2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

bende şimdi dominos pizzadan paketos kampanyası çıktı pizzanın yanında patates tavuk var babamla yedik patlıcam şimdiii sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Selam kızlar.. Nasılsınız..
Geçen gün rüyamda nişandan bahsetmiştim ya bu 3 oldu hep nişan üzerine rüyalar görür oldum korkuyorum artık ya eyvahedigeldismile

Selam kızlar.. Nasılsınız..
Geçen gün rüyamda nişandan bahsetmiştim ya bu 3 oldu hep nişan üzerine rüyalar görür oldum korkuyorum artık ya eyvahedigeldismile

İyiyim Canım sen?

Bilinç altına yerleşmiş canım ondan...

Annemlere nasıl açıklıcam diye düşünürken 3 gün üst üste bende rüyamda görmüştüm...
Bir keresinde babama açıklıyorum kolunu omzuma atıyor öylece yürüyoruz anlayışla karşılıyor.İkincisinde sevdiğimin annesiyle telde konuşuyoruz uzun uzun.Üçüncüsüde aileler bir araya geliyor ortam kalabalık...

Selam kızlarr ben qeldimmmm

Yaowwwsss hoşqeldinn canımm, Kaç yıldır berabersiniz we yaşlarınızz kaç ? Çok merak ettim yhaa merakımı baqışla olurr muu yerimseniben

Nekss taksime kadar qeliosun beni çaqırmıosunn aşk oLsunn kırıldım walla laelaelaelaelae

Bende öqlende trendy menü yedimm Tawuklu sandwinç yanında patates we fanta ımmm süperdii cokacimcoook

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki tatlım yaa.. yani şuan öyle bir durum yok yakın zmandada yok.. kafamçokkarıştı Ve nezman benmkini rüyamda görsem o gün kavga ediyoruz yaa

Canım biz 3 yıldır birlikteyiz

Ben 22 " O " 20 yaşında :) :delphin
:

Nasıl gidiyo yaowwwws aşk hayatın bayağ düzlttin mi :)

Tatlım mrb

Eski konularımı biliyorsun sanırım

Allaha şükürler olsun herşey mucize gibi düzeldi ve şu an çok iyi gidiyor O yaşadığım günleri unuttum gitti
laelaelaelaelae

Son düzenleme:

Tatlım mrb

Eski konularımı biliyorsun sanırım

Allaha şükürler olsun herşey mucize gibi düzeldi ve şu an çok iyi gidiyor O yaşadığım günleri unuttum gitti
laelaelaelaelae

Çok takdir ettim seni aşkının peşinden durmadan koştun vereliniortak

Ömür boyu böyle sürmesi dileğiyle :Saruboceq:

Çok takdir ettim seni aşkının peşinden durmadan koştun vereliniortak

Ömür boyu böyle sürmesi dileğiyle :Saruboceq:

Canım benim sizlerin desteği ile cesaret topladım. :enbuyukkk:

Senin vermiş oldugun örnek beni cesaretlendirmişti evine gitmiştim.:enbuyukkk:

Sanırım Allah bizi büyük bi sınavdan geçirdi Şükürler olsun
[/COLOR]MUTLU SON :asigim:

Son düzenleme:

Sevenler engel tanımaz

Ki senin yaptıgın hatayı benim çevremde yaşamış bir sürü kız vardı

KAtkım varsa azda olsa ne mutlu bana yapıcı olma taraftarıyım :lepi:

Sevenler engel tanımaz

Ki senin yaptıgın hatayı benim çevremde yaşamış bir sürü kız vardı

KAtkım varsa azda olsa ne mutlu bana yapıcı olma taraftarıyım :lepi:

Aynen şekerim bende yapıcıyımdır

Ben gururundan sevse bile affetmez sanıyordum ama sevgi engel tanımıyormuş
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…