• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Esmerr_çok az görüşüyorsunuz buna çözüm bulman şart ama nasıl,her imkanı değerlendir çağır nete girsin gzden ırak gönülden ırak oluyo cidden eyvahedigeldismile

ben bu söze katilmiyorum acikcasi...

benimle sevdigim arasinda binlerce kilometreler var...
gözümden uzak ama gönlüme taht kurdu...

gün gectikce daha fazla heyecan daha fazla sevgisini hissettiriyor...

yani eger arada gercek sevgi varsa o zaman gözden uzak gönülden irak sözü cok yersiz..

bu zaten iki kisiyide demotive eder umutsuz birakir...

Allaha sükür bende durum öyle degil yani...

esmer canim insaAllah sende de öyle olmaz...

hele ben simdi onu ancak seneye yazin görebilicem..
ama olsun diyorum o bana sevgisinden bir gram eksiltmiyor...
bende ayni sekilde ona karsi...

dedigim gibi gercekten seviyorsan gözden uzak gönülden irak sözüne pay bicmezsin : )

Çeyiz bendede çok kızlar...
O kadar ani olduki herşey aklımın ucundan geçmiyordu.
Ama bende araştırıyorum.Yavaş yavaş başlıcam inşallah.

cok güzel ya : )

hepimiz ayni heyecani yasiyoruz : )

en kisa zamanda bende insaAllah hazirladigim listeyi paylasicam...

belki fiyatlar konusunda siz bana yardimci olabilirsiniz...

ben burdan almicam cünkü...

Sessizlik_cimm bende netten indirdiqim listeyi düzenleyip koymaya çalıştımm (düzenlemeye çalıştımm )

Amin canım inş senin dediqin qibi olur hayırlısıyla düzene qirer inşş herşeyy....
Biz aşkımla askerdeyken daha çok qörüşüyoduk yhha... Tel olmayınca olmuo işte... Ben bu hafta alcam bi tel o da arkadaşından alcakmış tel inş yoluna qirer herşey

Destek olmaya çalışıyorumm ama bazende taşıyorumm :( ALLAHtan aşkım çok anlayışlıdır bana karşı bişe söylemz ama içinide ALLAh biLirr

ben bu söze katilmiyorum acikcasi...

benimle sevdigim arasinda binlerce kilometreler var...
gözümden uzak ama gönlüme taht kurdu...

gün gectikce daha fazla heyecan daha fazla sevgisini hissettiriyor...

yani eger arada gercek sevgi varsa o zaman gözden uzak gönülden irak sözü cok yersiz..

bu zaten iki kisiyide demotive eder umutsuz birakir...

Allaha sükür bende durum öyle degil yani...

esmer canim insaAllah sende de öyle olmaz...

hele ben simdi onu ancak seneye yazin görebilicem..
ama olsun diyorum o bana sevgisinden bir gram eksiltmiyor...
bende ayni sekilde ona karsi...

dedigim gibi gercekten seviyorsan gözden uzak gönülden irak sözüne pay bicmezsin : )

Sessizlik senin ilişkin farklı sevgilin ha deyince gelemez ama esmerr_ayrı şehirlerde bile değil bu çocugun beşmilyonu bile mi yok seven insan şartları zorlar,gerekirse sigara içmez yol parasını denkleştirir yine de sevgilisi ile buluşur.Tabi esmerr_ in ilişkisini bilmiyorum ama sürekli buluşamamaktan dertli onun için dedim yerimseniben

Sessizlik_cimm bende netten indirdiqim listeyi düzenleyip koymaya çalıştımm (düzenlemeye çalıştımm )

Amin canım inş senin dediqin qibi olur hayırlısıyla düzene qirer inşş herşeyy....
Biz aşkımla askerdeyken daha çok qörüşüyoduk yhha... Tel olmayınca olmuo işte... Ben bu hafta alcam bi tel o da arkadaşından alcakmış tel inş yoluna qirer herşey

Destek olmaya çalışıyorumm ama bazende taşıyorumm :( ALLAHtan aşkım çok anlayışlıdır bana karşı bişe söylemz ama içinide ALLAh biLirr

listeyi bi gözden gecirdim dün gece benim kine benziyor yani eve gidince bakarim tekrar : )

canim yanlis anlama destek cik derken hic bir sey söyleme demek istemedim... tabi ki sende o da bu korkulari bu sorunlari konusacaksiniz paylasacaksiniz... ama ben inaniyorum siz istedikten sonra herseyin üstesinden gelirsiniz : )

insaAllah telefon olayinida hall edebilirsiniz... dedigim gibi onun sesini duyabilmek cok önemli cok güzel bir sey...

moralini bozma tamam mi opuyorumnanaktan

cok güzel ya : )

hepimiz ayni heyecani yasiyoruz : )

en kisa zamanda bende insaAllah hazirladigim listeyi paylasicam...

belki fiyatlar konusunda siz bana yardimci olabilirsiniz...

ben burdan almicam cünkü...

