2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kızlarrrrrrrrrrrr qünaydınnnnn a.s.

NasıLsınızz ??

Sharma
_cımm qöremiyorum bu aralar seni aynı şekilde dky_cim seni Nerelerdesinizzz ?? Özlettiiz kızlarrr...

Günaydınnnn hanımlar

Yeni bir güne daha başladım iyiyim Esmerr_ sen nasılsın?

Bu sabah sevdiceğim hayatım annenle konuş istersen teyzem annenle tanışmak konuşmak istiyor hatta ev numarasını istedi ama ben sana sormadan vermedim dedi?Söze az zaman kaldı biz geç bile kaldık aileler yavaş yavaş tanışsın dedi.Ben tabi şoklarda.Erken filan dediysemde dinlemedi.Sen bir aç konuyu hayatım ben gelmem şimdilik teyzem gelse yeter.Sonrada annem teyzem halam gelcek dedi.
Ben şimdi ne yapcam da anneme açıcam konuyu?

olsun o da bişi bizde o da olmaz kendi aramızda öylesine bir yüzüğü bile 2. senede anca taktık.kaydirigubbakcemile3 2014'te anca işlerimizi yoluna koymuş olacağız bu yüzden o sene sözlenip nişanlanıp 3-4 ay içinde de evlenmeyi planlıyoruz şimdilik bir aksilik çıkmazsa. Zaten 6 yıl beklemişiz bir de nişanlıyken filan bir kaç yıl daha beklemeye gerek yok sanırsam. kaydirigubbakcemile4

Bizde kendi aramızda takmıştık yüzük,baktık artık liselere düştü eşşek kadar çift olmusuz hala gümüş yüzükleyiz,çıkardık attık kaydirigubbakcemile2altın istiyorum artık yaaakaydirigubbakcemile3

ALLAHA çok şükür iyiyim Nekss_cimm...

Bence annenne aç konuyu buqün en uyqun zamnda... NasıL olsa açıklıycaksın bi yük atmış oLursun
üstündenn yerimseniben

Asilcariye
qüldürdün kızz benii kaydirigubbakcemile3

off kızlarr off yhaaa :gitme:

Askerde ayrı, gurbette ayrı hasretlik çekmek... Biz çok hasret kaldık tanışalı tam 1,5 yıl oLdu... Çıkmaya başladıqımızda 8 ay bitti 9. ayımıza qirdik :nazar: ama hep hasret hep hasrett... Biz mayısta tanıştık 10 qün sonra o askere qitti :( Sonra tam 10 ay qöremedim onu :( Telefonda bile qörüşemiyoduk çünkü kıbrısta askerdi yurt dışıydı senağlama ancak ben ararsam o sadece 5 Dakika senağlama

Böyle böyle zamn qeçti we yıllık izne qeldi we biz o kadar qüzel hayeller kurmuşken sadece 2 defa buluştuk... Ailesiyle problemler yaşadı we en son qünde biz çok büyük bir problem yaşadık o qün merdiwenlerden aşşaqıya yawarlanıyodum o tutmasa qözlerim şişmişti aqlamaktan çok zor qeLiodu qitmesii we böyle darqın qitmesi senağlama

10 qün aramadım aradı cvp wermedm kaçtım adeta ondann... Nihayetinde aşk qaLip qeldi barıştık we ömrümün enn qüsel qünleri yeniden başladı...
1-2 derken tam 1 ay önce aşkım , qeldi... Geldi ama sewinemiyorumm onunla aynı şehirde olmak qibisi yok... buun düşünürken bile heycanlanıyorumm :asigim:

Ama biz yine ayrı qibiyizz :( Telefonunu askerde son haftasında komutanlar arama yapmışlar we kırmışlar benim telefonum durup dururken yok oLdu... Onun işi yok, ben bütün qün işteyim ewimle işm arası 1,5 - 2 saat haftasonu 1 qün ewde kalıyorum annem izin wermio çıkamıyoruzz :a015: Ben mi abartıyorum acaba diorum ama insan sewdiqiyle konuşmak istio qörüşmek istio qünde 1 kez sesni duysam yeter biz 3 günde bir nerdeyse konuşyoruz aynı şehirdeyis ama çok uzaqıısss çok özlüyoruss bibirimizi :çok üzgünüm:

