• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Sizin menü baya güzelmiş kaçırmasınlar bunları yapan hamarat kızı :1hug:

Ay bak bunun muhabbeti geçti.
Komşunun biri çok değişik böyle patates haşlamasıyla bir şey yapıyor.
Bir kere yapmıştı herkes çok beğenmişti.Ondan yaptıralım diyoruz.
Ben dicem ki ben yaptım:D Tarifinide verde diyorum sorarlarsa rezil olmiyim.

Ben zaten mutfaktan çıkmayı düşünmüyorum gerçekden.Mümkün olduğunca içeri geçmicem inşallah.

Ay dur bende sorayım eli boşmu gelcen diye:)

Şaka bir yana sevdiğimin gelmesine annem ikna olduya.
Bana oda yeter.Annem gerçi bu hafta pazardan haftaya erteledi saolsun ama kırmak istemedim.Uslu kız oldumkaydirigubbakcemile4

İyi yapmışsın annenin ne zaman içine siniyorsa o zaman olsun. Çok istekli göründükçe aileler hoşlanmıyo söz dinlemek lazım bu süreçte..gamyoncuiremsu

Ay bak bunun muhabbeti geçti.
Komşunun biri çok değişik böyle patates haşlamasıyla bir şey yapıyor.
Bir kere yapmıştı herkes çok beğenmişti.Ondan yaptıralım diyoruz.
Ben dicem ki ben yaptım:D Tarifinide verde diyorum sorarlarsa rezil olmiyim.

Ben zaten mutfaktan çıkmayı düşünmüyorum gerçekden.Mümkün olduğunca içeri geçmicem inşallah.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaptır da kayınvaliden bayılır hep yap derse.. kaydirigubbakcemile3

zaten bu menüyle istesende mutfaktan çıkamazsın topuklu giyceksen bide süre uzuyo zaten mutfak salon arası 25 dkya cıkıyo kaydirigubbakcemile4

İyi yapmışsın annenin ne zaman içine siniyorsa o zaman olsun. Çok istekli göründükçe aileler hoşlanmıyo söz dinlemek lazım bu süreçte..gamyoncuiremsu

Canım bizimkiler çok zor kabul ettiler.
Bir kere neden erken diyorsunuz dedim.
Oy oy bin pişman oldum.O yüzden en güzeli susmak sakince beklemek.

Kardeşimin askerliğinin olması bizim süreci hızlandırıyor.
Söze kesin gözüyle bakılıyor.Tanışma iki sefer gelme formalite.
Tabi erkek tarafının bundan haberi yok.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaptır da kayınvaliden bayılır hep yap derse.. kaydirigubbakcemile3

zaten bu menüyle istesende mutfaktan çıkamazsın topuklu giyceksen bide süre uzuyo zaten mutfak salon arası 25 dkya cıkıyo kaydirigubbakcemile4

:D:D

O zaman bende öğrenirim canım ne yapayım.
Eğer ayakkabı giyersem tapuğu mutlaka olur.

Ay ben mutfaktayken sevdiğim gelse yanıma ne güzel olur:asigim:
Siz hiç yanlız kalabildiniz mi?

Canım bizimkiler çok zor kabul ettiler.
Bir kere neden erken diyorsunuz dedim.
Oy oy bin pişman oldum.O yüzden en güzeli susmak sakince beklemek.

Kardeşimin askerliğinin olması bizim süreci hızlandırıyor.
Söze kesin gözüyle bakılıyor.Tanışma iki sefer gelme formalite.
Tabi erkek tarafının bundan haberi yok.

Aynı soruyu sorma hatasına bende düştüm amanınnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

İşlerin hızlanması iyi olmuş boşver bak benimki sakız gibi uzadıkca uzuyo bakalım

:D:D

O zaman bende öğrenirim canım ne yapayım.
Eğer ayakkabı giyersem tapuğu mutlaka olur.

Ay ben mutfaktayken sevdiğim gelse yanıma ne güzel olur:asigim:
Siz hiç yanlız kalabildiniz mi?

Mutfağa gelseydi bizimkilerden biri kafasına tepsiyle vururdu. Çocuk lavaboya bile gidemedi. nerdeeee yalnız kalcaz gözgöze bile gelemedik heyecandan :1::1:

nekss komsudan al şu tarifide banada ver o kadar güzel oluyorsa :)

Canım bizim günümüz için yapmıştı.
Şimdi patates salatası sıradan kalıyor biraz.
O nasıl desem böyle patates haşlaması.
İçinde yoğurt maydanoz üzerinde kırmızı biberle yağ yakılmış filan.
Herkes bayılmıştı.Gemde çok şuk bir görünümü oluyor.
Patateslerde ezilmemiş tuvarlak yuvarlak çok hoştu.

Alayımda vereyim sana tarifini mutlaka.

Kızlar benimkine mesaj attım istemeye 2 hafta kaldı diye,gelen cevap doğum gününe canım sıkkın,ben ona umudum yoktu falan demiştim ki hediye alacağından, cidden umudum yoktu sonuç malum zaten bu lafıma kırılmış!!!

Aynı soruyu sorma hatasına bende düştüm amanınnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

İşlerin hızlanması iyi olmuş boşver bak benimki sakız gibi uzadıkca uzuyo bakalım

Bizimkilerin aklındada kardeşim usta birliği için izne gelicek ya o zaman söz yapalım düşüncesi var.Bende anneme dedim siz nasıl isterseniz öyle olsun.Ama kardeşim gelip hemen teslim olmak zorunda kalırsa.Herkes öğrenmişken yüzük takmamak ne kadar doğru olur bilmiyorum dedim.Sonuç askere gitmeden takılacak inşallahkaydirigubbakcemile3

Kızlar benimkine mesaj attım istemeye 2 hafta kaldı diye,gelen cevap doğum gününe canım sıkkın,ben ona umudum yoktu falan demiştim ki hediye alacağından, cidden umudum yoktu sonuç malum zaten bu lafıma kırılmış!!!

E haksız mı cıkmıssın iftira mı atmışsın aynen dediğin gibi oldu neye kırılıyo

Canım doğru tahminde bulunmuşsun buda sevdiğini tanıdığını gösterir neyi kırılıyor anlamadım:S

Bende mesaj attım haksız çıkmadım ki neyine takıyorsun diye tamam sus yazmış

Şaka gibi nedemek şimdi bu sen neler düşünüyosun o neye takılıyo canım yanlış bir yorum yapmak istemem ben bu konuda ama seni haklıyken haksız duruma düsürmesine izin verme

Son düzenleme:
Back