• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

esmerim biçim biçim ölürem esmer için :24:

tatlişimmm hoşgeldin sefa getirdin seni bekliyordum :16:

nasılsın napıyorsun pıtırçığım?

Bende senin için canım arkideşimmm :16:

Hoşbuldum bebeğim sende hoşgeldin , sefa getirdik topiğimizee :65::65:

İyiyim fıstığım sen nasılsın ? Dün nerdeydin bakimm :52::52:

istemediği yada sevmediği birşey yapmış olabilirmisin? hal hareket gibi yada laf olarak?

Yaptıklarım şöyle ,

Kavga ettiklerini söylediği zaman bıktım senden dedim
Sonra ona msj atmadım
Soğuk davrandım
böyle yaniii
Bunlara 3 ay kin güdülür mü yaa :44::44:

Yaptıklarım şöyle ,

Kavga ettiklerini söylediği zaman bıktım senden dedim
Sonra ona msj atmadım
Soğuk davrandım
böyle yaniii
Bunlara 3 ay kin güdülür mü yaa :44::44:

iki sevenlerin arasında kavga veya tartışma çıktığında fazla uzatmamalı kestirip atabilmelisin barışmalısın aşkta sevgide kin gurur olmaz şiddetle olmamalı...

benim düşüncem bu bitanem keşke bu durumda olmasaydınız sevdiçeğinle barışmanızı o kadar çok istiyorumki...

iki sevenlerin arasında kavga veya tartışma çıktığında fazla uzatmamalı kestirip atabilmelisin barışmalısın aşkta sevgide kin gurur olmaz şiddetle olmamalı...

benim düşüncem bu bitanem keşke bu durumda olmasaydınız sevdiçeğinle barışmanızı o kadar çok istiyorumki...

Konu açmıştım bununla ilgili bebğim orayı oku bii...

Bende bu düşünceyle bir kara verdim fıstığım...

Ya onsuz olacaktım , yada onu seçecektim gururumu hiçe sayıp onunla buluşmak istediiğimi söylicem tabi yüzük için...
O arada olursa bişey olur olmazsada bilemiyorum artık. Ama şuanda bir karar vermiş durumdayım :52:

Konu açmıştım bununla ilgili bebğim orayı oku bii...

Bende bu düşünceyle bir kara verdim fıstığım...

Ya onsuz olacaktım , yada onu seçecektim gururumu hiçe sayıp onunla buluşmak istediiğimi söylicem tabi yüzük için...
O arada olursa bişey olur olmazsada bilemiyorum artık. Ama şuanda bir karar vermiş durumdayım :52:

bencede sizin yan yana gelmelisiniz doğru söylüyorsun olursa o buluşmada birşeyler olur nasıl yapıcaksın peki mesajmı yazıcaksın sevdiçeğine?

bencede sizin yan yana gelmelisiniz doğru söylüyorsun olursa o buluşmada birşeyler olur nasıl yapıcaksın peki mesajmı yazıcaksın sevdiçeğine?

Evet facebooktan msj atcam,

Doğru cümleyi düşünüyorum bulamadım , :44:

Ben onu istiyorum şuanda tek bildiğim bu , en dibine kadar yanlış olsada bu düşüncemm böyle istiyorum :43:

inşallah tekrar bir araya gelirsiniz bitanem inşallahhhh :nazar:

bugünmü yazıcaksın? :52:

Cesaretimi toplayıp doğru kelimeleri bulursam evet bugün yazcam bitanemm :21:

Çok zor olsada onun tarafından bir araya gelmek , savaşıcam bende :52:

Bana yardım ett lütfenn , ne yazım :50:

Back