kızlar canım sıkılıyor ya
Nerde bu tpiciqinn sahibesiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Geliom qidiom kimse qelmio ayoL kaydirigubbakcemile3 bu nasıl iştirrr huhu sözlenecek kızlarrr nirelerdesinizzzz...
Yoksa sözlendiniz mi kısss delikafadulden
Almor
sharma
siyah_inci
yaowwwsss
Nekss
sesizlik
Danışmadan çaqrılıyorsunuzzz :roflol: :roflol: :roflol:
NoLdu canım benimmm :1hug:
Bu elektirklerinn ben varyaaaaaklava:
Azıcık soğud hava elektr. kesilo ya sinir oldum...
aboww kız nerden anladın yawww
Bu elektirklerinn ben varyaaaaaklava:
Azıcık soğud hava elektr. kesilo ya sinir oldum...
Bu arada esmerimm topiğin sahibesinin nickine dikkat derimm
Neyi nerden anladım kuzum yaa
siyahinci burası sessiz diye pek girmiyor şafak panomuzda oluyor genelde:)
ayy canım regl bir sancı bir sancı ölüyorum sanıyorum kendimi yanibirde 8 günüm kaldı iyice sabırsızlaştım heyecanlıyımda:)
kaydirigubbakcemile dur ben onu buraya çekip bi qetireyimm kaydirigubbakcemile
Bendede çok olurr sıcak bişiler ısıt karnına koy iyi qelirr, bide aqrı kesici al. Ben öçyle yapıorum iyi qelio inş sanda iyi qelirr :Saruboceq:
Son hafta hiç qezmez bilmez miyimm ahh ahh... Ama şunuda söylimm hani diolar yha qelince askerlik başlıo die çok doqruymuş... Şuan en rahat dönemdesiniz inş qeLince sorun çıkmaz çok çokkkkkkkk çokkkkkk mutlu olursunuz hiç ayrılmazsınızzzzzzzz :Saruboceq:
Bendede çok olurr sıcak bişiler ısıt karnına koy iyi qelirr, bide aqrı kesici al. Ben öçyle yapıorum iyi qelio inş sanda iyi qelirr :Saruboceq:
Son hafta hiç qezmez bilmez miyimm ahh ahh... Ama şunuda söylimm hani diolar yha qelince askerlik başlıo die çok doqruymuş... Şuan en rahat dönemdesiniz inş qeLince sorun çıkmaz çok çokkkkkkkk çokkkkkk mutlu olursunuz hiç ayrılmazsınızzzzzzzz :Saruboceq:
Kesinlikle katılıyorum esmerr_ askerlik asıl askerden gelince,o an ki boşluk ne yapcam ne işi bulcam vs vs gibi akıllarında bitip tükenmeyen sorular var,sanada yansıtıyorlar ister istemez yaşamış biri olarak yazıyorumkaydirigubbakcemile3
Yine dünyaya gelsem yine aşkımı isterim ama bu sefer askerlik okul iş güç derdi bitmiş olsun mümkünse
anadım beni bugün idare ediver yazıcak halim yok hemen buraya nasıl talldın mailine bildirim mi geliyo ne oluyo
Geçmiş oLsun canımm kaydirigubbakcemile3
ee Nasılsın iyi misinn ? Enişteyle war mı bir qeLişmee a.s.
İyiyim canımm gribi kovmaya çalışıyorum üstümdenn guclubacismile
İyiyizz bi iyi bi kötüyüz zaten alışkanlık yaptı artık bu bizdeee
Yine dünyaya gelsem yine aşkımı isterim ama bu sefer askerlik okul iş güç derdi bitmiş olsun mümkünse..... Kesinliklee...
Adapte sorunu çok önemli yhaa, alışamıyorlar sanki hala askerde benim aşkım öyle dawranıo..
Benim paşamda çok rahat çok qeniş...
Bak bizim daha birikmiş 1 tl miz yok, buqün dio en geç 2 yılda alcam seni :) Nsıl alcaksa...
İnş siz bizim yaşadıqımız sorunları yaşamazsınız canımm... Bu arada ne iş yapıyor ?
İçini karartmak istemedim canım, bunları bil sonra üzülme die söylüyorumm yanlış anlamadın inşş... Bana zamanında kimse anlatmadı şöyle böyle die şimdide o böyle dawranınca deqişti sanıom halbuki askerden qeldi anlamıomNEdennn sonra anlıom ama iş işten qeçmiş oluyo kaydirigubbakcemile3
Yine dünyaya gelsem yine aşkımı isterim ama bu sefer askerlik okul iş güç derdi bitmiş olsun mümkünse..... Kesinliklee...
Adapte sorunu çok önemli yhaa, alışamıyorlar sanki hala askerde benim aşkım öyle dawranıo..
Benim paşamda çok rahat çok qeniş...
Bak bizim daha birikmiş 1 tl miz yok, buqün dio en geç 2 yılda alcam seni :) Nsıl alcaksa...
İnş siz bizim yaşadıqımız sorunları yaşamazsınız canımm... Bu arada ne iş yapıyor ?
İçini karartmak istemedim canım, bunları bil sonra üzülme die söylüyorumm yanlış anlamadın inşş... Bana zamanında kimse anlatmadı şöyle böyle die şimdide o böyle dawranınca deqişti sanıom halbuki askerden qeldi anlamıomNEdennn sonra anlıom ama iş işten qeçmiş oluyo kaydirigubbakcemile3
Geçmiş oLsun canımmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?