• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Tanışma ama çiçek gelir mi gelmez mi bilmiyorum bende :) sevgilimin geleceği meçhul gerçi,annem hiç istekli değil kızlar ya insanları görünce beğenir belki,ben kahve yapmayıda bilmiyorum neskafe 3 ü bir arada ikram etsem olur mu :)

Hımmm bakalım sevdiğim getircek mi?
Ama ben pek sanmıyorum.Gündüz oturması ya birde getirmezler gibi.

Çıkmaz bi aksilik Allah'ın izniyle bu noktalara gelmek bile güzel :) Dediğim gibi tamamen onlara kalmış bi olay ne yalan söyliyim ben beklemiştim hatta demiştim ne o öyle eli boş mu gelcen die kaydirigubbakcemile3

Bence bu hissizliğin sebebi sanki daha çok varmış gibi geliyo ondan :)

Sayılı gün cabuk geciyo deme öyle biz tanısalı 2 hafta olmuş hiç anlamadım bile :)

Tanışma ama çiçek gelir mi gelmez mi bilmiyorum bende :) sevgilimin geleceği meçhul gerçi,annem hiç istekli değil kızlar ya insanları görünce beğenir belki,ben kahve yapmayıda bilmiyorum neskafe 3 ü bir arada ikram etsem olur mu :)

delikafaduldendelikafadulden ne diyosun 3 ü 1 arada süper olur delikafaduldendelikafadulden
Annen baya memnun olur kızım olmadan işi bozdun tebrikler diye laelaelaelaelae

Çok hoşsun canım yaa:D:D

Eğer kahve ikram etcekseniz bilen biri yardım etsin.Bak ben güzel köpüklü yaparım mesela:)Geleyim mi kız?:D

Tanışmada biz kahve ikram etmicez.Bir şeyler hazırlıcakmışız.
Menümüz hemen söylüyorum.

Dolma,kıymalı börek,peynirli börek,patates salatası,sade poğça,bisküvi pastası,çay,kola meyvesuyu.Bunlar tabakta ikram edilcek.

Sonra tatlı olarak ekstra çayın yanında pasta.Ve ardından meyve.

Gündüz oturması olucak.Ben çok kalmazlar desemde annem akşama kadar otururlar diyor.Bunları ikram eden de bendeniz olucak:)

Çok hoşsun canım yaa:D:D

Eğer kahve ikram etcekseniz bilen biri yardım etsin.Bak ben güzel köpüklü yaparım mesela:)Geleyim mi kız?:D

Tanışmada biz kahve ikram etmicez.Bir şeyler hazırlıcakmışız.
Menümüz hemen söylüyorum.

Dolma,kıymalı börek,peynirli börek,patates salatası,sade poğça,bisküvi pastası,çay,kola meyvesuyu.Bunlar tabakta ikram edilcek.

Sonra tatlı olarak ekstra çayın yanında pasta.Ve ardından meyve.

Gündüz oturması olucak.Ben çok kalmazlar desemde annem akşama kadar otururlar diyor.Bunları ikram eden de bendeniz olucak:)

Sizin menü baya güzelmiş kaçırmasınlar bunları yapan hamarat kızı :1hug:

Çıkmaz bi aksilik Allah'ın izniyle bu noktalara gelmek bile güzel :) Dediğim gibi tamamen onlara kalmış bi olay ne yalan söyliyim ben beklemiştim hatta demiştim ne o öyle eli boş mu gelcen die kaydirigubbakcemile3

Ay dur bende sorayım eli boşmu gelcen diye:)

Şaka bir yana sevdiğimin gelmesine annem ikna olduya.
Bana oda yeter.Annem gerçi bu hafta pazardan haftaya erteledi saolsun ama kırmak istemedim.Uslu kız oldumkaydirigubbakcemile4

Back