• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Ve bizde şuda var.Kayınvalidemin kalacağı sürese 4,5 ay gibi bir zaman.Zaten kardeşlerinede gider eminim.Kadın gezmeyi seviyor.Ve arkamızda büyük destek olucağınada inanıyorum.Bizim ev konusunu halletmemiz lazım.Kirada ömür boyu oturamayız.O yüzden borçsuz evlenip ev olayına girmek istiyoruz.Ve bu ancak ailelerin desteğiyle olur.Bir ikincisi belki çok erken konuşmak için ama ben çocuk konusunu çok geciktirme taraftarı değilim.Ve çalışmayıda bırakmayı düşünmüyorum.Ssk çok uzun zamandır ödeniyor.Kayınvalidem en azından kışın bile olsa yanımızda olması destek sağlar.Yazında annem ilgilenir inşallah.

Kızlar benim kayınvalidem de tek birlikte oturalım dedi ama ben kabul etmedim,daireler karşılıklı idi,siz ayrı oturmayın benimle oturun o evin kirasıda sizin olsun dedi,ama bir an düşündüm hiçbir eşyam olmayacak sadece bir oda içinde,eşimle hiç başbaşa kalamıcaktım,bende önceden böyle diyordum birlikte oturalım diye ama şimdi vazgeçtim ,hastaolur başımın üstünde yeri var,akşam yemeklerimizi de birlikte yeriz dedim sevgilime hatta,bazende bir kadın birlikte mi otursak diyorum ama ablam da böyle düşünerek evlendi sonuç hüsran oldu :( ben zaten çalışcam eşimde çalışacak akşamdan akşama evde olcaz bilemdim kararsızım aslında

Canım iki durum birbirinden çok farklı birisi belli bi süre ve keyfinden degil yasam kosulları yüzünden bi süre misafir olucak ama seninki cok farklı bir durum sürekli yerleşicek senin secenegin varken bir kira bedeline mutlulugnu riske atma cunku kayınvaliden hep sizinle olucak. Ne yazık ki böyle tecrübeler basarıyla sonuclanmıyor. Secme sansın varken kabul etme derim ben..

Ablam evlendi mesela ilk bir yıl hiç gitmedik oturmaya olsun kalmaya olsun,ama şuan evi ayrı arkadaşlarıda bizde rahat rahat gidip kalıyoruz,kayınvalidem gerçekten iyi biri yani sorun yaşamayız ama resmidir sevgilimle de,biz annesi varken yanyana bile oturmayız saygıdan :)

Ne bilim kızlar kötü hissettim kendimi sizin yorumları okuyunca şimdi rahatladım yani :) evet benimki bir ömür kira bedelide 300,00hem değmez yani cidden :)

Ablam evlendi mesela ilk bir yıl hiç gitmedik oturmaya olsun kalmaya olsun,ama şuan evi ayrı arkadaşlarıda bizde rahat rahat gidip kalıyoruz,kayınvalidem gerçekten iyi biri yani sorun yaşamayız ama resmidir sevgilimle de,biz annesi varken yanyana bile oturmayız saygıdan :)

Senin yerinde olsam bende kabul etmezdim.Ama sevdiğimde diyor.Ben annesinin yanına birlik oturmaya gitmiyor.Annesi bize misafir olarak geliyor.Biliyorum kadın için çok zor ama durum böyle.Ve kadını tanımıyorum.Ben çok iyi niyetle yaklaşıyorum.Ama eğer mutluluğum riske düşücekse ve başka bir çözüm yoluda bulunabilirse bende ağırlığımı koyarım açıkcası.

Canım sen aslında durumun benden bile cok farkındasın maalesef ablanda aynı seyi yasamıssınız eminim ablanda bu duruma karsı çıkar. Kayınvaliden çok çok iyi bir insan olabilir ama beraber yaşamak her zaman bir risk. şu an sizinle yaşamaya ihtiyacı yok anladıgım kadarıyla en azından evliliğinizin ilk yıllarını bu riske atma..

Ve bizde şuda var.Kayınvalidemin kalacağı sürese 4,5 ay gibi bir zaman.Zaten kardeşlerinede gider eminim.Kadın gezmeyi seviyor.Ve arkamızda büyük destek olucağınada inanıyorum.Bizim ev konusunu halletmemiz lazım.Kirada ömür boyu oturamayız.O yüzden borçsuz evlenip ev olayına girmek istiyoruz.Ve bu ancak ailelerin desteğiyle olur.Bir ikincisi belki çok erken konuşmak için ama ben çocuk konusunu çok geciktirme taraftarı değilim.Ve çalışmayıda bırakmayı düşünmüyorum.Ssk çok uzun zamandır ödeniyor.Kayınvalidem en azından kışın bile olsa yanımızda olması destek sağlar.Yazında annem ilgilenir inşallah.

Çok iyi düşünmüşsün canım, millet düğününü 2 3 gün anlatacak diye gerek yok ihtişamlı masraflı düğüne,bende 2 ci ev istiyorum yada arsa aıp ev yapmak kiraya veririz,sonra gelne kiraile araba alırız yada çalışmak istemezsem benim ssk ya yatırırız,bende birikim yapıp hemen araba alma taraftarı değilim kızlar guclubacismile

Malesef benim durumumda seçme şansı yok.

