2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ayy neks senin çok karışık ya iki tarafta birbirinin tam tersi gibi düşünüyor allah yardımcın olsun ne diyelimm

Çok saol canım...
Bir taraf istekli hazır diğer taraf acele edilmesin diyor.
Bakalım artık hakkımızda hayırlısı.
ama sevdiğimin o kadar güzel hayelleri var ki kıyamıyorumda canım can o benim ya:asigim:

Ne güzel ya bende askimda ikimiz de ayni memleketliyiz : )

Kültür farkliligi diye hic bisey yok mesela : ) bu cok güzel bence...

Allah razi olsun bak oda ne güzel düsünmüs... Bence bu konuda sorun olmaz cözersiniz..
ailenlede paylasirsin zamani gelince... onlarda uygun görürse neden olmasin... tabi kimse esine yük olmak istemez ama dedigim gibi ikiniz konusarak anlasin yani...

9 ay sürecine gelince... bence neden olmasin sonucta hemen evlenmiyorsunuz sadece söz takiyorsunuz ki kolu komsuda bilsin... sizin icnide daha rahat olur... aman millet duymasin aman dedi kodu olmasin sorunlari olmaz... yavas yavas evlilik hazirliklarina baslanabilir... bizde malesef bir sene sürecek yoksa bende daha erken söz takmak isterdim dedigim gibi...

yasamadan insanlar bilemez... eger gercekten seviyorsan ve arada bir sorun yoksa hersey karsilikli güzel gidiyorsa neden olmasin yani... dinimiz geregide haddinden fazla uzatmamak lazimmis : )

bende 21 yasindayim sevdigim 24 yasinda ve iste bende 23 yasimdayken dügün olacak insaAllah : ))

Görüselim tabi ki gelismelerden haberdar edersin insaAllah : )

:):)

Gülümsettin beni gerçekden benziyoruz...
Yaşlarımız bile aynı.Gerçekden içim rahatladı teşekkür ederim.

İkimizinde ordulu olması ikimizde mutlu etti tabi aileleride çünk birbirimizin dilinden gerçekten iyi anlıyoruz.

Ben birinci ayımız dolmadan evlilik teklifi aldım.Hemde başladığımız yerde.İlla oaraya gidelim diye tutturmuştu bende anlamadım sonra baktım diz çöktü gözlerimin içine bakarak benimle evlenir misin hayatım dedi.Ben tabi şok.Ama yanıtım direk evet oldu.sonra yüzük taktı ama ben o akşam teyzemle buluşcaktım parmağımda unutmuşum yüzüğü heyecandan görmicekler derken kaybettim.Sonrada sevdiğime ben hak etmiyorum alma bir daha diye sızlandımGizli saklı takmak zor oluyor.

evet bende gülümsedim gercekten : ))

ayy cok tatli : )

bana henüzt teklif gelmedi nasil olacak merak ediyorum : ))

ama yüzük almisti ikimize gümüs yüzük bana olmamisti bende onu ona söyleyememistim utanmistim : )) parmaklarim kalin benim yaaa : (((

:):)

Teklif almak gerçekden bambaşka benim parmaklarımda ince en küçüğünden.
Bana yüzük bulmakda zor.Minyonum diyor bana.Sevdiğim 1.86 ben 1.61 :)
Yanımda dev gibi.Eminim romantik bir teklif olur romantik olmasa bile emin ol varlığı yetiyor.

Bende 'huyu huyuma boyu boyuma' diyorum : )
ayni boydayiz cünkü.. en basta bundan briaz rahatsiz olmustum ama simdi sorun yok astim o günleri : )
cünkü aynen senin dedigin gibi varligi yetiyor...
evlenme teklfini bakalim ne zaman alicam merak edyiroum bende : )

Bende ilk zamanlar uzun olmasında çok rahatsız olmuştum.
Öyle tapuklu filanda pek giymem ben gerşi şimdi giyiyorum:)
Yanında küçücük kalıyorum.Ama insan sevince aşıyor herşeyi...

Evlilik teklifini aldığında anlatırsın.Benimki tam süpriz olmuştu.
Sevdiğim aşırı romantik papatya seviyorum dedim diye.Her akşam yanıma gelirken papatya getirdi ugurlu sayım 5 tane.Adada kocaman bir buket yaptı güneşin alnında ben gölgede oturdum.Gülhane parkında papatya toplayıp dizlerinin üzerine çöküp beni sevdiğini söyledi..Papatyadan taç yaptı.Çok farklı biri ve ben gerçekden şanslıyım.

