama 6 yıldır bana hiç hediye almadı kızlar sizce bunu sorun etmeli miyim etmemeli miyim

etme canım ya benim kaynanada bu sene doğum günümde kolye almıştı görümcemle ortaklaşa. sevgilim söylüyo şunu almak istiyo ama annenden çekindiği için alıpta veremiyo diyo bende boşver eve nasıl sokacağım annem bilir çünkü ne alıp ne almayacağımı anlar hemen boşuna riske girmeyeyim diye kadında beni düşündüğünden almıyo ama düşünmesi yeter

günesay aramiza hosgeldin 2010 da sözlenenlerdensin demek ki cok sevindim senin adina insaAllah hersey gönlünce olur söz günü nasil gecti diye haberdar edersin insaAllah bu tatli heyecanlarin keyfini cikarmaya bak Allah nazardan saklasin insaAllah : ))

asli yüzükler cok hos tabi önemli olan senin ve enistenin karari : ))

Sen bilirsin canım benim söz nişan bir arada olacak,büyük nişan yapmayacağım için:3:

Ama 6 yıldır bana hiç hediye almadı kızlar sizce bunu sorun etmeli miyim etmemeli miyim

Saygı mesafesini korumaya çalışıyodur, yüz wermim şimdiden sonra tepeme çıkmasın die :roflol: :roflol:

Hediye almamasını sorun etme bence, dawranışlarında problem yoksa kendine boş yere dert edinmee kaydirigubbakcemile5

etme canım ya benim kaynanada bu sene doğum günümde kolye almıştı görümcemle ortaklaşa. sevgilim söylüyo şunu almak istiyo ama annenden çekindiği için alıpta veremiyo diyo bende boşver eve nasıl sokacağım annem bilir çünkü ne alıp ne almayacağımı anlar hemen boşuna riske girmeyeyim diye kadında beni düşündüğünden almıyo ama düşünmesi yeter

allah bozmasın ne kadar düşünceli kayınvaliden varmış canım umarım hep böle devam eder bu devirde böyle kaynana az valla canım.

esmer canim olsun bak telefonlariniza kavustunuz yakinda oda insaAllah arayip sorar seni : ))

benim kide cok kiskanc hatta dün is gezisine gittik ya kiskancligindan bi hallere girdi kurban oldugum yok yere durduk yere : ))

ben onu kiskandirma geregi duymuyorum o yeterince kiskaniyo zaten : ))

tatlikis bende iyi olmaya calisiyorum hamd olsun hasretlik cekiyoruz iste : ((

siyahinci meltem sizler nasilsiniz?

esmer canim olsun bak telefonlariniza kavustunuz yakinda oda insaAllah arayip sorar seni : ))

benim kide cok kiskanc hatta dün is gezisine gittik ya kiskancligindan bi hallere girdi kurban oldugum yok yere durduk yere : ))

ben onu kiskandirma geregi duymuyorum o yeterince kiskaniyo zaten : ))

tatlikis bende iyi olmaya calisiyorum hamd olsun hasretlik cekiyoruz iste : ((

siyahinci meltem sizler nasilsiniz?

hımm anladım bende aynen canım şu 6 gün hiç geçmicek gibi valla ya sıkıntıdan patlıcam canım

Benim bu toplamında 3. konuşmam canım buda en uzunu oldu zaten.
Bir kere sevdiğimin yanında konuştum.Bir kere bayramda ve buğün.

Şey çok hoşuma gitti.İşi nasıl diye sordu bana.Sonra sigarayı bırakmaya çalışıyormuş ne yaptı ben çok üsteleyemiyorum dedi.Bende anlattım.Birbirinize çok dikkat edin dedi.Sonra kardeşimin askerliğini sordu ve ben sormadan bende toparlandım bu hafta değil sonraki hafta geliyorum dedi.Nasılsın annen nasıl dedi baban öğrendimi dedi.Sonra kızım ben geliyorum bir şey istiyor musun dedi.Bende canınızın sağlığı dedim.Kendine dikkat et allaha emanet ol hakkınızda hayırlısı olsun inşallah diyerek dualarla kapadık teli.

