Benimkide askerden geldi 1,5 yıl part time çalıştı bıraktı 1.5 ay sonra iş buldu.Aynı anda ilerliyoruz sessizlik..Çok mutlu oluyo insan..Sevgiliminde güveni geldi kendine zaten mutluyduk daha mutlu olduk
Bende çalışıyorum oda,ikimizde paramızı birikitiriyoz 6 yıldır bekliyoruz herşey tam olsun istiyoruz
Bir ara kayınvalide oturalım dedi ama ben istemedim çünkü kirada evleri vardı büyük ihtimal oraya geçcez hem ev tadilat istiyo biraz amerikan kapı parke falan istiyorum bakalım yavas yavas yapılacak
Kurbanda istesem söz olacaktı kabul etmedim geç olsun tam olsun,düğünle nişan arasını uzatmama taraftarıyım![]()
Öncelikle aramiza hosgeldin navy senin adina cok sevindim gercekten. Rabbim hayirlisini nasip eylesin ikinizede. : )
Evet.. onun mutlu oldugunu hissedince bende mutlu oluyorum. Birbirimize destek cikmaya calisiyoruz. Arada birde uazklik söz konusu o yüzden maneviyat cok önemli. Hissetmek ve hissettirebilmek lazim. En azindan bizim acimizdan.
Peki kayinvalidenin evi olsaydi kabul edermiydin?
Biz bi eve tasincaz üst katta kaynim oturacak orta kat bizim ilk katida kiraya vercekmisler. Yani simdilik öyle planlar var. Ama o bana diyo sen istersen kirayada cikariz diyo. Ama bakalim maddi durumumuz neye imkan saglayacak.
Peki simdi ne zaman düsünüyorsun sözü?
Bencede aslinda gereginden fazla uzatmaya gerek yok.
Ama bende malesef mecburen uzun sürecek. Cünkü yurt disinadyim yazdan yaza ailece gidebiliyoruz türkiyeye..
Nasil dayanicam dügüne kadar bilmiyorum : ( : )