- 22 Şubat 2010
- 243
- 2
- 118
selam kılzar, sanırım ben de bu yaz sözlenecekler kervanındayım, aranıza katılmak istedim
hoşgeldin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kılzar, sanırım ben de bu yaz sözlenecekler kervanındayım, aranıza katılmak istedim
NaNcYcE ben geldim canım
hoşgeldin canım
hayırdır morelinmi bozuk senin???
Hoşbuldum canım , sende hoşgeldinn
yok canım , her zamanki halim...
Nasılsın , görüşmeyelii
hoşbuldum bende
bana morelin bozukmuş gibi geldi ama...
geçen sen gelmişsin tam ben çıktığımda başka bi gün ben geldim ama geldiğim gibi gitmem gerekti...
Hım önemli değil , canım...
esmerim noldu sana ya?
Bişeyim yok NaNcYcE_imm
EE neler yapıosun anlatsanaa...
napim kafam sana takıldı...
evdeyim geçen günlerde çalıştım sen neler yapıyorsun bi gelişme her hangi birşey varmı?
Boşver yavrumm...
Yok bişey , facebooktan bir kızla arkadaş olmuş
Beni hala arayıp , sormuyoo
Canım hani bizim söz yüzüklerimiz vardı ya hala bir teki bende onu napcam bilemiyorum, fırlatı atamıyorum ama bende de kalsın istemiyorumm
şimdi anladım...
esmerim seni kesinlikle üzmek istemiyorum ama sevdiçeğinden sana yar olmaz bu ne ya netten gidip kendine kızın biriyle arkadaş oluyor bu nedemek...
bilemedim şimdi yüzüğü napabilirsin dicem git ona geri ver ama buluşamıyorsunuz başka türlüsü nasıl olurki?
Bilemiyorum ne demek.
Aslında msj atıp gel diyebilirim yada arayıp ama barışmak istermiş gibi olmasın. onu düşünüyorumm
o zaman sende hemen söze girebilirsin gel yüzüğü al
arkiideşim zaten yüzüğü vermek amaç olduğundan bi gelcek vercem yüzüğü sonra dönüp gitcem max 5 dakika yani... Ama yanlış anlamasın :44:
bu duruma neyi yanlış anlayabilirki? sen ona açık açık gel yüzüğü vericem dersen bundan başka bi amac çıkaramaz bence...
tmm canım saolasınn...
rica ederim nedemek...