• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ay ne bilim sen bugüne kadar hiç böyle yazmadın ondan tuaf oldum :43:

sende benim kardeşimsin senin yerin gerçekten ab ayrı benim için ondan üzüldüm :70:

Bu ertuğrul insanda morel mi bırakıo fıstığımm ,

Oyy yerim senii güzelim benim , çok seviyorum kıs ben senii :66: ALLAH razı olan bu sessizlikten ALLAH onu sevdiğine kavuştursun inşş... Bu topiği aççtı kendisi yok ama bana seni kazandırdıı :70::70::70:

Bu ertuğrul insanda morel mi bırakıo fıstığımm ,

Oyy yerim senii güzelim benim , çok seviyorum kıs ben senii :66: ALLAH razı olan bu sessizlikten ALLAH onu sevdiğine kavuştursun inşş... Bu topiği aççtı kendisi yok ama bana seni kazandırdıı :70::70::70:

doğru söylüyorsun canım sevdiçeğin iyice ileri gitmiş vasiyette...

bende seni çok seviyorum kııız vallah dediğin gibi Allah sessizLik arkadaşımızdan razi olsun sevdiğine tez kavuştursun inşallah...

iyiki üye olmuşum bu siteye senin gibi tatlımı tatlı güzel mi güzel kardeşim oldu :16: :70:

doğru söylüyorsun canım sevdiçeğin iyice ileri gitmiş vasiyette...

bende seni çok seviyorum kııız vallah dediğin gibi Allah sessizLik arkadaşımızdan razi olsun sevdiğine tez kavuştursun inşallah...

iyiki üye olmuşum bu siteye senin gibi tatlımı tatlı güzel mi güzel kardeşim oldu :16: :70:

Aştı kendini öküzümm :57:

İnşş kavuşurrr inşş :nazar:

Aynen canımcım üye olmuşumdas bulmuşum seniii :66:

Fıstığım bu profil resminin altında yazı var ya onu nasıl kaldırıyoruz ben unuttum kaldıramıyorum bir türlüü :52:
Bi el atsana şu olaya :1:

Aştı kendini öküzümm :57:

İnşş kavuşurrr inşş :nazar:

Aynen canımcım üye olmuşumdas bulmuşum seniii :66:

Fıstığım bu profil resminin altında yazı var ya onu nasıl kaldırıyoruz ben unuttum kaldıramıyorum bir türlüü :52:
Bi el atsana şu olaya :1:

yerim kız seni pıtıçığım :38:

hemen el atayım olaya profilinde seçeneklerden değiştirebiliyorsun :27:

Back