Bende başladım kızlar...
Şimdi sözlü olan iş yerinden başka bir arkadaşım haber verdi.
Bakın bunu alcam

152240004.500X500.jpg

5 parça 169 Tl ve teflon.
Normalde tek parça teflon tava 69 tl.
Yani 100 Tlye 4 parça almış oluyorum.
Bu perşemde alıcam allah nasip kısmet ederse.
Çeyizim için ilk aldığım parça olcak:)

Sessizlik senin ilişkin farklı sevgilin ha deyince gelemez ama esmerr_ayrı şehirlerde bile değil bu çocugun beşmilyonu bile mi yok seven insan şartları zorlar,gerekirse sigara içmez yol parasını denkleştirir yine de sevgilisi ile buluşur.Tabi esmerr_ in ilişkisini bilmiyorum ama sürekli buluşamamaktan dertli onun için dedim yerimseniben

sende haklisin tabi canim ama ben yinede esmere positiv anlamda destek olmak istiyorum...

enistenin de kendine göre sebebleri vardir...

buda esmer ve enistemiz icin farkli bi sinav... Allah hayirlisiyla herseyi atlatip güzel bir evlilik nasip eylesin insaAllah..

insaAllah tez zamanda bu sorunlari arkanizda birakrisiniz esmercim...

sen yeter ki moralini yüksek tutmaya calis : )

Tartışma , Kawqa , soqukluk , ne bilim işte böyle şeyler yok aramızda yani c.tesi akşamı yoktu
Şimdi sanki onun tarafında warmış qibi qeLio hani bi kaç qün buluşmadık , konuşmadı yha belki saçma ama böyle düşünüyorumm bazen...

Asilcari çok haklı söylüosunn 5 milyonu bie yok mu derken :(
Bİ kaç kez buluştuk inan yoktu sadece qeLiş parası wardı yanında gidiş parasını ben weriyodumm (Söylenmez ama )
Geçen hafta dedi aşkım benm param yok sen c.tesi iş çıkışı qelsene bizim buraya qörüşelim ama ben qitmedimm :( off off

Benimde sevgilimin teli bozuldu o zamanda işsizdi annesinden para istedi annesi vermedi gitti 2 gün çalıştı 2 ci el bir telefon aldı Şeniz anlsatabildinmi canım siz artık evlilik düşünüyorsunuz bir şekilde bu sorunları aşıp geleceğe dair plan yapmalısınız telefonda konuşmadan mesajlaşmadan nasıl halledilebilirki ben çiftlerin görüşmesi taraftarıyım yanlışta düşünüo olabilirim sonuçta her ilişki farklıdır yerimseniben

Esmer benim sevdiğimde mart ayında geldi...
İnan aynısı gece oturuyor gündüz uyuyordu.
Bu durumdan bende çok rahatsız oluyordum tabi ama sabırla yaklaştım.
İşde bizim tek şansımız vardı hergün görüşüyorduk yol paramızın olması bize yetiyordu.
Ben fazla birşey beklemedim sevdiğimde özveride bulunup hergün ona yolu geldi...

Ama şu var biz askerden geldikden sonra başladık ilişkimize.
Yani ilişkinin ilk heyecanıyla oldu bazı şeyler.Ben inanıyorum kesinlikle atlatcaksınız.

Tartışma , Kawqa , soqukluk , ne bilim işte böyle şeyler yok aramızda yani c.tesi akşamı yoktu
Şimdi sanki onun tarafında warmış qibi qeLio hani bi kaç qün buluşmadık , konuşmadı yha belki saçma ama böyle düşünüyorumm bazen...

Asilcari çok haklı söylüosunn 5 milyonu bie yok mu derken :(
Bİ kaç kez buluştuk inan yoktu sadece qeLiş parası wardı yanında gidiş parasını ben weriyodumm (Söylenmez ama )
Geçen hafta dedi aşkım benm param yok sen c.tesi iş çıkışı qelsene bizim buraya qörüşelim ama ben qitmedimm :( off off

Esmerr_sende hata ediyosun o zman çağırmış git buluş,benim sevgilimde askerde parasız kaldı gönderdim neden iyi günde kötü günde evine gitmek istemiyorsan bile dışarda buluş arayı uzatma canım Şeniz

Benimde sevgilimin teli bozuldu o zamanda işsizdi annesinden para istedi annesi vermedi gitti 2 gün çalıştı 2 ci el bir telefon aldı Şeniz anlsatabildinmi canım siz artık evlilik düşünüyorsunuz bir şekilde bu sorunları aşıp geleceğe dair plan yapmalısınız telefonda konuşmadan mesajlaşmadan nasıl halledilebilirki ben çiftlerin görüşmesi taraftarıyım yanlışta düşünüo olabilirim sonuçta her ilişki farklıdır yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çok doqru söylüyosunn canımm yhaa qörüşmeden konuşmadan oLmaz ki böylee... Belki aşkım işe qirdi am benim haberim yokk (: ALLAhım sen sabır werr yhaa

Esmerr_sende hata ediyosun o zman çağırmış git buluş,benim sevgilimde askerde parasız kaldı gönderdim neden iyi günde kötü günde evine gitmek istemiyorsan bile dışarda buluş arayı uzatma canım Şeniz