Kızlarr bi yardım edin bana ne yapalım nasıl yapalım yhaa ?? Yoksa ben mi abartıyorum anlamadım kiii.... Güzel yorumlarınızı bekliyorumm opuyorumnanaktan

Abartmıyorsun iyi bile dayyanıyorsun,bende 2 haftada bir görüyorum ama çok özlüyorum sevgilimi ya senağlama

Çok haklısın canım yha... Özweri çok önemli bi ilişkide ama biliyorum ben parası olsa bi dakika durmaz qelir ama yok işte yok senağlama...

Bu bizim için bi süreç, sewqimizi sınamak içinn bir süreç, biz neleri atlattık bunuda atlatcaz allahın izniyle :Saruboceq: ama biz bunu en az hasarla nasıl atlarız işte onu bilmiyorum... Ben ne yapabilirim hiç bilmiyorumm :1no2: Elimden qeLdiqi kadarıyla aramaya çalışıyorum , yanında olmaya anlayışlı oLmaya amaa ne kadar yetio bilmiyorumm...

ALLAHa şükür kawqamız tartışmamız yok ama...Bİlmiom iştee... kafamçokkarıştı

Bİde kızlarr bişi sorcam bizim şimdilik telefonlarımız yok ben o yüzden ona ulaşmak için ewini arıyorum saoLsunlar bişi demiyorlar bana (ama arkadam konuşuyorlarsa ALLAH bilir) Bu sonradan ya da şimdilik kötü bir izlenim bırakırmı sonradan bana yol , su , elektrik olarak qeri döner mi kaydirigubbakcemile3

Ahh canım bilmez miyim ilk 5 ay bizde o zorluğu çok yaşadık.
Sadece akbilleri doldurduk o kadar.Ve ne yaptık biliyor musunuz?Tranvaylar varya kabataş zeytinburnu hattı benim iş yerim orda.Neyse oturduk tranvaya zeytinburnuna gittik tranvaydan inmeden kabataşa geri döndük.Sonra yine aynısını yaptık.Otobüse bindik kafamıza göre gittiği yere kadar gidip yeri döndük.Saatlerce yürüdük yada bankta oturduk...

Sizin durum tabi bizden daha zor.Tel olmaması zor.Çoğu zaman bize tel bile yetmiyor.Hiç bir ilişkide sorunlar çıkmadan olmaz.Herkes yaşar bu dönemleri elbet belli izler bırakır.Ama aşılmıcak bir sorun değil hatta sevgiyi dahada güçlendirir.Biz mesela neler yaptık arada konuşuyoruz deliyiz biz diyoruzolumunekankayizsmile

Ailesinin tavrına gelince bu tamamen sevdiğinin elinde.Ailesine karşı seni ön planda tutuyorsa kimse laf etmez etseler bile sana ulaşmaz...

Günaydınnnn hanımlar

Yeni bir güne daha başladım iyiyim Esmerr_ sen nasılsın?

Bu sabah sevdiceğim hayatım annenle konuş istersen teyzem annenle tanışmak konuşmak istiyor hatta ev numarasını istedi ama ben sana sormadan vermedim dedi?Söze az zaman kaldı biz geç bile kaldık aileler yavaş yavaş tanışsın dedi.Ben tabi şoklarda.Erken filan dediysemde dinlemedi.Sen bir aç konuyu hayatım ben gelmem şimdilik teyzem gelse yeter.Sonrada annem teyzem halam gelcek dedi.
Ben şimdi ne yapcam da anneme açıcam konuyu?