İyiki varsınız gerçekden içim rahatladı.

off kızlarr off yhaaa :gitme:

Askerde ayrı, gurbette ayrı hasretlik çekmek... Biz çok hasret kaldık tanışalı tam 1,5 yıl oLdu... Çıkmaya başladıqımızda 8 ay bitti 9. ayımıza qirdik ama hep hasret hep hasrett... Biz mayısta tanıştık 10 qün sonra o askere qitti Sonra tam 10 ay qöremedim onu Telefonda bile qörüşemiyoduk çünkü kıbrısta askerdi yurt dışıydı senağlama ancak ben ararsam o sadece 5 Dakika senağlama

Böyle böyle zamn qeçti we yıllık izne qeldi we biz o kadar qüzel hayeller kurmuşken sadece 2 defa buluştuk... Ailesiyle problemler yaşadı we en son qünde biz çok büyük bir problem yaşadık o qün merdiwenlerden aşşaqıya yawarlanıyodum o tutmasa qözlerim şişmişti aqlamaktan çok zor qeLiodu qitmesii we böyle darqın qitmesi senağlama

10 qün aramadım aradı cvp wermedm kaçtım adeta ondann... Nihayetinde aşk qaLip qeldi barıştık we ömrümün enn qüsel qünleri yeniden başladı...
1-2 derken tam 1 ay önce aşkım , qeldi... Geldi ama sewinemiyorumm onunla aynı şehirde olmak qibisi yok... buun düşünürken bile heycanlanıyorumm :asigim:

Ama biz yine ayrı qibiyizz Telefonunu askerde son haftasında komutanlar arama yapmışlar we kırmışlar benim telefonum durup dururken yok oLdu... Onun işi yok, ben bütün qün işteyim ewimle işm arası 1,5 - 2 saat haftasonu 1 qün ewde kalıyorum annem izin wermio çıkamıyoruzz :a015: Ben mi abartıyorum acaba diorum ama insan sewdiqiyle konuşmak istio qörüşmek istio qünde 1 kez sesni duysam yeter biz 3 günde bir nerdeyse konuşyoruz aynı şehirdeyis ama çok uzaqıısss çok özlüyoruss bibirimizi :çok üzgünüm:

Kızlarr bi yardım edin bana ne yapalım nasıl yapalım yhaa ?? Yoksa ben mi abartıyorum anlamadım kiii.... Güzel yorumlarınızı bekliyorumm opuyorumnanaktan

Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Öncelikle şunu söyliyim kesinlikle abartmıyorsun insan sevdiğiyle heran birlikte olmak ister bu en doğal hakkıdır.Ama işde bazen şartlar el vermiyor.Şu kadarını söyliyim şayet ben çalışmıyor olsam bende görüşemem.Çünkü benimde annem hafta sonu çıkmama doğru düzgün asla izin vermez.Bütün arkadaşlarımı tanıdığı içinde yalan söyleyip çıkamam.Çoğu hafta evde otururm sevdiğimde çıkmaz.Msnde görüşürüz genelde...

Biz birazda bu siyresden uzaklaşmak için söz düşünüyoruz.Hani zaten ciddiyiz beklemeyelim diyoruz...

Okurken yazdıklarını takdir ettim sizi.Çünkü bu kadar zorluğa rağmen hala bir aradasınız dimdik durup yolunuza devam ediyorsunuz.Hasret çekmek gerçekden çok zor.Hele aynı şehirde olupta görüşememek ayrı zor...

Çözüm ne dersen?Bu konuda sevdiğinin biraz özverili olması lazım.Kızlar için evden çıkmak zorken birde uzaklaşmak çok daha zordur.Sevdiğinde özveride bulunmayı elbet ister ama bu seferde hayat şartları devreye girer.İş yoksa maddiyat yoksa yoksa gelecek nasıl görecek?İnanın biz ilk 5 ayımızda akşam sabah görüşüryorduk nerdeyse.Uzun değil ben çalışdığım için sevdiğim evde olduğu için işden eve geliş zamanım bir yerde oturmak gezmek çok nadir.Ve inanın bu zamanlarda ikimizdede para olmadığı oldu aç olduğumuz oturduk bankta saatlerce:)Ne sevdiğim ne ben asla şikayet etmedik durumdan...

