• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Bende emanetin var en kısa zamanda görüşelim onu al :60: Komik dimii :52:

senin bende bi emanetin var onu sana bu durumda geri vermem icap eder diye düşündüm en kısa zamanda görüşelim olurmu...

nasıl??? canım şunuda söylemek istiyorum çok fazla birşey söylemek istemiyorum birşey olursa kendimi suçlu hissederim vallah :52:

senin bende bi emanetin var onu sana bu durumda geri vermem icap eder diye düşündüm en kısa zamanda görüşelim olurmu...

nasıl??? canım şunuda söylemek istiyorum çok fazla birşey söylemek istemiyorum birşey olursa kendimi suçlu hissederim vallah :52:

tmm buna benzer bişey yazcam tatlımm :70:

kıss suçlu hisstmek ne demek , sen benim canımsınn :70::69:

beni biliyorsun eğer sana biraz olsun yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana :70:

sende benim canımsın senin yine mutlu olmanı istiyorum :16:

sevdiçeğin şimdi internettemi?

Dokunuyor bebğim dokunmaz mı hiç , dert ortağım benimm... :70:

Blmiyorum canım , sildim ben onu :1:

msj atcam facebooktan.

Msjım şöle

Senin bende bir emanetin var , bu durumda bende kalması doğru değil diye düşünüyorum... En kısa zamanda görüşelim olur mu ?
olmuş mu ?

Dokunuyor bebğim dokunmaz mı hiç , dert ortağım benimm... :70:

Blmiyorum canım , sildim ben onu :1:

msj atcam facebooktan.

Msjım şöle

Senin bende bir emanetin var , bu durumda bende kalması doğru değil diye düşünüyorum... En kısa zamanda görüşelim olur mu ?
olmuş mu ?

bu durumda sana geri iade etmem gerekir diye düşündüm daha iyi geliyor sanki kulağa ne dersin? gerisi iyi olmuş canım benim...

evet şimdi göndermek için tamamdır :16:

dinledim bitanem çok güzel bir şarkı şimdi bende sana bitane yollicam çok çiçi bir şarki :66:

tmm gönder bitanemm :16:

Bitanem msjı gönderdimm.... Cevap gelmicek biliyorum. Cevap gelmezse cuma msj atıp pazar geliyorum dicemm :52:

Gelme desin hadi bakimm...

fıstığım şuanda çıkmam gerekiyor kardeşi tepemde... Yarın 19:00 da burda olcam inş güzel haberlerle gelirimmm :nazar::nazar:

Barışalım artıkk :61:

Hadi bitanem kendine iyi bak çok öptüm kuşum , yardımların için çok saooll , allah yüzünden gülücüğü hiç eksik etmesin iyi kalpli arkadaşım benimm :70::70::69:

Hoşgeldin bebikimmmm :16::16:

İyiyim canım evdeyim oturuyorum , sen napıyorsun iyi misin hoş musun ? Bugün çalışmıyor musun ??

Ay çok soruyorum dimi :66::66:

hoşbuldum canımmm sende hoşgeldin :16:

bende iyiyim bitanem evdeyim oturuyorum izinliyim bugün yarın çalışıcam :32:

sor annem sor olurmu hiç öyle şey istediğin kadar sorabilirsin :66:

hoşbuldum canımmm sende hoşgeldin :16:

bende iyiyim bitanem evdeyim oturuyorum izinliyim bugün yarın çalışıcam :32:

sor annem sor olurmu hiç öyle şey istediğin kadar sorabilirsin :66:

Ben hoşbuldumm şekerim :1:

Ohh iyi iyi , bizde buluştuk daha bi iyi olduu... Özlemiştim kısım seniii :52:

Sorabilirim herşeyi ona göre sultanım bak izinde çıktıı , sonra nie soruyon hünkarım demee :62::62:

Ben hoşbuldumm şekerim :1:

Ohh iyi iyi , bizde buluştuk daha bi iyi olduu... Özlemiştim kısım seniii :52:

Sorabilirim herşeyi ona göre sultanım bak izinde çıktıı , sonra nie soruyon hünkarım demee :62::62:

bende seni özlemişim vallah bi gün konuşmasak hemen yerin belli oluyor kızııımm :52:

sorabilirsin hünkarım ama sende hemen birley dediğimde kelemi uçurma emi :60:

demek cevab yazmadı sevdiçeğin.....

bende seni özlemişim vallah bi gün konuşmasak hemen yerin belli oluyor kızııımm :52:

sorabilirsin hünkarım ama sende hemen birley dediğimde kelemi uçurma emi :60:

demek cevab yazmadı sevdiçeğin.....

Oyy kuzummm :70::70:

tamam sultanım anlaştık , kellen gitmicekk :35:

Ewet bitanem yazmadı... Yokmuşum gibi görüyor benii :50:

Back