2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Nerde bu tpiciqinn sahibesiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Geliom qidiom kimse qelmio ayoL kaydirigubbakcemile3 bu nasıl iştirrr huhu sözlenecek kızlarrr nirelerdesinizzzz...

Yoksa sözlendiniz mi kısss delikafadulden

Almor
sharma
siyah_inci
yaowwwsss
Nekss
sessizlik

Danışmadan çaqrılıyorsunuzzz :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

Bu elektirklerinn ben varyaaaaa klava:
Azıcık soğud hava elektr. kesilo ya sinir oldum...

Bu arada esmerimm topiğin sahibesinin nickine dikkat derimm

Son düzenleme:
NoLdu canım benimmm :1hug:

siyahinci burası sessiz diye pek girmiyor şafak panomuzda oluyor genelde:)
ayy canım regl bir sancı bir sancı ölüyorum sanıyorum kendimi yanibirde 8 günüm kaldı iyice sabırsızlaştım heyecanlıyımda:)

Bu elektirklerinn ben varyaaaaa klava:
Azıcık soğud hava elektr. kesilo ya sinir oldum...

Bu arada esmerimm topiğin sahibesinin nickine dikkat derimm

Geçmiş oLsun canımm kaydirigubbakcemile3
ee Nasılsın iyi misinn ? Enişteyle war mı bir qeLişmee a.s.

siyahinci burası sessiz diye pek girmiyor şafak panomuzda oluyor genelde:)
ayy canım regl bir sancı bir sancı ölüyorum sanıyorum kendimi yanibirde 8 günüm kaldı iyice sabırsızlaştım heyecanlıyımda:)

kaydirigubbakcemile dur ben onu buraya çekip bi qetireyimm kaydirigubbakcemile

Bendede çok olurr sıcak bişiler ısıt karnına koy iyi qelirr, bide aqrı kesici al. Ben öçyle yapıorum iyi qelio inş sanda iyi qelirr :Saruboceq:

Son hafta hiç qezmez bilmez miyimm ahh ahh... Ama şunuda söylimm hani diolar yha qelince askerlik başlıo die çok doqruymuş... Şuan en rahat dönemdesiniz inş qeLince sorun çıkmaz çok çokkkkkkkk çokkkkkk mutlu olursunuz hiç ayrılmazsınızzzzzzzz :Saruboceq:

Kesinlikle katılıyorum esmerr_ askerlik asıl askerden gelince,o an ki boşluk ne yapcam ne işi bulcam vs vs gibi akıllarında bitip tükenmeyen sorular var,sanada yansıtıyorlar ister istemez yaşamış biri olarak yazıyorumkaydirigubbakcemile3

Yine dünyaya gelsem yine aşkımı isterim ama bu sefer askerlik okul iş güç derdi bitmiş olsun mümkünse

hadi yaaa
zaten canım biliyorum büyük zorluklar olucaktır kesinlikle alışması felan ama benimki çok rahat ve geniş bir insan hemen alışır kimi zaaman şu huyu beni delirtsede

zaten ilk sorunumuz buluşmama,evde telefonu açamama olucak bakalım sonumuz nasıl olucak

inş.tatlım ama izine geldiğinde artık yeter gitsin diyordum burnumdan geirdiydi her gün tartışma hergün gözyaşı

bend eöle diyorum kuzenlerime felan askerliğini yapmış olsun:)

anadım beni bugün idare ediver yazıcak halim yok hemen buraya nasıl talldın mailine bildirim mi geliyo ne oluyo

Hee yok tatlım ya takibe alıyorum ben takıldığım topikleri kullanıcı panelimde takibimdeki topikler gözüküyor sadece..Benden sonra yazayım veya bakayım farketmiyo biri yazmışsa onu görebiliyorum

anemmm şafak topiğinede giremiom ki adam akıllı işlerden kafamı uzatmaya kadar vaktim oluyor

Yine dünyaya gelsem yine aşkımı isterim ama bu sefer askerlik okul iş güç derdi bitmiş olsun mümkünse..... Kesinliklee...

Adapte sorunu çok önemli yhaa, alışamıyorlar sanki hala askerde benim aşkım öyle dawranıo..
Benim paşamda çok rahat çok qeniş...
Bak bizim daha birikmiş 1 tl miz yok, buqün dio en geç 2 yılda alcam seni :) Nsıl alcaksa...
İnş siz bizim yaşadıqımız sorunları yaşamazsınız canımm... Bu arada ne iş yapıyor ?
İçini karartmak istemedim canım, bunları bil sonra üzülme die söylüyorumm yanlış anlamadın inşş... Bana zamanında kimse anlatmadı şöyle böyle die şimdide o böyle dawranınca deqişti sanıom halbuki askerden qeldi anlamıom NEdennn sonra anlıom ama iş işten qeçmiş oluyo kaydirigubbakcemile3

hadi ya yok canım ne yanlış anlaması benim için daha iyi olur ne tür zorluklarını beni beklediğini bilmem felan yaşayan insandan öğrenmem daha iidir.sonuçta tecrübe kounşuyor dimi ama
makine mezunu gelince açıktan 4 ü tamamlıcak ama okuduğu bölümü sevmşyor babasının zoryla okumuş babasının tasaron firması alçı ,dekarasyon babsıyla çalışıyodu işim hazır felan diyor ama babasıylada hiç ii anlaşamıyor nasl olcak bilmem yani
1-2 ay çalışmıcam diyor sizce normal mi böle demesi
artı bizim buluşma imkanımız çok zor oluyor en basitinden bununla çok sorun yaşıcam :İ(

Geçmiş oLsun canımmm a.s.

Saol canımm
Benim ilişkimde Askerlik sonrasına gelince.. ; Çalışma ve iş konusunda hep güvenmişimdir benimkine.. Kendi parasını harcamayı her zman daha çok sever askerde olmasına rağmen hala isteyemez ailesinden para falan..Utanıyorum ben para isterken demişti bana.. İddia oynuyo ( kızıyorum ona ileridede oynarsın diye ama söz verdi canım sıkıldığı için oynuyorum dedi ) tutturduğu parayla kendisini idare ediyor.. Ailesinden yine istemiyor.. Annesi de demişti bana Tolga dan hiç duymam böyle şeyleri diye..Askerden gelince dinlenmek istiyo biraz ki hakkı diye düşünüyorum..Sonrasında çalışmak zor gelir falan keyfi bilir.. 1,5 Sene sonra benmle evlenmek isteyen kendisi..Tamam bende istiyorum ama durumumuz buna pek müsait olmassa 1 sene daha erteleriz aşkım dediğimde kesinlikle olmaz diyor..Askerdeyken iş konusunda bir sürü planlar yapıyor gelince şöyle yapar para biriktitrirz vs die..Hayırlısı bakalaım evdeki hesap çarşıya uyarmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…