Hoşbuldum tatlm..Kıskançlık sarmış burayı..Bende çok fenayım bu konuda ama sağolsun sevgilim..ondan sıra bana gelemdi bi türlüüklava:
pardon canım nişan yüzükleriyle karıştırdım
Ordaki amacım kıskandırmak değildi aslında.
O ilk ve son oldu zaten.
Biz huylarımız konusunda ilerledikçe şekillendik.
Hani birbirimizi çok iyi tanımadan başladık zaten.
Ve çok kısa sürede çok şey aştık.
Bu ilişkinin ilk bir ayında yaşanan bir olaydı.
Ve erkeği erkekle kıskandırma durumunu bende onaylamıyorum.
biz yüzük takıyoruz ben annemlerin yanında takamıyorum ama yüzüğümüz var yani aramızda taktık o hep takıyo hiç çıkarmıyo bide sevgililer gününde tek taş almıştı takınca ikisini takıyorum çok güzel bi duygu kendi aramızda olmasına rağmen
kıyafet konusunda çok aşırı değiliz biz yerine göre mesela düğünlerde istediğimi giyebilirim işe gelirkende pot ve frikik vermemem lazım kriterlerimiz yer ve mekana göre değişiyo bizimde
allaha çok şükür aşkımın karışma huyları yokturr, çok anlayışlıdır benimm canımm :asigim:
Mini etekte giyerim, qöqüs dekolteside yanındayken asla bişe demez... Onun yanında deqilsem sadece daha dikkatli ol die söyler... Zaten bende çok açık qiyinmemeye çalışırımm yerimseniben
biz konuda denqeyi bulduk sanırımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kızlar ben de size son gelişmeleri yazayım bari.kaydirigubbakcemile2 Geçen hafta küçük bir ameliyat geçirdim ve erkek arkadaşım da illa tutturdu size gelicem seni görmem lazım diye anneme dedim o da gelsin dedi ve geçen perşembe bize geldi babam işteyken böylece annemle de tanışmış oldu.opuyorumnanaktan Kahve filan yaptım onlara içtiler karşılıklı daha sonra yemek filan yedik beraber annemle baya bir sohbet ettiler. Annem de sevdi baya hayatımı çok mutluyum. Bitanem de ilk kez bize gelmiş oldu bu vesile ile.:asigim:
kıyafet konusunda çok aşırı değiliz biz yerine göre mesela düğünlerde istediğimi giyebilirim işe gelirkende pot ve frikik vermemem lazım kriterlerimiz yer ve mekana göre değişiyo bizimde
Kızlar ben de size son gelişmeleri yazayım bari.kaydirigubbakcemile2 Geçen hafta küçük bir ameliyat geçirdim ve erkek arkadaşım da illa tutturdu size gelicem seni görmem lazım diye anneme dedim o da gelsin dedi ve geçen perşembe bize geldi babam işteyken böylece annemle de tanışmış oldu.opuyorumnanaktan Kahve filan yaptım onlara içtiler karşılıklı daha sonra yemek filan yedik beraber annemle baya bir sohbet ettiler. Annem de sevdi baya hayatımı çok mutluyum. Bitanem de ilk kez bize gelmiş oldu bu vesile ile.:asigim:
bayanssulusmilebayanssulusmile
Törpülenmesi gereken bir huy kesinlikle...
Benimki pek kıskançlık sayılmazdı aslında ama belkide içden içe vardırkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?