• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

[QUOTE=tatlikis;15502530]onun yanında giyinmemi istiyor tekken olmaz diyor:([/QUOTE]

Bencil şeyy noLcakk :mymeka:

Sende ona öyle yap kızz... Kısasa kısas qörsün anyayı konyayı.

nekss netten değil benim resim pc de yüklü o zaman ne yapcam :)

CANIM BAK RESİMLERİ PCNE KAYDET SONRA CEVAPLA BUTONUNA GEL
VE
AŞAĞIDA BUNU GÖRÜCEKSİN
Eklenti ayarları
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg
RESİMİNİ EKLE CEVAPLA BUTNUNA TIKLA CANIM

Sağolun kızlar ya ben de çok mutluyum.opuyorumnanaktan Bizim de 2 sene 3 ay oldu annemle yeni tanıştılar daha önce telefonda konuşmuşlardı bir kez. Ben onun bütün sülaleyi tanıyorum bizim de babam dışında bütün sülale biliyor ama şimdilik 2 kuzenim ve bir de işte geçen annemle tanıştı resmi olarak.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
[QUOTE=tatlikis;15502530]onun yanında giyinmemi istiyor tekken olmaz diyor:(

Bencil şeyy noLcakk :mymeka:

Sende ona öyle yap kızz... Kısasa kısas qörsün anyayı konyayı.
[/QUOTE]

ARTIK KIŞ AMA ETEK ELBİSE GİYİCEM GÖRSÜN O UYUZ

benim annem düğünlerde görüyo benim öncemi bilen vardır aranızda annem duymuştu yani biliyoda konuşmadık düğünlerde görüyo ters ters bakıyo sevgilimde şu annen birgün bakışlarıyla öldürecek beni diye korkuyorum diyo eyvahedigeldismile

Hımm... Benim annemde biliyo ama bende konuşmadım daha,konusu qelsin söyliycem ama nasıl :bbo:

CANIM BAK RESİMLERİ PCNE KAYDET SONRA CEVAPLA BUTONUNA GEL
VE
AŞAĞIDA BUNU GÖRÜCEKSİN
Eklenti ayarları
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg
RESİMİNİ EKLE CEVAPLA BUTNUNA TIKLA CANIM[/QUO

Eklenti ayarı dediğin link ekle diyo o dimi

CANIM BURAYA CEVAP YAZIYOSUN YA BİRAZ AŞAĞIYA İN DİĞER SEÇENEKLER YAZIO ORDAN GÖRÜCEKSİN LİNKDE EKLEYEBİLİRSİN TATLIM Bİ YAP BAKALIM

Hımm... Benim annemde biliyo ama bende konuşmadım daha,konusu qelsin söyliycem ama nasıl :bbo:

bende bazen cesaret geliyo yeter artık konuşalım diyorum içimden bi konu açılsın hemen söylicem diyorum sonra pıssssssstttt diye sönüyorum ama istemeye yakın bir zamanda söylerim nasıl olsa biliyo
:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $p1020462.webp
    $p1020462.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
Başardım sağol tatlıkıss üstüne tıklayın büyük oluyo,çook istiyorum ben bu yüzükleri ya :)))

Son düzenleme:
başardım sağol tatlıkıss üstüne tıklayın büyük oluyo,çook istiyorum ben bu yüzükleri ya :)))

ne demek canım
umarım allah gönlüne göre verri
b başka yöntem daha var dağ gibi bişey var ya orayada linkini yapıştırabilirsin o zamna büyük olur tatlım

Sevgilim sapsarı altın yüzük taksın istemiyorum,o yüzden yarı sarı altın sarı beyaz altın istiyorum ve de bu yüzük biz lisede iken söz yüzüğü takmıştık kendi aramızda o modele benziyo o yüzden ben bu yüzüğü çok istiyorum :)

Son düzenleme:
thankss Büyük ihtimal bu modelden alcam :)

ne güzel canım allah gönlüne göre versin tatlım

kızlar bu arada kendi aranızda sözlenenler yüzükleriniz altın mı gümüş mü ve fiyat aralığı nedir acaba bir şey daha var ödemeyi nasıl yaptınız onunkini sen seninkini o mu aldı özlellikle meltem sorum sana canım ?

Back