- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim yine kızlar işlerin yoğunluğundan bi çıkıp geliyorum:)
unuttum gitti aman boşverin sizler nasılsınız bakalım
aşklarınızla herhangi bir sorun yok dimi
günaydınnnnn canlarımmmmm , herkese mutluu qünlerrr....
Asilcariye topiqi mis qibi kokuttun kızz kaydirigubbakcemile3
Bende sewdiceqimle buluştuqum zamnlarda banyo yapmaya dikkat ederimm , Makyaj yaparımm, qüsel temiz we ütülü şeyler qiymeye dikkat ederim.... Onun yanına qiderken awondan aldıqım parfümü sıkarımm, Roll-on sürekli kullanırımm... Kıl, tüq işlerinide tabiki hallederimm kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr nasılsınız
Selam kızlar nasılsınız 1 haftadır giremedim nete anca bugün girebildim.
Selam canım iyi akşamlarr a.s.
Nasılsınn ?
Deprem oLdu hissettin mi :gitme:
Günaydınnn fıstıklarrr
Almor_um qeçmiş oLsunnn canımm
Çok yoqun bir qüne yine merhaba dedimm yhaa kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri qitmediqim yer kalmadıı...
Iyısyle kötüsüyle bir hafta sonunu daha qeride bıraktıkk...
Gelelim qelişmelere buyrunnnnnnnnn
Aşkım halasının oqlundan tel bulmuş :) bende yeni tel aldımm artık konuşabiliyorusss... Bu qüzel olan tarafı , bu çocuk beni anlamıo laflarımı çarpıtıp duruyo ne yapcam ben bununla yine tartıştıkksonra aradımm hiç bişe yokmuş qibi konuşuo iyice dellendimm... Yine sinirlendirdi beni yhaa
klava:
anacım ne kadar takmamaya çalışsamda sürekli aynı konular yüzünden tartışmaktan we nasıl oluyosa sürekli benim haksız çıkmamdan sıkıldım...
Arkadaşlarıyla konuşabilmek için 3000 sms yapcakmış ben nie yapamıyorum 3000 benim arkadaşlarım yok mu ? Hep bizden kısar arkadaşlarını ön sıraya koyar :gitme:
Dün akşam yine 10:30 olmuş daha yeni konuşmaya başlamışız walide haımm kaldırıo çocuqu yemek yicez dio... Bunun üstüne qelince bende bir iki bişe söyledimm...hoppp şuçlu yine ben neymiş ben ona inanmıyomuşum onun beni sewdiqine hiç inanmaışım ne alakası war yha anlamadım ki ben ?
Bende daha fazla dayanamayıp arkadaşlarındanda annenden de babandanda hepsinden miqdem bulanı hepsinden nefret ediyorumm dedimm... O da sen şimdiden böyle dersen olmaz dedi bende olmasın dedimm senağlama sonra yazmadım yine yazıo aşkımm ben yemek yicem çıkıyorum die bu seferde defol çık qit beni hep yalnız bırakıyosun yine qit dedimtartışma böylee böyle benim aqlamama kırılmama kadar qitti... Sonrada çık aşkım dedimm yemek ye sonra qörüşürüs dedimm. Tembihlemelerini yaptıktn sonra çıktı qtti...
1 saat sonra aradımm hala yemek yememişler buarda saat 11:30 sokakta ekmek almaya qitmş, nerden aldın ekmeqi dedim 10 dkk onu anlattı konuşmadan kapattım teli... Ben haksızım öyle dememeliydimm... O da sütten çıkma ak kaşık deqil yani... Off off