Ben lüks istemedim oda her türlü özveride bulundu her fırsatta yanıma geldi.Bir şeyler bu şekilde karşılıklı olup bir arada olundukdan sonra aşılmıcak sorun yok.:teselli:

Sağolun kızlar ya bazen efkarlanıyorum işte ama burda yazdıklarınızı görünce de moralim düzeliyor geçer elbet diyorum 4 sene.opuyorumnanaktan Babam hariç herkes biliyor zaten ilişkimizi benim taraftan da onun ailesi tarafından da en azından istediğimiz zaman görüşebiliyoruz buna da şükür diyim bari ya görüşemeseydik.boshayallersmile

Çok haklısın canım yha... Özweri çok önemli bi ilişkide ama biliyorum ben parası olsa bi dakika durmaz qelir ama yok işte yok senağlama...

Bu bizim için bi süreç, sewqimizi sınamak içinn bir süreç, biz neleri atlattık bunuda atlatcaz allahın izniyle :Saruboceq: ama biz bunu en az hasarla nasıl atlarız işte onu bilmiyorum... Ben ne yapabilirim hiç bilmiyorumm :1no2: Elimden qeLdiqi kadarıyla aramaya çalışıyorum , yanında olmaya anlayışlı oLmaya amaa ne kadar yetio bilmiyorumm...

ALLAHa şükür kawqamız tartışmamız yok ama...Bİlmiom iştee... kafamçokkarıştı

Bİde kızlarr bişi sorcam bizim şimdilik telefonlarımız yok ben o yüzden ona ulaşmak için ewini arıyorum saoLsunlar bişi demiyorlar bana (ama arkadam konuşuyorlarsa ALLAH bilir) Bu sonradan ya da şimdilik kötü bir izlenim bırakırmı sonradan bana yol , su , elektrik olarak qeri döner mi kaydirigubbakcemile3

Esmer canim seni cok iyi anliyorum. Ama bak senden daha zor durumda olanlar da var.

Ben yurt disinda yasiyorum. Telefonda bile cok nadir görüsebiliyoruz. Haftada bir kez maddi durum el verirse belki daha fazla. Ama yinede cok dikkatli olmaliyiz.

Yani senin benim gibiler icin sevdigimizin sesini duymak bile bir ayricalik oluyor halbu ki baskalari icin günü gündelik cok siradan bir sey. Bizim icin cok özel oluyor.

Tabi ki de insan sevdigiyle görüsmek ister hep haberdar olmak ister. Sizin imkanlariniz daha fazla bizde ki duruma nazaran.

Yani umutsuzluga kapilma canini sIkma cok fazla. Oda biraz daha yardimci olursa o zaman her hafta en az bir kez bir saatligine olsa bile görüsebilirsiniz.

Bak ben onu bile yapamiyorum ve bende cok özlüyorum. Bazen aglamak istiyorum bu uzakliga nasil dayanicami kara kara düsünüyorum. Ama Allah sabirmizi verecek insaAllah.

Evlenince bu günlerin acisini cikaricaz insaAllah hihoyyyt

Nekss tabi ki teklifi alinca paylasirim sizlerle insaAllah opuyorumnanaktan

ah ahh bi ewlenelimm öyle bi çıkartcam ki acısını kowsa qitmicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Umudumuzu kaybetmemeliyiz , sabırlı oLmalıyıss hedifmiz bu oLmaLı...Çok ihtiyacımız warr çünküü çokkkkkkk...

9 ay sonra söz olacak kiz dügün degil

benimde safak 2 sene say say bitmez :çok üzgünüm:

Canım bi sözlen sonrası hemen qeçer bence.. Nişan telaşıydı , çeyizdi , ewdi eşyaydı drken anlamıcaz bilee kaydirigubbakcemile5 patbi bakcan yarın akşam sessizlik ewlenio kk daki arkadaşlarıda toplanıp qidio qöbek atıo düqününde :roflol: :roflol: :roflol: ohh yandan yandann kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

9 ay sonra söz olacak kiz dügün degil

benimde safak 2 sene say say bitmez :çok üzgünüm:

olsun o da bişi bizde o da olmaz kendi aramızda öylesine bir yüzüğü bile 2. senede anca taktık.kaydirigubbakcemile3 2014'te anca işlerimizi yoluna koymuş olacağız bu yüzden o sene sözlenip nişanlanıp 3-4 ay içinde de evlenmeyi planlıyoruz şimdilik bir aksilik çıkmazsa. Zaten 6 yıl beklemişiz bir de nişanlıyken filan bir kaç yıl daha beklemeye gerek yok sanırsam.

kizlar saka maka bir yana söz takildiktan sonra asil ciddi ciddi evlilige dogru yol alicaz...

dügünme beklerim insaAllah kizlar gercekten : ))

off bugün de dedim ya bi yandan seviniyorum askima kavusucam diye..

diger yandan üzülüyorum ailemden ayrilcam diye...

Allah kolaylik versin bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…