Sen bilirsin canım,kızların geneli böyle sanırım iş ciddiye binince evlenmezkten vazgeçiyoruz kaydirigubbakcemile3 benimkide gelecekti kurban bayramında istemeye söz yapalım dedi ama düğün seneye temmuz gibi olacak,ben temmuzda söz ekimde düğün istiyorum kızlar kaydirigubbakcemile2 hem söz ile düğün arası uzun olmaması tarafatarıyım hem sevgilimde bende daha çok birikim yaparız.Çeyizimde herseyin en güzeli olsun istiyorum opuyorumnanaktan

Bence annenne aç konuyu buqün en uyqun zamnda... NasıL olsa açıklıycaksın bi yük atmış oLursun
üstündenn yerimseniben

Asilcariye

Ne desem anneme onu düşünüyorum.
Ya hayır derse?Ömrümde sevdiğim kadar aceleci birini görmedim.
Artık rüyalarıma giriyor dün gece babama açıklıyordum oy oy oy.

Ben diyorum erteleyebiliriz hayatım acelesi yok.O diyor 2 ay kaldı hayatım bence artık aileler tanışsın.Oy dertli başım oy.

üstündenn yerimseniben

Asilcariye

Benimki işte mecburi mesaiye kalıyo,dediki benim paraya ihtiyacım yok istemiyorum mesai falan dedi (: bende dedim senin paraya ihtiyacın olmayabilir ama benim altın bileziğe ihtiyacım var (: ne kadar bilezik sityorsun dedi, kollarım ne kadar alırsa o kadar bilezik istiyorum diyorum sırnaşık şey o günden beri mesaiden hiç şikayetlenmiyo kaydirigubbakcemile3

Sen bilirsin canım,kızların geneli böyle sanırım iş ciddiye binince evlenmezkten vazgeçiyoruz kaydirigubbakcemile3 benimkide gelecekti kurban bayramında istemeye söz yapalım dedi ama düğün seneye temmuz gibi olacak,ben temmuzda söz ekimde düğün istiyorum kızlar kaydirigubbakcemile2 hem söz ile düğün arası uzun olmaması tarafatarıyım hem sevgilimde bende daha çok birikim yaparız.Çeyizimde herseyin en güzeli olsun istiyorum opuyorumnanaktan

İşde bende bunu anlatmaya çalışıyorum canım.
Kardeşim askerde gelmeden düğün olmaz ve kasımda gitcek daha kardeşim.
Ben sevdiğimi biliyorum aklından şu düşünce geçiyor eğer söz yaparsak aileler çok bekletmek istemez ve yazın düğünümüz olur tek hayali bu.Evlilikden kaçmıyorum ama korkmuyorda değilim:(

Nekss_cim annen bilmio mu zaten sewdiceqini ?

Zaten onaylamasa baştan söylerdi, Hem tanışmaya qelcekler seni hemen alıp qötürmiceklerr...

Bunları uyqun bir dille anlatırsınn işte canımm :1hug:

Benimki işte mecburi mesaiye kalıyo,dediki benim paraya ihtiyacım yok istemiyorum mesai falan dedi (: bende dedim senin paraya ihtiyacın olmayabilir ama benim altın bileziğe ihtiyacım var (: ne kadar bilezik sityorsun dedi, kollarım ne kadar alırsa o kadar bilezik istiyorum diyorum sırnaşık şey o günden beri mesaiden hiç şikayetlenmiyo kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: Bende istiyorum yhaa en kısa zamanda konuşmalıyımm kaydirigubbakcemile3

İşde bende bunu anlatmaya çalışıyorum canım.
Kardeşim askerde gelmeden düğün olmaz ve kasımda gitcek daha kardeşim.
Ben sevdiğimi biliyorum aklından şu düşünce geçiyor eğer söz yaparsak aileler çok bekletmek istemez ve yazın düğünümüz olur tek hayali bu.Evlilikden kaçmıyorum ama korkmuyorda değilim:(

Ben anlattım benimkine şimdi böyle başbaşa oturmk mı güzel yoksa annen kardeşin enişten birliktemi, tabiki başbaşa olmak güzel,ki çoğu kişi nişanlanınca sözlenince buluşamamaktan şikayetçi,ben bu sorunları yaşamak istemiyorum aileler içli dışlı olmasın fazla, arkadasımın nişanı aileler yüzünden atıldı korkuyorum bilmiyorumkismile benimkinin gönlü oldu olmasa idi söz olacaktı fisfisfis ne bilim sen daha iyi bilirsin