Bende çok düşündüm aslında çok kararsız kaldığımda oldu.
Sevdiğimden vazgeçmek mantık evliliği yapmak ve yanlız yaşamak.
Sonra düşündüm.Bu duruma katlanamam.Sevdiğim olmadı diyelim bir başkası oldu.
Ve ben eşimle baş başa yaşıyorum.Ama el kaldıran,aldatan,değer vermeyen bir insan olsa eşim.
O baş başa kalmışlığın ne anlamı olabilir ki?Ama sevdiğim inanın kızlar bambaşka.İncinicem diye nasıl korkuyor anlatamam.Her ay benden önce söyler.Buğün şu kadar ayımız doldu diye.

Çok iyi düşünmüşsün canım, millet düğününü 2 3 gün anlatacak diye gerek yok ihtişamlı masraflı düğüne,bende 2 ci ev istiyorum yada arsa aıp ev yapmak kiraya veririz,sonra gelne kiraile araba alırız yada çalışmak istemezsem benim ssk ya yatırırız,bende birikim yapıp hemen araba alma taraftarı değilim kızlar guclubacismile

Gerçekden hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar.
Zaten hemen hemen yakın tarihlerde evleniyoruz.Eminim yine destek olmaya devam edeceğiz inşallaholumunekankayizsmile

Malesef benim durumumda seçme şansı yok.

Bende çok düşündüm aslında çok kararsız kaldığımda oldu.
Sevdiğimden vazgeçmek mantık evliliği yapmak ve yanlız yaşamak.
Sonra düşündüm.Bu duruma katlanamam.Sevdiğim olmadı diyelim bir başkası oldu.
Ve ben eşimle baş başa yaşıyorum.Ama el kaldıran,aldatan,değer vermeyen bir insan olsa eşim.
O baş başa kalmışlığın ne anlamı olabilir ki?Ama sevdiğim inanın kızlar bambaşka.İncinicem diye nasıl korkuyor anlatamam.Her ay benden önce söyler.Buğün şu kadar ayımız doldu diye.

Secma sansın yok ama kayınvaliden anlayıslı biriyse zaten daha once dedigin gibi cok uzun süre kalmayacaktır. Sevdiğinle mutlu olduktan sonra sende kalacagı sure inan gözüne batmaz. Sonucta bu hepimizin basına gelebilir aynı durumlar kendi anne babamız içinde gecerli olabilirdi. O zaman istemez miyiz ailemiz basımızın tacı olsun..

aynen dedigin gibi sevdigin adam olmadıktan sonra basbasa kalmıssın ne olucak. Sohbet etmeye konu bulamıyor bazı ciftler. Sen sana bu kadar deger veren güvendigin birini bulmusken sırf bu sebepten canını sıkma.

Secma sansın yok ama kayınvaliden anlayıslı biriyse zaten daha once dedigin gibi cok uzun süre kalmayacaktır. Sevdiğinle mutlu olduktan sonra sende kalacagı sure inan gözüne batmaz. Sonucta bu hepimizin basına gelebilir aynı durumlar kendi anne babamız içinde gecerli olabilirdi. O zaman istemez miyiz ailemiz basımızın tacı olsun..

aynen dedigin gibi sevdigin adam olmadıktan sonra basbasa kalmıssın ne olucak. Sohbet etmeye konu bulamıyor bazı ciftler. Sen sana bu kadar deger veren güvendigin birini bulmusken sırf bu sebepten canını sıkma.

Bu konuda sevdiğime güveniyorum.Annesi konusundada aynı şekilde.Henüz tanımıyorum ama ön yargılıda bakmıyorum bakamıyorum.Bu yapı olarak bana çok ters.Umursamaz olup hayatıma devam edemem.

Ve bizde iki kardeşiz aynı sevdiğim gibi.Annemin başına allah korusun böyle bir şey gelse ve gelinimiz istemese canım çok yanardı.

Aslında bizde kesinlik yok.Tamamen varsayımlar üzerine konuşuyoruz sevdiğimle.Annesi eğer oğlum gelinim istemesse huzur evinde kalırım demiş kışın.Gelde dayan şimdi.

Kızlar ben çok seviyorum bir bakışı yetiyor içimi sıcacık yapmaya.
Ve ben sevdiğimin eşim olmasını bir ömür boyu onunla olmayı istiyorum.
Birbirimizin kollarında olup uyumak en büyük hayalimiz.
:asigim:

Kızlar ben çok seviyorum bir bakışı yetiyor içimi sıcacık yapmaya.
Ve ben sevdiğimin eşim olmasını bir ömür boyu onunla olmayı istiyorum.
Birbirimizin kollarında olup uyumak en büyük hayalimiz.
:asigim:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah bozmasın mutlulugunu :)

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlarr allahım hepimizin mutluluğunu bozmasın.
Mutluluğumuza mutluluk katsın inşallah.

Muzip seninde zamanla geçicektir hiç merak etme.
Şimdi tanışmanında sitresi var üstünde ondan çok daha fazla takıldın.

Back