Benim bi cinlik yapıp hemen bi buluşma tertip etmem lazımm...
Perşembe kesin bluşuyorumm (İnşş) 1 de okula qidicem proje için sonrada okuldan onun yanına... Patrona işim uzadı derim, annemede aynı :) Tek iş kaldı aşkla konuşmakkk

İşsizlik zordur askerlik zordur hepsini atlattım uzun süreli ilişki yaşayan biri olarak,ama erkekler bizim gibi değil nasıl alışırsa öyle gider,sabretmek lazım ama birazda telkin de bulunmak lazım part time işi bıraktı sevgilim çok sinir oldum ama ondan habersiz her yere cv bıraktım bir ay sonra bu işi buldu,mesela sevgilimin cv sini ben doldurdum bu işe,adam ettim işte bir şekilde kaydirigubbakcemile3

Bende asilcariye gibi düşünüyorum.
İletişimsiz bir ilişki düşünemiyorum.
Yani ben yapı olarak ilitişim halinde olmasak kendi kendimi yer tüketirim.
Sevdiğimde bu huyumun farkında mesela.O yüzden sorun yaşadığımızda kesinlikle ilk fırsatta yüz yüze geliriz...Bu şekilde herşey çok kolay çözülüyor...

Aynı durum benimde başıma geldi.Yol parası dahi yoktu.Annesinden istedi.Annesi gönderdi yeri geldi laf etti.Sevdiğimde her işe atladı bir şeyler olsun diye.Yeri geldi akbilini ben doldurdum.Şirketin tıcket'ı ile yemek yedik.Ama heran görüştük.Şimdi sevdiğim allaha şükür çalışıyor herşey yolunda.Ve haftalık aldığı için harçlığı eksik olmuyor.Şükür atlattık o günleri.Ama şimdi dönüp baktığımızda gülümseyerek hatırlıyoruz.Sevdiğim her zaman söyler hükemetimsin benim sen ne dersen o olur.Az destek olmadın bana.Yerinde başkası olsa katlanmazdı.Hiç düşünmeden geldim yanına çünkü olmadığını bildiğin zaman beklettin olmaz biliyorum diye.Canım o benim ya...Biz 40 yıllık karı kocalar gibi bir çok şeyi el ele aştık aşıyoruzda.İkimizde aileden beklemiyoruz bir şeyleri birlikde yapıcaz allahın izniyle.

İşsizlik zordur askerlik zordur hepsini atlattım uzun süreli ilişki yaşayan biri olarak,ama erkekler bizim gibi değil nasıl alışırsa öyle gider,sabretmek lazım ama birazda telkin de bulunmak lazım part time işi bıraktı sevgilim çok sinir oldum ama ondan habersiz her yere cv bıraktım bir ay sonra bu işi buldu,mesela sevgilimin cv sini ben doldurdum bu işe,adam ettim işte bir şekilde kaydirigubbakcemile3

Burdaki herkesle çok benziyoruz hanımlar.

Sevdiğimin cvsini ben doldurdum.
Bütün uygun firmalara ben gönderdim.
Hergün iş ilanlarına baktım.Hatta artık alışkanlık oldu.
Benim hazırladığım cvyi gönderdi istenilen yerlere.
Birçok yerle görüşmeye gitti.Buğün hava sıcak yoruldum dediğinde surat astım gitmen lazım bizim için diye.İki işe girdi onaylamadım çıktı.İstanbul ortamını bilmiyor ben nerdeyse 4,5 yıldır iş hayatındayım para alamazdı nitekim öylede oldu.
Ve şuan çalıştığı işde benim gönderdiğim bir iş ilanı.Gönderme o ne dedi.Ondan gizli her zamanki gibi gönderdim.Ve akşamına aradılar hemen başlayabilir misiniz diye?Hatta adamlar siteleriyle ilgilenmesini bile önerdiler.Nitekim şimdi yolu uzun ols bile kazanıyor allaha şükür.

Aynı işte kendimi yiyorumm burda :(
Akşam bile ağlaya ağlaya uyudumm :(
İşi olsa hiç böyle olmas biliyorumm, kendim qibi eminim ondann sewqisinden hiç şüphem yok... Aşkım o benim Canımın canı o ...

Erkekler gerçekden bizim gibi değiller.Kesinlikle teşvik edilmeye ihtiyaçları var.Sevdiğim iş konusunu bana bıraktı artık çenemden yorduldu.bir güne o kadar çok görüşmeye çağırdılarki artık o seçer oldu:Dburda kalırmı inanın bilmiyorum.Haber beklediği yerler var.Ama en azından evde oturmuyor ve bu işdede gelecek var kesinlikle...

Aynı işte kendimi yiyorumm burda :(
Akşam bile ağlaya ağlaya uyudumm :(
İşi olsa hiç böyle olmas biliyorumm, kendim qibi eminim ondann sewqisinden hiç şüphem yok... Aşkım o benim Canımın canı o ...

Canım bak hepimiz aynı şeyleri yaşamışız...
Biz aştık eminim sizde aşıcaksınız sen yeterki moralini yüksek tut.
Ama anlayışlı olcam diye de tamamen çekme kendini.
Kırmadan teşvik et...

Back