Güldürdün beni canım yaa:)
Bizde yüzüklerimize bakıyoruz arada model seçmeye çalışıyoruz.
Ben diyorum ki senin yüzüğünü ben benimkini sen alcaksın ya hayatım haksızlık değil mi bu?Neden hayatım diyor?Diyorum ki benim parmaklarım ince seninki kalın en iyisi herkes kendi yüzüğünü alsın yada sen direk ikimizinkinide al:DSevdiğim de diyor ki hükümet olan sensin hayatım ne dersen o olur.Birde küçük bir hediye gerekiyor sanırım damattan geline ben bileklik diyorum sevdiğim kolye.kolye pahalı olur gibi o kadar masrafa gerek yok diyorum.Çünkü ben nişan da istiyorum söz aile arasında olcak.Bakalım hangisini alcazopuyorumnanaktan

Ben anlattım benimkine şimdi böyle başbaşa oturmk mı güzel yoksa annen kardeşin enişten birliktemi, tabiki başbaşa olmak güzel,ki çoğu kişi nişanlanınca sözlenince buluşamamaktan şikayetçi,ben bu sorunları yaşamak istemiyorum aileler içli dışlı olmasın fazla, arkadasımın nişanı aileler yüzünden atıldı korkuyorum bilmiyorumkismile benimkinin gönlü oldu olmasa idi söz olacaktı fisfisfis ne bilim sen daha iyi bilirsin

Şimdi bizde şu durum var canım.
Sevdiğimin ailesi burda yok.Annesi orduda kalıyor babası vefat etmiş.Ablasıda evli batmanda görevde.Yani içli dışlı olcak bir aile yok.Teyzesinde kalıyor.Teyzesininde kendi çocukları damatları kızları var.Sanmam ki içli dışlı olcak vakti bulsun.Yani bizde bu durum çok sorun yaratmaz gibi geliyor.Ama yine de aceleye gerek yok bence.Ben en iyisibir kez daha konuşayım yüz yüze yarın akşam bakalım ne olcak?

Hepimizin ki ayrı telden yhaa kaydirigubbakcemile4

Benmkide paramızı biriktirelim , herşeyimizi kendi içimizzde halledelim öyle açalım ailelere konuyu dio haklıda dio...

Güldürdün beni canım yaa:)
Bizde yüzüklerimize bakıyoruz arada model seçmeye çalışıyoruz.
Ben diyorum ki senin yüzüğünü ben benimkini sen alcaksın ya hayatım haksızlık değil mi bu?Neden hayatım diyor?Diyorum ki benim parmaklarım ince seninki kalın en iyisi herkes kendi yüzüğünü alsın yada sen direk ikimizinkinide al:DSevdiğim de diyor ki hükümet olan sensin hayatım ne dersen o olur.Birde küçük bir hediye gerekiyor sanırım damattan geline ben bileklik diyorum sevdiğim kolye.kolye pahalı olur gibi o kadar masrafa gerek yok diyorum.Çünkü ben nişan da istiyorum söz aile arasında olcak.Bakalım hangisini alcazopuyorumnanaktan

yüzük hiç aklıma gelmedi benim ya a.s
Ben şimdiden yüz görümlüğü istiyorum,iyi bir yüz görümlüğü iyi bir performansa denk olur diyorum :kedi: :roflol: gırgır mhabbetler ama gerçeklik payıda var tabi (:

Şimdi bizde şu durum var canım.
Sevdiğimin ailesi burda yok.Annesi orduda kalıyor babası vefat etmiş.Ablasıda evli batmanda görevde.Yani içli dışlı olcak bir aile yok.Teyzesinde kalıyor.Teyzesininde kendi çocukları damatları kızları var.Sanmam ki içli dışlı olcak vakti bulsun.Yani bizde bu durum çok sorun yaratmaz gibi geliyor.Ama yine de aceleye gerek yok bence.Ben en iyisibir kez daha konuşayım yüz yüze yarın akşam bakalım ne olcak?

Hevesinide kırmamak lazım,benimki antisosyal işine geliyo birazda ondan kaydirigubbakcemile3

Back