2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Hepimizin ki ayrı telden yhaa

Benmkide paramızı biriktirelim , herşeyimizi kendi içimizzde halledelim öyle açalım ailelere konuyu dio haklıda dio...

He valla okudukça gülüyorum...
İyiki burayı keşfettim valla insan anlayan birileriyle konuşunca rahatlıyor...:1hug:

Bi işe qirsin öyle konuşimm benn kaydirigubbakcemile yada buqün mü konuşim daha çabuk iş buLsunn :bbo:

Ertesi gün iş bulur valla
Bazen benimki ah siz kadınlar seviyorsunuz parayı dio,bende geleceğimiz için diyorum ben ne yapayım bileziği diyorum ilerde araba alırsın o parayıda sen harcarsın diyorum kaydirigubbakcemile3
Ne işi arıyo sevgilin

Hevesinide kırmamak lazım,benimki antisosyal işine geliyo birazda ondan kaydirigubbakcemile3

Benim sevdiğimde kalabalığı sevmez bende.
Diyor ki bana sana kolye alalım hediye hayatım.Neden kolye diyorum?
Hayatım saçlarını geri atıp boynuna ben taksam birde buse kondursam süper olur.
Diyorum ki aileler nerde hayatım?Bizi izliyorlar hayatım diyor.delikafadulden
Çok fena sevdiğim çok.Düğün için bir salon görmüş yangın merdiveni vardı hayatım orayı tutalım kaçarız düğünün ortasında diyor.Neler düşünüyor nelerkaydirigubbakcemile

Birde tuzlu kahve olayı masım bir şekilde diyor ki hayatım sen tuz attım desen ama atmsan bende hızlıca içsem kahveyi dedim hayatta olmaz.O zaman ya sen fincanları karıştırısan diyor dedim merak etme hayatım seninki özel olcak.Ne yani içmez misin benim için diyorum.Peki içerim hayatım diyor.Canımdan can o benim ya:asigim:

asilcariye we Nekss aynen katılıyorumm qerçekten çok rahatlıyorumm burda paylaştıkça

Alçı dekorasyon canımm inş bulurr yakın zamanda :Saruboceq:

Düğün ortasında kaçmayı mı planlıyo sırnaşık şey burcu ne bunun:dance:

asilcariye we Nekss aynen katılıyorumm qerçekten çok rahatlıyorumm burda paylaştıkça

Alçı dekorasyon canımm inş bulurr yakın zamanda :Saruboceq:

Bölge olrak nerde oturuyor canım.
Ben finansçıyım ama iş ilanlarını sık sık takip ederim.
İstersen özelden sana yönlendirebilirim sende sevdiğine yönlendirirsin.

Benim sevdiğim maden bölümü mezunu.Kpss sınavına giricek.
Onun dışında ikimizde güvenlik işini düşünür olduk kursa gidicek.
Birde dayısı sanırım birkaç iş peşinde hava alanı ve büyük bir fabrika için.
Bizde ilk zamanlarda aşırı zorlandık.Askerden gelen biri için iş durumu çok zordur.Birde sevdiğimin istanbulda pek çevreside yok.Neler deneni neler bir kaçını ben istemedim bıraktı.O sıra iş ilanlarını çok takip ettim.Şimdi iyi bir firmada şükür ama yolu çok uzun.3 saatte gidip 3 saatte geliyor.Bende sabret diyorum.bu süre içinde iş ilanlarını çok takip ettim alışkanlık oldu nerdeyse hergün bakıyorum.Eğer uygun bir ilan görürsem yönlendiririm.

iş çok önemli benimki 1,5 yıl part time çalıştı ama getirisi yok götürüsü çok,umarım güzel bir iş bulur ya

Canım umarım yardımcı olabilirim.

Sen bir sor tam olarak işi ne?ne yapmak istiyor?
Farklı iş düşünüyor mu?Okul durumu ne?Bunları bilirsem daha çok yardımcı olurum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki zordur.

iş çok önemli benimki 1,5 yıl part time çalıştı ama getirisi yok götürüsü çok,umarım güzel bir iş bulur ya

Şimdiki işi rahatta canım işde yol çok uzun.
Sabah 7 de çıktı evden yeni varmış.
Sürekli orda değil işi tabi ama en az 1 ay daha ordaymış sanırım.
En azından bende diyorum ki burdan çıkma sabret ama araştırmaya devam et.
En azından işin var kazanıyorsun diyorum.

saoLun canlaarımmm...

9 aydır birlikteyiz 1 ay oLdu askerden qeLeli..
sewdiceqim KATÜ makina teknik bölümüne okuyodu ama bıraktı malesef
Şimdi ne oLursa yaparım dio (Parasız pulsız qezmekten daha iyidir) Ama alçı dekorasyon daha aqır basıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…