valla bizim aldığımız yer sevgilimini babasının çocukluk arkadaşıydı unkapanında gümüşçülük yapıyordu ikisine 30 lira vermişti hayatım tanıdık olduğu için .Bir de içine ismimizi ve o günün tarihlerini yazmışt gümüşçü. Tanışmamızın 2. yıl dönümüydü.:1hug:
Hayırdır CADIARZU
böyle ilk bir kaç yıl içinde sözlenen nişanlanan evlenenlere çok özeniyorum ya bizim 2 yıl 3 ay oldu öyle kendi aramızda takılıyoruz. Bazen diyorum keşke daha geç tanışsaydık okullarımız bitmiş onun askerliği ve işi olmuş, ben de işe girdiğim vakit tanışsaydık dyorum.mafoldumben
böyle ilk bir kaç yıl içinde sözlenen nişanlanan evlenenlere çok özeniyorum ya bizim 2 yıl 3 ay oldu öyle kendi aramızda takılıyoruz. Bazen diyorum keşke daha geç tanışsaydık okullarımız bitmiş onun askerliği ve işi olmuş, ben de işe girdiğim vakit tanışsaydık dyorum.mafoldumben
Canım sıkkınn :çok üzgünüm:
Canım sıkkınn :çok üzgünüm:
biz ne yapalım 3 sene 3 ay oldusenağlama
benimd eöle hiç iş yapasım yok ya
sana ne oldu
Dertler anlatıkca azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalır ama opuyorumnanaktan
Ben ne yapayım 6 yıl oldu eyvahedigeldismile :sinifsinif: :gitme:
Kafam çok karışık kızlar ya..
Neyse sonra konuşuruz yemeğe çıkıyorum görüşürüz
Ben ne yapayım 6 yıl oldu eyvahedigeldismile :sinifsinif: :gitme:
Kafam çok karışık kızlar ya..
Neyse sonra konuşuruz yemeğe çıkıyorum görüşürüz
Aneemm baya olmuş sizin de bizim de toplamda o kadar olucak kısmetse o günleri görürsek 6. senede planlıyoruz bişiler anca.
yaza düğün düşünüyorum valla kızlar daha önceki ilişkimde 2 senede birlikte oldugum bi insan vardı deli gibi seviyordum güya annem bilioyu babamda ben hiç bişi saklamam sizde saklamayın özellikle annenize anlatın çünki kesinlikle bizim göremediğimizi onlar görüyor annem çok diyodu sana göre degil die kuru ekmege razıydım onunla deli gibi aşıktım güya ma tanıyamamışım megee bana göre biri değilmiş annem haklı çıktı bu ilişkimde en başından daha ona evet demeden annemin onayını aldım hersey düzenli güzel gitti içim daha rahat daha çok tanıma fırsatı verdi annem belki duymusunuzdur evlenecegiiz inanı ilk gördüğünüğzde işte benm evlenegecim insan dfermişiniz ya aynısı bizde ilk gördüğümüz an oldu
yaza düğün düşünüyorum valla kızlar daha önceki ilişkimde 2 senede birlikte oldugum bi insan vardı deli gibi seviyordum güya annem bilioyu babamda ben hiç bişi saklamam sizde saklamayın özellikle annenize anlatın çünki kesinlikle bizim göremediğimizi onlar görüyor annem çok diyodu sana göre degil die kuru ekmege razıydım onunla deli gibi aşıktım güya ma tanıyamamışım megee bana göre biri değilmiş annem haklı çıktı bu ilişkimde en başından daha ona evet demeden annemin onayını aldım hersey düzenli güzel gitti içim daha rahat daha çok tanıma fırsatı verdi annem belki duymusunuzdur evlenecegiiz inanı ilk gördüğünüğzde işte benm evlenegecim insan dfermişiniz ya aynısı bizde ilk gördüğümüz an oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?