2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Gerçekden mi?
Bende guzurum mutluluğum nefesim hayatım kelimelerini çok kullanırım.
Ki gerçekden öyle onunla olduğum anlar bambaşka.
Allah cümlemizinkini bozmasın inşallah.

Ewet çok huzurluyum çünkü onunlaa , Hayattaki en büyük şansım o benim Canımıın içi, Cantanemm :asigim:

Yazılanları görünce aşka geldim özledim ben de hayatımı.opuyorumnanaktan neyseki yarın görüşcez.kaydirigubbakcemile5

bizimde tek koyduğumuz kural var birşeyden tartıştığımız zaman tek yapmadığımız şey gece uykuya asla küs dalmayız uyumadan her sorun kapanmış olacak yarına birşey kalmayacak. maşallah diyeyim çok güzel bir ilişkimiz var artık sağlam bir temelimiz var 3 seneyi devirdik. bizimde en çok kullandığımız kelime hayatımın en doğru kararı

Asilcariye_cimm ALLAH bozmasınn , mutululqunuz daim oLsun tatlımm opuyorumnanaktan

Almor_umm 4 sene nedir ki qöz açıp kapayana kadar qeçer bak 3 ay sonra 2011 e qiriyoruzz...

Allah kimseyi sewdiqinden ayırmasın :Saruboceq:

valla öyle hayatımda öyle diyor 2010 bitti 2014'e 3 sene var diyor hepkaydirigubbakcemile3 Biz de bu zaman kadar hiç küsmedik hayatımla ufak tartırşmalarımız oldu ama mutlaka o gün içerisinde çözdük olayı. Seviyorum onu ben çok.:1hug:

ben şimdilik çıkıyorum kızlar sonra gene gelicem beni özleyin anacım.kaydirigubbakcemile3

Dikkat et kendine görüşürüz canım...

Bizde hiç küsmedik şükür.
En uzun konuşmama saatimiz 6 saat.
Oda ben beni bu akşam yok say demiştim sevdiceğime kızıp.
Nasılda üzülmüştü canımıniçi.
Herşeyim o benim hayatımın anlamı canımdan can.
Bende burda yazdıkça özlüyorum.
Yarın görüşcez allahın izniyle.:asigim:

Biz 2 defa küs uyuduk :gitme: uyuyamamıştımm yha aqla aqla bi hal oLmuştumm... ALLAh bidaha yaşatmasınn :Saruboceq:

Çok muTluyum onunla çokkk... Onun anlayışı onun sewqisi bambaşka belkide bizim buralara kadar qeLmemiz onun bu anlayışı we sewqisindendirr... Hiç üzmüyo benii huzurumm mutluluqumm canımın canıı yhha :asigim:

Bizim birlikteliğimiz içinde aynı şey geçerli.
Sevdiceğim bu kadar sabırlı anlayışlı olmasa olamazdık bu halde sanırım.
Çok özledim yarın doya doya gözlerinin içine bakıcam inşallah:asigim:
Bende çıkıyorum canlarım.İşlerim yoğun ama buğün tembellik yaptım.
Son iki gün bu kadar rahat olamam sanırım.
Kendinize dikkat edin...

Yarın inş bizde bluluşcaz :Saruboceq: iş çıkışında almaya qeLcekmiş Cantanemm :asigim:

Fıstıklar bende çıkıyorumm artıkk çok işim warr çokkk sonra qörüşürüss

Saqlıcakla kalın hepinizi çok öpüyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kizlar bu günlerinizin kiymetini bilin gercekten. Bir kac günde bir olsa bile görebiliyorsunuz sevdiginizi.

Allahim sabir ver bize nasil dayancam bilmiyorum gercekten cok zor...

Benim askimda cok sabilir... Her konuda cok sabilir...

Birde ben onun cocukluk askiymisim benimse bundan haberim yoktu hic bir zaman :asigim:

Askim onca sene beklemis sabretmis dayanmis beni bensiz yasamsiz...

Bende iki sene sabredebilirim insaAllah : ))

Hersey gönlünüzce olsun insaAllah kizlar...

Allah kavuştursun sizi de canım bir an önce.opuyorumnanaktan Bizim de 4 sene var ama en azından hafta da 1 de olsa görüşebiliyoruz çok şükür.:asigim:

günaydin hanimlar nasilsiniz?

ben de dün gece erken uyudum kusura bakmayin : )

kizlar sizin sözünüz nasil olacak ?

bi planiniz varmi ?

evdemi olacak yoksa disardami ?

aile arasi olacaksa kimler gelecek ?

birde sözü kim kesecek ? dedeniz amcaniz vs ?

sözde de taki takiliyormu acaba ?

bi fikri olan varmi kizlar : )

hadi hayirli günler.

Ben sadece söz istiyorum büyük nişan yapmayı düşünmüyorum
Oynamayı çok sevmiyorum çünkü
Hatta düğünü bile sadece nikah küçük bir kına ile bitirmek istedim ama sevdiceğimin ailesi
Kabul etmedi hihoyyyt

bende nasil olacak bilmiyorum cünkü bizde sorun yazdan yaza olabilir ancak

eh bir sene sözlü bir sene nisanli ondan sonra dügün nasil olabilir ki ?

söz zaten aile arasi olacakmis...

nisan hakkinda bi fikrim yok iste...

dügüne sira gelince ben ilahi söylenmesini istiyorum yani daha cok dini bir dügün olmasini istiyorum...

ama onun ailesi ve benim ailem nasil karsilar onuda bilmiyorum..

?? ...

Günaydın canım iyiyim saoL. Sen nasıLsınn

Bizim sözümüz ewde oLur die düşünüyorumm çünkü büyük nişan yaparızz bizde adettir... Düqünde nikah we kına istiyorum ama sewdiqim istemio düqüsüz oLmazmış :mymeka: Sanki oynamayı sewiomuş qbi klava: uyusum iştee yhaa kaydirigubbakcemile3

cok sükür canim iyi diyelim iyi olalim isteyim bende oturuyorum : )

bizim sözde evde olacak büyük ihtimal ama kalabalik olacakmis

o öyle diyor yani : (

cok heyecanlanirim onca insan icinde yaa..

nikah olunca kisa sürüyordur heralde dimi ?

yani imza attiktan sonra mesela ne yapiliyo ki daha : )))

inanin hic bi nikaha gitmisligim yok benim : )

slm kızlar, ben sözle nişanı bir yaparız diye istiyorum aile arasında annem kabul etmiyo ablana nişan yaptık sanada yapıcaz ayrımcılık olmasın falan filan bilmiyorum artık.düğünde oynamalı olacak tabi düğün adı üstünde bütün gece oynarım artık kavuşuyoruz artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…