kısmetse cumartesi günü sözleniyorum:asigim:
TEbrikler senin adına çok sevindim duygularını hemen alalım :)
Kaç yıllık bir ilişki,kaç yaşlarındasınız,ne iş yapıyorsunuz kendinide tanıt bu arada :)
Sonunda bu topicte yakın zamanda sözlenicek biri çıktı.kaydirigubbakcemile3 Hayırlı olsun arkadaşım tanıt kendini.a.s.
Yüzük bizim aramızda taktığımız yüzüklerimizin altını Bizim taş yok tabi ama modeli aynı çok beğenerek almıştık. Altını daha güzelmiş.:asigim:
kız bu ne böle:) bir nefes alsın kız soru yağmuruna tuttun kızı hemen
kızlar bu arada kendi aranızda sözlenenler yüzükleriniz altın mı gümüş mü ve fiyat aralığı nedir acaba bir şey daha var ödemeyi nasıl yaptınız onunkini sen seninkini o mu aldı özlellikle meltem sorum sana canım ?
Evet gümüşü biraz daha sönük,bizim gümüş yüzüklerdede taş yoktu çizgi vardı,Ama alyansım böyle olsun istiyorum.Netten beğendim umarım kuyumcuda bulabilirim :)
canım ben en başta istemedim sonra ben üniversiteyi kazanınca tekrar sordu tamam dedim kuyumcuya giriyorduk dur dedim ne yapıyorsun sen dedim yüzük alıcaz dedi dedim yürü gümüş alalım sözlenince ne anlamı kalacak bari bu gümüş olsun sözlenince nasılsa altın olacak gerek yok dedim o aldı yüzükleri bana cüzdanımı ellettirme gibi adeti yoktur tek taşım vardı zaten onu daha önce almıştı Şeniz
evet canım bizimde aynı çizgi var. Geçen bunun komple beyaz altın olanını gördük ortası taşlı onu çok beğendik sevgilimle.:asigim: Ama şimdilik taşsız ve gümüş olanlarla idare edicez önümüzdeki 3-4 sene.kaydirigubbakcemile3
Sonunda bu topicte yakın zamanda sözlenicek biri çıktı.kaydirigubbakcemile3 Hayırlı olsun arkadaşım tanıt kendini.a.s.
evet canım bizimde aynı çizgi var. Geçen bunun komple beyaz altın olanını gördük ortası taşlı onu çok beğendik sevgilimle.:asigim: Ama şimdilik taşsız ve gümüş olanlarla idare edicez önümüzdeki 3-4 sene.kaydirigubbakcemile3
sizde kendi aranızda sözlüsünüz sanırım
fiyatları ne kadar kızlar
Kız gitmiş bile sorularım mı kaçırttı acaba kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim kızlar çok heyecanlı ve güzel söz alışverişi yapıyoruz kaç gündür koşturmaca bunun heyecanı böle ise evlilik nişan düşünemiyorum:1rolleyes: ben 11 aydır beraberim ama sanki 11 sene geçirmişiz gibi yaşadık hayatı bazı olaylardan dolayı sürekli beraberdik 3gün üst üste beraber sbahladıgımız oldu ailecek ilişkimizi bu zamanlr yaşayamadık herkez biliyodu ama arkadş gibiydik aynı ortamda çünkü başka sorunlarımız vardı ama çok ii tanıdık birbirimizi işte 2 hafta önce istemeye geldiler ama kız evi naz evi siz siz olun öle bir kerede varmayın sonra hehe 1 kerede aldım kzı demesinler neyse geldiler istediler dedeme biz bi düşünelim dedirttirdimgecen hafta yine geldiler hayırlı olsun denildi bu cumarteside söz aralık 5 nşan yapıcaz düğün salonu bakmaya gidicez akşam çok heyecanlııııı darısı başınıza diyim bu arada 23 yaşındayım heyecanımdan yarım yamalak anlatmış olabilirim :asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?