Ben mesafeli olmayı tercih ediyorum şahsen.Ki annanesi kaynananda burda tele vereyim demese aramazdım mecbur kaldım.Birde diyorki kaynanam küçük halanda burda selamı var.Hey allahım yaa...kaydirigubbakcemile3

Canım hediye konusundada fırsat olmamıştır belki.ama şahsi düşüncemi sorarsan küçükde olsa bir şeyler alabilirdi dile kolay 6 yıl.
Ben kaynana olsam alırım:D:D

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazar değmez inş canım çok korkuyorum sorun olur die aramızda. sevgilim eve girdiğinde günün nasıldı demesi gerekirken napıyo benim gelinim diyormuş sevgilimde anlamadım bu işi gelin oğuldan çok damat kız olayı oldu diyo gülüşüyoruz ama kadın çok üzerime düşüyo bu ara konuşamıyoruz görümcem bize yakın oturuyo arasıra karşılaşıyoruzda o bile diyo sanki kendi evlenecek diyo o kadar istekliymiş kızım o benim falan diyormuş gelinde neymiş diyomuş allah bozmasın inşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

Etmiyorum aslında ama ne bilim arkadaşlarımın sevgililerinin annleri sürekli bişi alıp yollarlar ben daha hiç öyle bişi görmedim,en yakın arkadasım üst kat komsusu çok tutumludur diyo,evlenince 10 bilezik yapcam diyormuş gerçi ama birliktede oturalım dedi,birlikte oturduktan sonra 10 bilezik yapsa ne olur düğünde hiçbir masrafı olamayacakçünkü, bende diyorum herhalde resmiyet olmadan hediye alma taraftarı değil saygı duyarım kaydirigubbakcemile3

saoL canım hemen bakıyorummm kaydirigubbakcemile4

Meltemcim inş hep böyle anlayışlı olur kayınwaliden sana karşı, ALLAH bozmasın canımm

Sessizlik_cim telefon almamız bile o kdar mutlu ettiki çocuklar qibi mutluyum yhaa inş işte bulurda hazırlıklara başlarız hmen lülülülülülü

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazar değmez inş canım çok korkuyorum sorun olur die aramızda. sevgilim eve girdiğinde günün nasıldı demesi gerekirken napıyo benim gelinim diyormuş sevgilimde anlamadım bu işi gelin oğuldandan ok damat kız olayı oldu diyo gülüşüyoruz ama kadın çok üzerime düşüyo bu ara konuşamıyoruz görümcem bize yakın oturuyo arasıra karşılaşıyoruzda o bile diyo sanki kendi evlenecek diyo o kadar istekliymiş kızım o benim falan diyormuş gelinde neymiş diyomuş allah bozmasın inşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ay ne güzel benimki de arada soruyormuş,didip beğenin yüzükleri falan diye ama yinede çok candan değil mesafeli ama görümcemle nazar değmesin çok severiz birbirimizi biz ayrı iken bile hep beni soruyormuş görümcem görüyo musun nasıl gibilerinden kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazar değmez inş canım çok korkuyorum sorun olur die aramızda. sevgilim eve girdiğinde günün nasıldı demesi gerekirken napıyo benim gelinim diyormuş sevgilimde anlamadım bu işi gelin oğuldan çok damat kız olayı oldu diyo gülüşüyoruz ama kadın çok üzerime düşüyo bu ara konuşamıyoruz görümcem bize yakın oturuyo arasıra karşılaşıyoruzda o bile diyo sanki kendi evlenecek diyo o kadar istekliymiş kızım o benim falan diyormuş gelinde neymiş diyomuş allah bozmasın inşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allahım nazarlardan saklasın canım.

Geçer canım geçer hiç merak etme.Kavuşma günü azaldıkça heyecanda artıyor tabi.Allah yardımcın olsun.

sanırım ondna canım aman bi geçeydi ağzım yara içinde sabah bi kalktım:(
ne güzel kızlar sizlere öyle özeniyorumki
allah bozmasın

amin canım ya inş görümcemlede baya iyiyiz 29 yaşında evli bi çocuğu var genç olduğu için daha bi sıcağız annesinden çekiniyorum biraz hepimiz için hayırlısı

Saygı mesafesini korumaya çalışıyodur, yüz wermim şimdiden sonra tepeme çıkmasın die :roflol: :roflol:

Hediye almamasını sorun etme bence, dawranışlarında problem yoksa kendine boş yere dert edinmee kaydirigubbakcemile5

Valla sevgilim askere gitmeden önce ayda bir gidip görürdüm ama askerden geldikten sonra 2,5 yıl oluyo belki 2 kere ya gittim ya gitmedim oda bayramda,askerden önce davranışları da gelinim falan demezdi hoşgeldim kızım derdi,arada mutfaga gider oyalanırdı öyle yani,amaaan vıcık vıcık olmak istemiyorum zaten iyi böyle mesafeyi korumak :lepi:

amin canım ya inş görümcemlede baya iyiyiz 29 yaşında evli bi çocuğu var genç olduğu için daha bi sıcağız annesinden çekiniyorum biraz hepimiz için hayırlısı

Bende aynı senin gibi işte benimki de 29 yaşında ve bir çocugu var ama bize uzak oturuor yaklaşık 12 saat kaydirigubbakcemile3

Back