• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ya birşey dicem sencede feriha emire karşı buz dolabı gibi değilmi yok yane emir kıza çok samimi davranıyor ama ferihadan tin yok :19:

Evet bir bakıma öle ama...
Yalanlarından dolayı öle davranıyor bence, yoksa ferihada çok seviyor emiri :69:
Nİşanlandığı hafta nasıl ağlamıştı ya :43::43:

Evet bir bakıma öle ama...
Yalanlarından dolayı öle davranıyor bence, yoksa ferihada çok seviyor emiri :69:
Nİşanlandığı hafta nasıl ağlamıştı ya :43::43:

evet öylede ama hiç olmasa biraz daha güler yüzlü olabilir emir için :93:

tabi çok seviyor emiri ama azda olsa göstersin yahu :52:

Feriha böyle davranırsa seti basmaya kalma NaNcYcE_cimm :60::60::60::60:

Kıss bu hafta olay koptu firihayla emire ayrılık yolu gözüktü ama bilemicemm :50:

evet basmayı düşünüyordum bebişim beraber basmaya ne dersin :60:

hepsi o sarışın tavuk yüzünden yok yani sanki gerçekten aralarında birşey olmuş gibi davranıyor ya bide işte orda deli oluyorum :52:

evet basmayı düşünüyordum bebişim beraber basmaya ne dersin :60:

hepsi o sarışın tavuk yüzünden yok yani sanki gerçekten aralarında birşey olmuş gibi davranıyor ya bide işte orda deli oluyorum :52:

Olabilir bebişim geldiğinde bi ara giderizz :60::60:

Gıcık iştee , nolcak sarışın değil mi ? Aptal iştee :57:

Unutmayıss :60::60::60:

Evet bitanem , çok heyecanlı olcakk :64::64:

evet canım :66:

canısı ben çıkıyorum şimdi yarın yine görüşmek üzere inşallah ayrı gayrı kalmayalım sakın emiii güzel kardeşim benim senin o tatlı canını üzen sevdiçeğin Allahından bulsun...

kendine çok iyi bak çok çok öpüyorum seni :16: :38: :70:

evet canım :66:

canısı ben çıkıyorum şimdi yarın yine görüşmek üzere inşallah ayrı gayrı kalmayalım sakın emiii güzel kardeşim benim senin o tatlı canını üzen sevdiçeğin Allahından bulsun...

kendine çok iyi bak çok çok öpüyorum seni :16: :38: :70:

Tmm canım , yarın görüşmek üzere hadi bende seni öptümmm :16::16::16:

esmerim biçim biçim ölürem esmer için :24:

tatlişimmm hoşgeldin sefa getirdin seni bekliyordum :16:

nasılsın napıyorsun pıtırçığım?

Back