2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Esmerr_ aileni sevmiyorum hoş olmamış,ani çıkışlar kolaydır,ama tamiri zordur lmaz:

Tatlıkıs inşallah çabucak akşam olur hepimize pazartesi sendromu yaşıyorum bende :)

esmerr_ aileni sevmiyorum hoş olmamış,ani çıkışlar kolaydır,ama tamiri zordur lmaz:

Tatlıkıs inşallah çabucak akşam olur hepimize pazartesi sendromu yaşıyorum bende :)

ayy inşallah canım geçen sefer çok kötü oldum bayılma,mide bulantısı yaşadım umarım bu sefer o kadar kötü olmam ama mide bulantısı yine var ve kasıklarım,karnım,belim kopuyor ve fena halde uykum var gözlerim kapanıyor yani
biran önce akşam olmalııı.

Canlarım kabul ediyorum ailesine öyle demek hataydı
Ama benimde hassas olduqum konular war özen qöstermeli die düşünüüyorum nasıl onun hassas olduqu şeylere ben daha özenli olmaya çalışıyosam... 100 defa söyledim belki benim okulum 1 kasımda başlıo die, akşam demesin mi sen okula hanqi qünler qidiosun :mymeka: Bu kadarda olmaz yani... Buna benzer şeyler beni anlattıqım qibi anlasa problem yok ama yoookkk illa beni karalayıp öyle cewap wercek... Artık anlamıo benimde tepem atıyo atıncada böyle oluyo neyseki küs deqiliss, we o hiç bişe olmamış qibi dawranıo Konuşcakmışız en kısa zamnda yüz yüze...Tabi arkadaşlarından wakit kalırsaa senağlama

esmer kötü bi durum ya

kızlar akşam rüyamda bebeğim oluyodu yuvarlacık suratlı kız bebeği ay ne tatlıydı var ya ama annemler bebeğim olduğunu bilmiyorlardı gizli bir olaydı ablamda yanımdaydı kocamda şuanki sevdiceğimdi ama onun işi varmış diye yanımda yoktu şimdi rüya tabirlerine bakacağım bakalım ne demek

Bende erkek bebek qörmüştüm, paşamla bizimmiş askerden qeldiqi qün doquyodu hatta kaydirigubbakcemile3 bak o qeldi aklıma...
Güzel bir rüya canım benimm inş hayırlara wesile olurr :1hug:

kızlar kız bebek doğuran bekarsa kısa zamanda evleneceğine işaretmiş, yine kız bebek doğurdunu kocasını iyi yerlere geleceğini,işlerini iyiye gideceğine işaretmiş:dance:

Bekarın doğum yapması evlenmesine delalet eder.ohaoldumsmilezemuszemussositososito
Doğum yapmak sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir.
Güzel bir bebeğin doğması çok güzel bir haberdir.
Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder
bunlar rüya tabirleri
:ecrin_bebek:

Hayırlısı meltemim hayırlısı neyse o olsun hakkınızdaa kaydirigubbakcemile5

Hadi hayırlısı meltem

banada genelde hep kız bebek görüüğümde kızgon haber diyolar ama bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…