bende şimdi dominos pizzadan paketos kampanyası çıktı pizzanın yanında patates tavuk var babamla yedik patlıcam şimdiii sempatiksalakcinni
Selam kızlar.. Nasılsınız..
Geçen gün rüyamda nişandan bahsetmiştim ya bu 3 oldu hep nişan üzerine rüyalar görür oldum korkuyorum artık ya eyvahedigeldismile
Bilmiyorum ki tatlım yaa.. yani şuan öyle bir durum yok yakın zmandada yok.. kafamçokkarıştı Ve nezman benmkini rüyamda görsem o gün kavga ediyoruz yaaİyiyim Canım sen?
Bilinç altına yerleşmiş canım ondan...
Annemlere nasıl açıklıcam diye düşünürken 3 gün üst üste bende rüyamda görmüştüm...
Bir keresinde babama açıklıyorum kolunu omzuma atıyor öylece yürüyoruz anlayışla karşılıyor.İkincisinde sevdiğimin annesiyle telde konuşuyoruz uzun uzun.Üçüncüsüde aileler bir araya geliyor ortam kalabalık...
Selam kızlarr ben qeldimmmm
Yaowwwsss hoşqeldinn canımm, Kaç yıldır berabersiniz we yaşlarınızz kaç ? Çok merak ettim yhaa merakımı baqışla olurr muu yerimseniben
Nekss taksime kadar qeliosun beni çaqırmıosunn aşk oLsunn kırıldım walla laelaelaelaelae
Bende öqlende trendy menü yedimm Tawuklu sandwinç yanında patates we fanta ımmm süperdii cokacimcoook
Kızlarr ben geldim morelim bozul ya
Canım biz 3 yıldır birlikteyiz
Ben 22 " O " 20 yaşında :) :delphin:
Kızlarr ben geldim morelim bozul ya
Canım biz 3 yıldır birlikteyiz
Ben 22 " O " 20 yaşında :) :delphin:
Nasıl gidiyo yaowwwws aşk hayatın bayağ düzlttin mi :)
ALLAH ayırmasın canımm , daha nice 3 yıllara 30 yıllara inşş opuyorumnanaktan
Tatlım mrb
Eski konularımı biliyorsun sanırım
Allaha şükürler olsun herşey mucize gibi düzeldi ve şu an çok iyi gidiyor O yaşadığım günleri unuttum gitti laelaelaelaelae
Çok takdir ettim seni aşkının peşinden durmadan koştun vereliniortak
Ömür boyu böyle sürmesi dileğiyle :Saruboceq:
Canım benim sizlerin desteği ile cesaret topladım. :enbuyukkk:
Senin vermiş oldugun örnek beni cesaretlendirmişti evine gitmiştim.:enbuyukkk:
Sanırım Allah bizi büyük bi sınavdan geçirdi Şükürler olsun [/B][/COLOR]MUTLU SON :asigim:
Esmerr_başladımı sevgilin işe :)
Sevenler engel tanımaz
Ki senin yaptıgın hatayı benim çevremde yaşamış bir sürü kız vardı
KAtkım varsa azda olsa ne mutlu bana yapıcı olma taraftarıyım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?