2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

günaydiiin kizlaar nasilsinizzz ?

ben bugün cok mutluyum : )

sevdigim ise basladi bugün...

ve is yerinde patronum izinimi onayladi : ))

safak 92 kizlar : ((

ne var ne yok nasilsiniz ?

Günaydınn canımm İyiyim saoL sen nasılsınn okuduqum kadarıyla çok mutlusunn ALLAH bozmasın :Saruboceq:

Bizdde herşey yine aynı deqişen bişi yok :gitme: hala sewdqim işsiz...

Ben iş konusunda biraz farklı yaklaşıyorum...

Şunu düşünüyorum bir insan ömür boyu aynıişde çalışmak zorunda değil.
Şartlar imkanlar dahilinde işlere başvuruluyor zaten.Sevdiğim şuan çok iyi bir işde çalışır sonrasında söze bir kaç gün kala belki saatler çıkarılabilir yada çıkar.Peki bu durumda ben destek olmayacak mıyım?Yada sözden vazgeçecek miyim?Elbette herkes hayatının mükemmel olmasını ister.Ama ben evliliği iş anlaşması olarak gören insanları anlamıyorum.Yani tmm istemese sözde nişanda düğünde durumu gayet iyi olsa sonra birden herşey altüst olsa bu saniyelere dakikalara bakar.Ne yapacaksın ben boşanıyorum olmaz mı diceksin?Çift olmak ama gerçekden çift olmak bambaşka bir şey.Biz 3 haftalık birlikteyken kalbimizi biribirine bağladık ve aslında ogün evlendik.İyi günde kötü günde hep yan yana olduk öylede olmaya devam edicez allahımın izniyle...

O yüzden moralinizi bozmayın herkesin bir yerde vardır bir kısmeti.

günaydiiin kizlaar nasilsinizzz ?

ben bugün cok mutluyum : )

sevdigim ise basladi bugün...

ve is yerinde patronum izinimi onayladi : ))

safak 92 kizlar : ((

ne var ne yok nasilsiniz ?

Hoşgeldin canım...
Çok sevindim darısın isteyen herkese başına inşallah.
Umarım hayırlısı olur.

Kesinlikle çok doqru... İyi qünde birlikte olup kötü qünnde hadi bana eywallah dieceksen zaten hiç başlamadan bitirmeli insan... Önemli olan her zorluqa her mücadeleye karşı birlikte elele olmak we bütün olumsuzlukların üstesinden birlikte qeLmektirr...

Bi ilişkiyi ayakta tutan en önemli etkenlerden biride anlayıştır , sabırdır , sadakattirr

Yanlışmıyım kızlarr ??

kizlar tesekkürler

askim otomobil sektöründe calisiyor

suan is yerindeyim vaktim cok kisitli eve gidince detaylica cvp vericem sizlere

bu arada benim isim cok kötü cikmayi düsünüyorum ama aileme nasil söylicem bilmiyorum

birde üzerimde baski var evlenmeyi düsünüyorum

para biriktirmem gerek

yeni bir is bulmam cok zor olacak

ama burdada dayanamiyorum

bana dua edin nolur...

akasma görüsürüz kizlar hersey gönlünüzce olsun...

Kesinlikle sana katılıyorum...

Çevremde inanın o kadar çok ki evliliği evlilik anlaşması olarak gören insan.
Hani şu mantıkla bakıyorum diyen insanlar.Ama dünya hali bu buğün var yarın yokuz.
Ve hayat süprizlerle dolu.Olumlu veya olumsuz bir çok şey yaşabiliriz.Önemli olan her anda bir bütün olabilmek...

Sevdiğinin iş bulmasına çok sevindim canım.
Benimde ilk duyduğumda nasıl mutlu olduğum aklıma geldi.Hele haftalığını alınca hayatım bu hafta sonu ne istersen yapabiliriz demesi oy oy canımıniçi ya.:asigim:
İnsanın sevmediği bir işde çalışması gerçekden çok zor bir durum.Umarım senin içinde hayırlısı olur canım.

Evet canım ben mantık evliliği yapmazdım,tabi mantıksız aşkta biter ama önemli o dengeyi kurmak
En önemli şey aşk çok seviyorum onu,bu kadar sevmesem belkide bazı huylarına tahammül edemem kaydirigubbakcemile3

Evet ya iş bulunca mutluluktan uçuyosun hayatına renk geliyo umut doğuyo
Herkese nasip olsun bayanssulusmile

Ne işi yapıyorsunki ??
Sevmediğin ortamda çalışmak çok kötü :umursamaz:

Bende yapamam.
Sevmediğim bir insanla sırf maddi durumu diye evlenemem.
İnsan dokunmasına bile tahammül edemez...

Ben ne kadar moralim bozuk olsada sevdiğim yanında olduğumda onun kollarında olduğumda herşeyi unutuyorum.ona kızgın olsam da yine onun kollarında ağlıyorum.Biz gerçekden kısa zamanda çok şey yaşadık aştık.Canım o benim ya...

Bizim bir huyumuz var gece mutlaka birlikte yatağa gireriz.biri erken girse bile uyumaz diğerini bekler.Tabi bu mesajla:)Hayatım yazar mesela uyuyalım mı diye.O kendi yatağına girer ben kendi yatağıma.Sonra sevdiğim der bana fıstığım şimdi seni kollarımın arasına aldım sıkıca sardım saçlarını okşadım ve alnından öptüm birlikde uyuyoruz diye.:asigim:

birgün kırdım onu dedim ben uyucam sadece iyi uykular yazdı.Dedim uyuticak mısın beni yine iyi uykular yazdı.Kızlar çocuk gibi ağlaya ağlaya uyudum beni uyutmak için mesaj atmadı diye.Halbuki birkaç cümle altı üstü.

bir günde o beni kırdı ben gayet soğuk uyuyorum yazdım.Diyor ki geleyim mi seni uyutmaya hayatım dedim gelme.O zaman ben yatağın ucuna kıvrılayım seni rahatsız etmiyim diyor.İçim gitti.Tamam gel kıyamam dedim :asigim:

Sanırsınız gerçekden evliyiz yada aynı yatakta uyuyoruz hepsi mesajla.Ama o kadar gerçekçiki.Çok duygusal ve aşırı sahiplenici sevdiğim.Ay burda anlatıkça özlüyorum.Buğün görüşmeyeli 2. günümüz yarın görüşcez :dance:

Sizinde var mı böyle huylarınız yoksa biz iki deli mi böyleyiz acep?

Bizde öyleyiz kaydım gel diyo , uzat bakim kolunu diyorum uzatıyo kaydirigubbakcemile3 uyuyoruz,aşık olupta normal olan yoktur :roflol:

Ay aklıma geldi dünde yine kızdırdı beni tam uyucaz ben gayet soğuğum.
Fıstığım sen şimdi beni yanına almıcak kısın kovuldum mu yerde mi yatayım ben şimdi diyor.
Çok alem ya nerden yakalıyacağını çok iyi biliyor paşam.Ay ama nasıl özledim kokusunu gözlerine bakmayı canımdan can o benim
:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…