Hepimizin ki ayrı telden yhaa
Benmkide paramızı biriktirelim , herşeyimizi kendi içimizzde halledelim öyle açalım ailelere konuyu dio haklıda dio...
Bi işe qirsin öyle konuşimm benn kaydirigubbakcemile yada buqün mü konuşim daha çabuk iş buLsunn :bbo:
He valla okudukça gülüyorum...
İyiki burayı keşfettim valla insan anlayan birileriyle konuşunca rahatlıyor...:1hug:
Hevesinide kırmamak lazım,benimki antisosyal işine geliyo birazda ondan kaydirigubbakcemile3
Bazen en yakınların bile anlamıyo insanı vereliniortak seviyorum burayı a.s
Kesinlikle en yakın arkadaşlarım bile.Her kafadan ayrı ses çıkıyor.
Bu sefer iyice allak bullak oluyorum.
Benim sevdiğimde kalabalığı sevmez bende.
Diyor ki bana sana kolye alalım hediye hayatım.Neden kolye diyorum?
Hayatım saçlarını geri atıp boynuna ben taksam birde buse kondursam süper olur.
Diyorum ki aileler nerde hayatım?Bizi izliyorlar hayatım diyor.delikafadulden
Çok fena sevdiğim çok.Düğün için bir salon görmüş yangın merdiveni vardı hayatım orayı tutalım kaçarız düğünün ortasında diyor.Neler düşünüyor nelerkaydirigubbakcemile
Birde tuzlu kahve olayı masım bir şekilde diyor ki hayatım sen tuz attım desen ama atmsan bende hızlıca içsem kahveyi dedim hayatta olmaz.O zaman ya sen fincanları karıştırısan diyor dedim merak etme hayatım seninki özel olcak.Ne yani içmez misin benim için diyorum.Peki içerim hayatım diyor.Canımdan can o benim ya:asigim:
asilcariye we Nekss aynen katılıyorumm qerçekten çok rahatlıyorumm burda paylaştıkça
Alçı dekorasyon canımm inş bulurr yakın zamanda :Saruboceq:
Kızlar yaşlarınız kaçben 22 sevgilim 24
Düğün ortasında kaçmayı mı planlıyo sırnaşık şey burcu ne bunun:dance:
Bölge olrak nerde oturuyor canım.
Ben finansçıyım ama iş ilanlarını sık sık takip ederim.
İstersen özelden sana yönlendirebilirim sende sevdiğine yönlendirirsin.
Benim sevdiğim maden bölümü mezunu.Kpss sınavına giricek.
Onun dışında ikimizde güvenlik işini düşünür olduk kursa gidicek.
Birde dayısı sanırım birkaç iş peşinde hava alanı ve büyük bir fabrika için.
Bizde ilk zamanlarda aşırı zorlandık.Askerden gelen biri için iş durumu çok zordur.Birde sevdiğimin istanbulda pek çevreside yok.Neler deneni neler bir kaçını ben istemedim bıraktı.O sıra iş ilanlarını çok takip ettim.Şimdi iyi bir firmada şükür ama yolu çok uzun.3 saatte gidip 3 saatte geliyor.Bende sabret diyorum.bu süre içinde iş ilanlarını çok takip ettim alışkanlık oldu nerdeyse hergün bakıyorum.Eğer uygun bir ilan görürsem yönlendiririm.[/QU
Çok çok teşekkür ederim canımm yha çok saoL
istanbul - sultançiftliqinde oturuo... Karşıda bile iş bulsa qitcekte iştee bir bulsaa :Saruboceq:
Yengeç canım burcu.
Çok fena çok neler neler düşünüyor neler.
Kimin aklına gelir yangın mediveninden kaçmak.sırnaşık şey
Bölge olrak nerde oturuyor canım.
Ben finansçıyım ama iş ilanlarını sık sık takip ederim.
İstersen özelden sana yönlendirebilirim sende sevdiğine yönlendirirsin.
Benim sevdiğim maden bölümü mezunu.Kpss sınavına giricek.
Onun dışında ikimizde güvenlik işini düşünür olduk kursa gidicek.
Birde dayısı sanırım birkaç iş peşinde hava alanı ve büyük bir fabrika için.
Bizde ilk zamanlarda aşırı zorlandık.Askerden gelen biri için iş durumu çok zordur.Birde sevdiğimin istanbulda pek çevreside yok.Neler deneni neler bir kaçını ben istemedim bıraktı.O sıra iş ilanlarını çok takip ettim.Şimdi iyi bir firmada şükür ama yolu çok uzun.3 saatte gidip 3 saatte geliyor.Bende sabret diyorum.bu süre içinde iş ilanlarını çok takip ettim alışkanlık oldu nerdeyse hergün bakıyorum.Eğer uygun bir ilan görürsem yönlendiririm.
Yanqın merdiweninden kaçmakk delikafaduldendelikafadulden
iş çok önemli benimki 1,5 yıl part time çalıştı ama getirisi yok götürüsü çok,umarım güzel bir iş bulur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?