• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

napim kafam sana takıldı...

evdeyim geçen günlerde çalıştım sen neler yapıyorsun bi gelişme her hangi birşey varmı?

:1:

Boşver yavrumm...

Yok bişey , facebooktan bir kızla arkadaş olmuş :57::57:

Beni hala arayıp , sormuyoo :43:

Canım hani bizim söz yüzüklerimiz vardı ya hala bir teki bende onu napcam bilemiyorum, fırlatı atamıyorum ama bende de kalsın istemiyorumm :5:

:1:

Boşver yavrumm...

Yok bişey , facebooktan bir kızla arkadaş olmuş :57::57:

Beni hala arayıp , sormuyoo :43:

Canım hani bizim söz yüzüklerimiz vardı ya hala bir teki bende onu napcam bilemiyorum, fırlatı atamıyorum ama bende de kalsın istemiyorumm :5:

şimdi anladım...

esmerim seni kesinlikle üzmek istemiyorum ama sevdiçeğinden sana yar olmaz bu ne ya netten gidip kendine kızın biriyle arkadaş oluyor bu nedemek...

bilemedim şimdi yüzüğü napabilirsin dicem git ona geri ver ama buluşamıyorsunuz başka türlüsü nasıl olurki?

şimdi anladım...

esmerim seni kesinlikle üzmek istemiyorum ama sevdiçeğinden sana yar olmaz bu ne ya netten gidip kendine kızın biriyle arkadaş oluyor bu nedemek...

bilemedim şimdi yüzüğü napabilirsin dicem git ona geri ver ama buluşamıyorsunuz başka türlüsü nasıl olurki?

Bilemiyorum ne demek. :57:
Aslında msj atıp gel diyebilirim yada arayıp ama barışmak istermiş gibi olmasın. onu düşünüyorumm :50:

Back